Frankrig, Castelnaudary
Med en lokal forankring i det sydlige Frankrig har Groupe Rivière, i 3 generationer, skabt og udviklet lækre og innovative færdigretter baseret på traditionelle franske opskrifter. Designet med naturlige ingredienser er deres opskrifter uden farvestoffer, uden konserveringsmidler og uden kunstige aromaer. Gennem sine mærker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten af sine produkter og ...
Frankrig, Arengosse
...Havsalt med vilde korsikanske myrtebær, håndplukket, har en let frugtagtig peber smag. Ideel til vildt, saucer, marinader, pasta, stege... Ingredienser: Groft salt fra Île de Ré, tørrede myrtebær. Reference: SEL00018...
Frankrig, Reims
...Nawhal's Peber Sauce Pakke Konfiguration: 12x950ml Palle Konfiguration: 108 pakker/palle Opbevaring: Rumtemperatur...
Frankrig, Mietesheim
...Relevé men delikat, denne let krydrede sennep med hele smagen af Espelette-peber er meget aromatisk. En ægte succes som tilbehør til både hvide og røde kødretter og endda fisk i papillote. Fantastisk til at give smag til saucer, vinaigretter, mayonnaise... og til at dække kød til grillning. Ingredienser: Vand, sennepsfrø, eddike, tomatpuré (tomat, salt, syre: citronsyre E330), salt, sukker, Espelette-peberpulver (1,3%), konserveringsmiddel: natriumbisulfite. Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Brunoy
...indtil det bliver hvidt. Denne peber vækker den subtile og blomsteragtige side af bæret, samtidig med at den bevarer sin egen friskhed. Hvid peber fra Madagascar passer perfekt til dine saucer, fisk eller hvide kødretter; og den vil også være en fordel til dine oste og desserter. Vægt: 250 g Mængde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
Frankrig, Levallois Perret
...Malet sort peber er en meget værdsat krydderi med sin brændende og bitre smag, og den har en bred vifte af anvendelser i madlavning. Anvendelser af malet sort peber i madlavning: Den tilsættes praktisk talt til alle fødevarer, alle opskrifter: supper, kød, grøntsager, dressinger, saucer. Den passer meget godt sammen med: aromatiserede salte, ingefær, kardemomme, hvidløg, kommen, lavendel...
Frankrig, Biguglia
Af korsikansk oprindelse ønsker kokken Jean-Michel Querci gennem sine kreationer at dele sin kærlighed til produkterne fra sin ø. Som opfinder af marmelade baseret på Brocciu (frisk korsikansk ost) tilbyder kokken os en kulinarisk rejse ind i sine rødder. Serien "O Mà" er meget varieret og spænder fra søde fornøjelser (marmelader, smørepastaer, aromatiserede sukker, kager) til salte fornøjelser (a...
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
...En original sauce til at ledsage din pasta eller forbedre dine pizzaer Ingredienser: Tomater - Peberfrugter - Røde løg - Hvidløg - Timian - Basilikum - Laurbærblad - Olivenolie - Karry - Salt - Peber...
Frankrig, BRIE
...Cheddar saucen er en stor klassiker. Den sædvanlige opskrift kræver cheddarost, som man bruger revet for nemheds skyld, fløde og eventuelt lidt mælk. Forberedelsen ligner den, man bruger til blå eller roquefort saucer. Man opvarmer fløden og mælken, hvorefter man tilsætter osten og rører rundt med en ske. Krydringen af cheddar saucen er også meget simpel: salt og peber, nogle vælger at give den...
Frankrig, Castelnaudary
...INGREDIENSER: Fløde, kalv fond, moreller 10%, majsstivelse, rød portvin (spor af sulfitter), hvidløg, armagnac, salt og peber...
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Frankrig, La Rochelle
...En blanding af temperamenter, smagsnuancer, Fleur de Sel med Espelette-peber vil lyse op dine spyd, grillet mad, omeletter, salater og saucer.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret salt - 2,5 % Espelette-peberpulver - Vand - *Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne sennep med Espelette-peber er ideel til at give smag til saucer og vinaigretter. Den vil perfekt krydre kød og fisk. Pensl den på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Crème de Poivrons et Piments "La Chinata" 180g Purée af peberfrugter og chili (meget stærk) i tapenade-stil, Til at smøre på til aperitif eller til at tilsætte dine saucer. Især velegnet som tilbehør til hvide kødretter eller grøntsager. Ingredienser: Søde peberfrugter Stærke chili Hvidløg, ekstra jomfru olivenolie, persille.
Frankrig, Saint Romain La Motte
... fremhæve dine supper, saucer samt cocktails. Muskatnød har en naturlig beroligende egenskab mod luft i maven og stimulerer også din appetit. Dens mest berømte egenskab er det smil, den bringer til dit ansigt, når den nydes! Nettovægt: 50 g Oprindelse: Indonesien...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Dosér med måde... Hvis du kan lide styrken, tilsæt det i starten af tilberedningen; hvis du derimod kun ønsker en let styrke, så tilsæt det til sidst. Kan bruges med kød, fisk, saucer, grøntsagsretter... FORDELE Stærk chili stimulerer fordøjelsen, især af fedtstoffer, og lindrer smerter. Brug det med måde for at nyde dets smagsfordele!
Frankrig, Cuincy
... dine retter, herunder: urter, sød og stærk chili, Espelette chili, kanel, hvidløg, peber, ingefær, karry, gurkemeje, valmuefrø, orientalsk blanding, Colombo blanding, Tex Mex blanding, Tandoori blanding, Wok blanding og mange andre. Vi tilbyder også dehydrerede madlavningshjælpemidler til dine kolde retter, supper, puréer, bouilloner og saucer samt dehydrerede madlavningshjælpemidler til at lave...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play