Rumænien, Suceava
...Højkvalitetsmaterialer: Vi bruger miljøvenlige og holdbare materialer til at fremstille vores skålæsker, hvilket beskytter miljøet og sikrer sikker fødevareemballage. Alsidighed: Vores skålæsker er velegnede til forskellige typer måltider, såsom supper, salater, pasta eller bucket-måltider. De er nemme at bruge og transportere. Tilpasningsmuligheder: Vores skålæsker kan tilpasses med dit logo og design, så du kan promovere og differentiere dit brand. Minimum bestillingsmængde - 12800 stk MÅLTIDSKASSE: B100...
Italien, Messina
...Konserves i olie, forberedt strengt håndlavet. TØRREDE TOMATER I OLIE: de tørrede tomater har ligget i bageplader i flere dage under vores vidunderlige sol. Fantastiske som forret eller som sauce til pasta. De tørrede tomater har ligget i bageplader i flere dage under vores vidunderlige sol. Fantastiske som forret eller som sauce til pasta. HELE CHERRY TOMATER I OLIE: hos os i Sicilien er cherry...
Frankrig, Paris
...Opskriften på den traditionelle ret "Makrouna bel salsa", der er meget populær i Tunesien, og som tilberedes med en unik tomatsauce, tilbyder vi i denne makaronisauce. Det er en velsmagende opskrift, der ledsager vores pasta, med en blanding af krydderier og olivenolie. Sammensætning: Vand, tomatkoncentrat, sojaolie, friske tomater, peberfrugter, løg, hvidløg, salt, krydderier På lager: 1000 produkter...
...Maiski druivensaus, en blød, cremet fjerkræssauce fyldt med pillede og udstenede druer som garniture, passer perfekt til pasta, til vores Maïski korn, fjerkræ eller hvid fisk. På hovedbilledet har vi ekstra pyntet denne sauce med tomattern, estragonblade og grå rejer. På det 2. billede ser du kartoffelmos, braiseret porre og druivensaus med som protein, dampede tunge ruller. Kan selvfølgelig også klassisk serveres med kalkunrulle!
Frankrig, Olivet
... værdsætter i vores værksted i Ardèche. BRUGSANVISNING: Kast spiralerne i en stor mængde kogende, saltet vand, kog i 7 minutter for "al dente" og 9 minutter for en blødere konsistens. Dræn og nyd disse pastaer varme, blot med et dryp olivenolie eller sammen med en sauce efter eget valg.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Når den er opvarmet, vil vores Provençalske Sauce forbedre dine retter med pasta, ris, kød eller fisk. Når den tilsættes dine forberedelser, vil den behageligt fremhæve smagen af dine ratatouiller, bohemiske retter, fyldte tomater osv...
Schweiz, Rheinfelden
... fristende kombination af premium-tomater, basilikum, løg og hvidløg samt den rette mængde oregano og persille – en amerikansk fortolkning af en italiensk klassiker. Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original er en fyldig blanding af friske havegrøntsager. Basilikum, hvidløg, løg, svampe samt røde og grønne peberfrugter giver din yndlingspasta et spændende aroma-kick. Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata er til dem, der kan tåle lidt krydderi i deres liv.
Frankrig, Guenange
... værdsætte den. En sauce, der absolut skal fortyndes med tomatsauce, suppe, pasta osv... Ingredienser: Habanero chili, cayennepeber, vand, chili ekstrakt, melasse, sukkerrørseddike, ingefær, guava, modificeret majsstivelse, xanthangummi, stykker af chili, krydderier, ascorbinsyre. Indeholder GMO. Fremstillet i Costa Rica 150 Ml 500.000 (Scoville Skala)...
...Hela Curry Kryddersauce Ketchup delikat 800 ml Danmarks mest populære kryddersauce - Hela Kryddersauce Ketchup Curry delikat. Den unikke Hela krydderiblanding giver den en sødlig-krydret curry-note og hver ret en helt særlig smag. Ideel f.eks. til pomfritter eller pasta og naturligvis til grillet mad af enhver art. Hela. Vi er din kompetente partner for smag og moderne funktionelle systemer til...
