Belgien, Izier
Opdag de ægte naturlige charcuterier fra Durbuy: Vi har et bredt udvalg af charcuteri og håndlavede pølser, alle lavet på GAMMEL MANER. Oplev den autentiske smag! Alle vores charcuterier er lavet håndværksmæssigt. Hos os er der ikke noget industrielt salting, men det gøres på gammeldags måde. Røgningen foregår også på traditionel vis, ved brug af egetræspiller. Cobourg: Hjertet af skinken...
Belgien, Neufchâteau
... skinkemuseum, hilse på en eller anden Sanglochon og tage hjem med charcuteri og andre "hjemmelavede" og regionale produkter. Gårdbutikken tilbyder forskellige produkter: tørret Sanglochon-pølse, Sanglochon-skinke, skinkeknogle, røget bacon, røget pølse, tørret skinke, Sanglochon-mælk, alkoholiske kirsebær, hyldeblomstvin, kvædegelé, rosengele, Tchesté-øl, håndlavet æblejuice,…...
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. været til din tjeneste. Inden for charcuteri og pølser, oliven, krydderier og kaffe, marmelader, slik og foie gras tilbyder vi det mest omfattende og specialiserede sortiment på det luxembourgske marked. I hver produktfamilie tilbyder vi PREMIUM-mærker, ikoner inden for hvert segment. Vores styrke er kvalitetens konsistens. Vores sortiment er målrettet mod behovene...
Belgien, Champlon-Tenneville
De lækre pølser og røget skinke fra hjertet af Ardennerne. Folkene hos Marcassou producerer deres produkter med respekt for tidens gang, fordi tålmodighed er den essentielle ingrediens i kvaliteten af vores lækre charcuteri. Pølserne og de røgede skinker fra Ardennerne findes både i stykker og i skiver.
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Belgien, Andenne
... Kreative, innovative og fleksible, tilbyder vi løsninger, der imødekommer vores kunders behov og netværk ved at tilbyde produkter og emballager, der er tilpasset. Goumanisto tilbyder et udvalg af cirka 100 opskrifter til en vellykket aperitif eller forret: - Ost i terninger - Forberedelser baseret på ost - Croquettes/ostefondue - Skåret charcuteri og pølser - Marinerede oliven - DIPS/krakkere...
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Los Extremeños. Slagter, udvalgt charcuteri. Catering, takeaway-bakker. Skinker, pølser, oste, patéer og delikatesseprodukter. Los Extremeños er Mª José Sánchezs drøm, der er blevet til virkelighed. Hun ønskede at have den bedste butik i Spanien. Hendes historie begyndte i Maresme, men kvaliteten af hendes produkter, hendes butikker og hendes service har gjort, at hendes berømmelse har krydset grænser. I dag er det en reference charcuteri i Spanien. I 2009 blev det tildelt det andet nationale pris for små virksomheder af indenrigsministeriet.
Italien, Thiene
Risco er specialiseret i levering af maskiner og systemer til fødevareindustrien, især til kødbehandling. Riscos produktion omfatter et bredt udvalg af vakuumfyldere til pølser og charcuteri, vakuumfyldere til skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer såsom kødknusere og dejblandere, systemer til hakket kød i bakker, formningssystemer til burgere og frikadeller, opbevarings- og...
...Producent af catalansk charcuteri, Salaisons Olésa producerer catalanske fuets, specialiteter der er perfekt tilpasset til videresalg på markeder. Vi producerer også mini-pølser til aperitif kaldet "buchettes" på 10 gram med mere end 10 smagsvarianter tilgængelige hele tiden.
Belgien, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Vores mærker: Paul Prédault, den ægte franske kogeskinke, La Quercynoise, den bedste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ægte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrulle (5 smagsvarianter) og forbagte fjerkræ, Armor Plats Cuisinés, specialist i typiske franske færdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, lækre fiske-teriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørrede pølser og tørret skinke fra Sydvestfrankrig, 9 måneder Label Rouge…...
Belgien, Liège
...Virksomheden "Les Cochonnailles" er beliggende på det private område af morgenmarkedet i Liège. Cochonnailles har ambitionen om at tilbyde deres kunder en personlig service, der fremhæver service, udvalg og et meget godt forhold mellem kvalitet og pris for charcuteri, pølser, oste, konserver, delikatessevarer, emballage, frostvarer og rengøringsprodukter. Vi tilbyder vores kunder en daglig...
Luxembourg, Ehlerange
... exceptionelle priser. Vi ønsker at knytte disse til de nye teknologier på internettet for at gøre din hverdag lettere. Vores betroede og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Vores produkter: Slagteri: oksekød, Angus oksekød, kalv, svinekød, smågrise, lam, fjerkræ, hest, vildt og eksotisk kød. Charcuteri: italienske produkter, færdigretter, pølser, salami og tørret kød. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, skaldyrscocktails, skaldyr, fiskefileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
...italiensk charcuteri, italienske vine, italienske oste, vakuumpakkede kogte pølser, rødbeder i skiver og revet på dåse og glas, gulerødder i skiver og revet på dåse og glas, sorte og grønne skiver af oliven, revet selleri, mungbønner, højt oleisk solsikkeolie, specialolie til stegning på dåse, kogte og frosne rejer, delikatesser fra havet, pangafileter, tun i skiver. Vi begyndte at sælge i Portugal, og i dag er vi også til stede i Angola, Mozambique, Kap Verde og Guinea-Bissau.
Belgien, Stembert
... til at forvandle kødet til den ønskede tilberedning: bøffer, pølser, patéer, ... Fra gården til vores forretninger vælger vores chef selv det kvalitetskød, du finder på din tallerken. Det er denne kvalitetsgaranti, der har gjort, at PG Vian er blevet anerkendt for sin seriøsitet med hensyn til sikkerhed og kvalitet af sine produkter. Forbrugeren har ikke taget fejl. Han smager og kommer tilbage.
Belgien, Bruxelles
Ardenia SA er specialiseret i belgisk håndlavet charcuteri. Hos os finder du alle slags hvide og sorte pølser, endda pølser med nødder, abrikoser, rosiner, svampe, kål og trøfler. Vores charcuteri er fremstillet på håndværksmæssig vis og med den bedste omhu, samtidig med at vi overholder de strengeste kvalitetsstandarder. Ardenia er din garanti for service og kvalitet inden for specialiteten af belgisk håndlavet charcuteri (pølser, presset hoved, presset hoved Breughel, kalvehoved, kip kap, Ardennerpaté,…)...
Storbritannien, Ilkley
Specialister i næringsrige fødevarer, som du ikke kan købe i butikkerne. 100% naturlige, dyrevelfærdige pølser, nitratfrit bacon, charcuteri og glutenfri bagværk. Alt er fri-for og 100% naturligt - lavt kulhydratindhold, keto, paleo, diabetiker-venligt og vægttab. En livslang drøm blev til virkelighed af ejerne Michael og Kate Oliver, som fokuserede al deres kunnen og energi på at blive pionerer inden for deres 100% naturlige fri-for fødevarer lavet med lokale ingredienser for at imødekomme en bred vifte af kostbehov.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play