Italien, Caraglio
...EMBALLAGE 500 g INGREDIENS Ingredienser: stegesauce, løg, gulerødder, selleri, brun fond, grøntsagsbouillon, hvid roux, salt NUTRITION FACTS (100g) Energi 121 kcal Fedt 8,5 g heraf mættet 3,5 g Kulhydrater 3,8 g heraf sukker 1,4 g Fibre 0 g Proteiner 7,4 g Salt 0,86 g...
Italien, Imperia
...Klassisk sauce fra den mediterranske tradition, velsmagende og frisk. En ægte italiensk sauce baseret på tomater, velsmagende udstenede Taggiasca-oliven, gulerødder, selleri, kapers, løg og basilikum. Al den italienske karakter i en kombination, der afspejler den mest passionerede af de mediterranske traditioner. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og...
Italien, Giuliano
...Farina "00", vand, surdej (naturlig gær lavet af hvedemel type 0 i pulverform, gær, maltekornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, tomat, mozzarella, ricotta, Tropea-løg, røde peberfrugter, auberginer, pecorino romano, ekstra jomfru olivenolie.
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af vild fennikel beriget med smagen af sardiner, sultaniner og duften af safran i en klassisk siciliansk sauce til at forberede unikke pastaretter. INGREDIENSER: Vild fennikel frisk min. 80%, friske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, frisk løg, salt, sort peber, safran. Kan indeholde fragmenter af pinjekerner. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Italien, Rivoli
...Det er en ketchup beriget med en betydelig tilstedeværelse af løg, sød og behagelig, med en let krydret note, der harmonerer med de krydrede undertoner. En krydret note og en sød tilberedning er hemmeligheden bag denne ekstraordinære sauce.
Italien, Casoria
...færdiglavet sauce baseret på løg og kød til food service og detailhandel...
Italien, Marciano Della Chiana
... egenskab, der gør det specielt: det indeholder ikke Allina. Dette gør det helt fordøjeligt og efterlader ikke den nogle gange ubehagelige lugt. Kort sagt, et hvidløg, der er kyssevenligt. For at lave denne sauce har vi brugt hele planten af aglione fra blomst til løg. Det har resulteret i en frisk, sød og delikat smag. Derfor anbefaler vi at varme det op i et par minutter, inden du hælder det over pastaen. Perfekt til at krydre enhver type pasta, især de traditionelle Pici, eventuelt med tilsætning af svampe og pølse eller kapers og ansjoser eller Guanciale Stagionato.
Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, Prato (po)
Produktion af grøntsager i olie og saucer til crostini. Giardiniera, peberfrugter i olivenolie, gulerødder i olivenolie, fennikel i olivenolie, zucchini og små løg i olivenolie, blomkål i olivenolie. Artiskok-sauce, tomatsaucer, zucchinisaucer, gulerod- og løgsaucer. Vores produkt følger ikke sparepolitikken, da alle de anvendte ingredienser er friske og af højeste kvalitet. Den håndværksmæssige forarbejdning er omhyggelig og grundig, og alt er rettet mod at sikre, at kunden kan føle sig tryg ved at konsumere vores produkt, udover traditionen.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play