Frankrig, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Økologisk Rødvinseddike* - 0,2 % Naturlig Løg Aroma * produkter fra Økologisk Landbrug Til dine røde kødretter til deglacering. Dryp forsigtigt over dine østers, linser og grønne salater. Du kan bruge det til at reducere en rød smør sauce til fisk. Fås i flaske på 25 cl. Dette produkt er også tilgængeligt i bag-in-box på 3-5-10 liter og tønde på 220 liter. Også tilgængelig i container efter anmodning. Uden konserveringsmidler eller allergener. Uden pasteurisering.
Spanien, Perín, Cartagena
Rational Food fremstiller retter af femte generation, traditionelle opskrifter tilberedt med stor opmærksomhed på detaljerne, herunder: Russisk salat, Salat med Piquillo-peber og torsk, Magra med tomat, Paella og risretter, Kæbe med confiteret løg, Stegt svinekød, Kartofler med alioli, Kylling al chilindrón, Vinger i barbecue-sauce, Forberedt til krabbesalat og rejer, Ratatouille, Oksekød i sauce, Kødbolde med tomat, Tun med tomat og peberfrugter, Stuvet iberisk svinekæbe, Guiseret svineansigt med kikærter, Bolognese-sauce, osv...
Spanien, Cordoba
... succes på grund af deres nyhed (Spinat og Rejer, Philadelphia, Roquefort, Karamelliseret Løg, Hårdkogt Æg, osv....). I øjeblikket introducerer vi desuden Rabo de Toro, der er smuldret med en separat sauce for at lette arbejdet for kokkene, da vores Rabo de Toro er spektakulært og næsten umuligt at forbedre. Det kan bruges til færdige retter, croquetas, tærter, catering, kanapéer, osv..... Hvis I er...
Italien, Prato (po)
Produktion af grøntsager i olie og saucer til crostini. Giardiniera, peberfrugter i olivenolie, gulerødder i olivenolie, fennikel i olivenolie, zucchini og små løg i olivenolie, blomkål i olivenolie. Artiskok-sauce, tomatsaucer, zucchinisaucer, gulerod- og løgsaucer. Vores produkt følger ikke sparepolitikken, da alle de anvendte ingredienser er friske og af højeste kvalitet. Den håndværksmæssige forarbejdning er omhyggelig og grundig, og alt er rettet mod at sikre, at kunden kan føle sig tryg ved at konsumere vores produkt, udover traditionen.
Spanien, Valencia
...Svinekotelet, porre, ost og gammel sennep. Mere til frokostClub Sandwich. Chorizo criollo, bagte kartofler og criolla sauce. Fuldkornsbrød med 6 korn, hjemmelavet røget ørred, spirer og confiterede tomater. Okseflank, bagte kartofler og chimi sauce. Croque Madame. Dagens menuHver dag forbereder vi nye retter fra verdens køkken, så I kan nyde dagens menu fra mandag til fredag. Vi tilbyder altid 3 valgmuligheder af forretter, hovedretter og dessert. Vi starter vores madservice fra kl. 13:30, da alt tilberedes med friske produkter og laves samme dag.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play