Storbritannien, London
Belbri Condiments er et saucer- og pasta-mærke, der tilhører fødevareforarbejdningsafdelingen hos Amaizonia. Vi producerer en række krydrede chilisauser, misopasta og andre pastaer. Vi har base i London. Vores motto, "great taste, for great purpose", indkapsler vores overordnede tro på harmoni. Amaizonia er et aktieselskab, grundlagt i 2019, en tech-startup. Der er 3 varianter af saucer i Belbri-...
Italien, Gravina di Catania
...Den økologiske "sugo pronto alla mediterranea" er lavet med friske cherrytomater, dyrket efter de højeste standarder for økologisk landbrug, og beriget med et udvalg af aromatiske krydderier som oregano, basilikum og chili. Klar sauce til pasta, som blot skal opvarmes. Kræver ikke tilberedning. Efter åbning, opbevares i køleskab og forbruges inden for 3/4 dage. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uden konserveringsmidler og uden tilsatte sukkerarter. Etikette på 4 sprog: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhed: 36 måneder fra produktionsdatoen.
Frankrig, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Flaske 750ml Vi foreslår at servere en Vin de Pays d'Oc Rosé med: - Kødbolde af oksekød i tomatsauce. - En saltet kage med oliven. - En saltet kage med grønne oliven serveret lun. - En tunflan à la provençale. - Pocherede æg Bragance. - Pasta (spaghetti) med puttanesca-sauce. - Pasta med arrabiata-sauce.
Italien, Marciano Della Chiana
... egenskab, der gør det specielt: det indeholder ikke Allina. Dette gør det helt fordøjeligt og efterlader ikke den nogle gange ubehagelige lugt. Kort sagt, et hvidløg, der er kyssevenligt. For at lave denne sauce har vi brugt hele planten af aglione fra blomst til løg. Det har resulteret i en frisk, sød og delikat smag. Derfor anbefaler vi at varme det op i et par minutter, inden du hælder det over pastaen. Perfekt til at krydre enhver type pasta, især de traditionelle Pici, eventuelt med tilsætning af svampe og pølse eller kapers og ansjoser eller Guanciale Stagionato.
Italien, Città Di Castello
...Salsa med sommertrøfler og svampe. Uden konserveringsmidler og uden gluten. Perfekt til pasta, risotto, æg, tartiner, forretter. Indeholder ikke sorte oliven for en ægte trøffelsmag! Sauce med sorte trøfler og svampe. Ideel til at berige forskellige retter såsom forretter, toast, hovedretter, saucer, kød, gratinerede retter og omeletter.
...En original sauce til at ledsage din pasta eller forbedre dine pizzaer Ingredienser: Tomater - Peberfrugter - Røde løg - Hvidløg - Timian - Basilikum - Laurbærblad - Olivenolie - Karry - Salt - Peber...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Grønne og sorte olivenpaté med tomater. Ingredienser: Grønne og sorte oliven 54%, tomatpulpe 27%, olivenolie og dobbelt koncentreret tomat 8%, kapers, løg, basilikum, ansjoscreme, salt. Anvendelse: Denne tapenade kan bruges med pasta, pizza eller som tilbehør til grøntsager, inkorporeret i en sauce, eller som tilbehør til grøntsager, fisk eller hvide kødretter. Blandet med en vinaigrette er det en original og innovativ måde at tilføje tilbehør til en salat. Glasbeholder 180g...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Italien, Montalcino
...Produktnavn Capo Borgo I.G.T Oprindelsessted Fra vinmarkerne på ejendommen i kommunen Montalcino Sammensætning Sangiovese druer Farve Lys rød med rubin-violet nuancer Aroma Vinsmagende, karakteristisk, med hints af moden frugt Smag Tør, glat og behagelig Anbefalede kombinationer Pasta med sauce, simremad, steg, ost Serveringsforslag Fremragende til enhver tid og temperatur, men ikke alt for kold...
Tyskland, Laucha
...Mild grøntsagscreme lavet af solbeskinnede, helt plantebaserede ingredienser • Som dip & pålæg eller som sauce til grillretter, pasta & pizza • Traditionel specialitet - kendt som Ljutenica i Syd- og Østeuropa samt i Mellemøsten • Grøntsagsindhold på over 90 % Ingredienser: Ristede, skrællede peberfrugter 35%, tomatpuré 25%, skrællede, hakkede tomater 13%, peberfrugtpasta, sukker, solsikkeolie, ristede, skrællede auberginer 5%, jodsalt, løg, hvidløg, spidskommen, peber, persille • Uforligneligt mildt krydret & frugtagtigt • Fri for konserveringsmidler, smagsforstærkere & kunstige aromaer...
Finland, Turku
...{"Designation":"Vermentino Di Sardegna DOC","Volume":"75cl","Ageing":"I Ståltanke I 40 Dage","Region":"Italien – Sardinien","Alcohol Content":"13,5%","Taste":"Blød I Begyndelsen, Fyldig Og Livlig Efterfølgende. Med En God Struktur, Og En Fremragende Alkoholisk Balance.","Serving Temperature":"8 – 10° C","Aroma":"God Udvikling Af Aromaer Med Dufte, Der Går Fra Rosmarin, Typisk For Denne Druetype, Til Hyldeblomst, Hvide Og Gule Frugter, Og Litchi.","Variety":"100% Vermentino","Appearance":"Lys Stråfarvet Med Let Grønne Nuancer","Food Pairing":"Pasta Med Hvid Sauce, Fisk, Hvidt Kød"}...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Men bedst afsløres basilikum i tandem med varme retter, i harmoni med smagen af skaldyr, lam, grøntsager og giver dem en særlig pikanthed. Det er en uundgåelig ingrediens i den berømte italienske pesto sauce. Brug til Brug i supper, kød-, fisk- og grøntsagsretter, desserter som panakota, sorbeter og is. Smag Krydret aroma med noter af peber og nelliker Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fedt (g / 100g)… 4,0 Kulhydrater (g / 100g)… 48 Energiværdi (kcal / 100g)… 320...
...Chokoladekage, cremede profiterole-boller og mono-kage med mørk chokolade sauce.
Spanien, Cuarte De Huerva
... José Lou har givet et nyt og krydret twist til en af sine mest populære patéer ved at tilsætte Harissa, en stærk sauce lavet af røde chili. Tænkt til at blive smurt på sandwich og snacks, men også til at lave saucer, gryderetter osv... Nettovægt: 120 g eller 220 g Ingredienser: sorte oliven af sorten "Empeltre", stærk rød chili, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, koriander, kommen.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af 100% Primitivo druer. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Rødvinsfremstilling med klimakontrol af fermenteringsprocessen. Den kendetegnes ved blødheden af sine tanniner og den vedholdende smags- og duftoplevelse. I duften fremhæves noter af modne røde frugter som jordbær, hindbær og brombær, også i form af geléer. Ideel til lagrede oste som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognese-sauce, og hvide kødretter tilberedt på jagtmanér.
Belgien, Ardooie
...courgetter, tomater og jordbær. I vores d’Arta Menu afdeling kan vi ubegribelig blande grøntsager med sauce, proteiner, ris eller pasta, så vi kan tilbyde komplette færdigretter. Blandingen af vores convenience-produkter foregår efter mix-to-pack-konceptet, hvor hver ingrediens vejes individuelt, så hver ingrediens, uanset hvor lille emballagen er, er til stede i den rigtige proportion.
Belgien, Herstal
Saveurs du Chef er specialiseret i design, fremstilling og salg af friske saucer og fyld til pasta. Saucerne og fyldene er lavet både ud fra traditionelle opskrifter og skræddersyede opskrifter efter vores kunders behov. Saveurs du Chef har moderne faciliteter, der opfylder de strengeste standarder (BRC, HACCP) og en ekspertise, der er opbygget gennem mere end 30 år i fødevarebranchen. Alle vores...
Italien, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyder et varieret udvalg af etniske fødevarer fra forskellige dele af verden: - Vegetabilsk konserves - Harissa sauce - Fiskekonserves: tun, sardiner, makrel, ansjoser - Røget fisk - Oliven - Krydderier - Marmelader - Oliven- og vegetabilske olier - Frugtsafter - HALAL pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørrede frugter - Datoer - Traditionelle søde sager - Orientalsk bagværk - Brik dej...
Italien, Rivarolo Del Re e Uniti
... produktsortiment, der udelukkende er fremstillet af råvarer, der er dyrket og forarbejdet i Italien. Blandt produkterne finder man sauce til pizza, pasta eller enhver anden ret, ketchup med en krydret men delikat smag, samt drikkejuice, både alene og i cocktails af enhver art. Gennem virksomhedens hjemmeside kan man lære om alle produkterne i serien, alle værdierne og processerne, der regulerer Pomìs produktion, og meget mere.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play