Italien, Imperia
... hjemme i den liguriske tradition. Calvi Genovese Basil Pesto PDO har en intens grøn farve og er kendetegnet ved en frisk og delikat smag. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet. Kombinationer Enestående krydderi til første retter. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C) og bør forbruges inden for 5 dage. Kode: PESTO 80...
Tyskland, Bad Bramstedt
...Hvis du elsker det middelhavs-inspirerede køkken, så kan du ikke komme uden om vores tørrede basilikum. Den intense duft bringer dig automatisk tilbage til Middelhavet eller til spaghetti-dagene i din barndom. Basilikum er, sammen med ingredienser som olivenolie, hvidløg, parmesan eller pinjekerner, en hovedbestanddel i enhver god pesto. Men vi kender og elsker det selvfølgelig også fra det...
Italien, Paterno'
...Tænkt og skabt i Conserve Conti, indeholder denne pesto sicilianske traditioner, der går langt tilbage. "Finocchietto Selvatico", en vild grøntsag fra det etneske område, med en unik, stærk og karakterfuld smag, er ideel som krydderi til første retter (pasta med sardin), men bruges ofte i kombination med en fiskeret. Det er også værdifuldt, hvis det tilsættes en suppe med bælgfrugter, såsom kikærter eller bønner. Tro mod traditionen for at fremhæve smagen, producerer vi det udelukkende i ekstra jomfruolivenolie. Prøv det og nyd den ægte sicilianske tradition.
Frankrig, Malataverne
...Tørrede tomater, ekstra jomfru olivenolie, mandler, fåreost, sort peber, basilikum, hvidløg, salt, citronsyre...
Frankrig, Marseille
...Ail au pesto 2,9 kg antipastis af grillede grøntsager region PACA Marseille Frankrig Ail au pesto vil være ideelt til at ledsage dine retter. Ingredienser Ail (55%), solsikkeolie, basilikum, cashew, valnødder, grana padano DOP (mælk, salt, løbe, lysozym æg), kartoffelstivelse, eddike, salt, sukker, ekstra jomfru olivenolie. Antioxidant ascorbinsyre E300. Syre regulator citronsyre E330...
Frankrig, Mietesheim
...Traditionel italiensk condiment, Pesto med Basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne genopfundne opskrift bruger udelukkende produkter fra økologisk landbrug. 100% vegansk, denne pesto med basilikum indeholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smag kommer fra knuste cashewnødder, blandet med olivenolie og basilikumblade. Brug den uden begrænsninger til...
Tunesien, Hammam Sousse
....":"De sunde fedtstoffer i oliven udvindes for at producere ekstra jomfru olivenolie, en af de vigtigste komponenter i den utrolig sunde middelhavskost. Oliven nydes ofte i salater, sandwiches, tapenade eller pesto."}...
...Med pasta eller på brød? Det er kun et spørgsmål om smag. Vi bruger ikke kemiske konserveringsmidler, vi ønsker dem ikke. Grøntsagerne udvælges og behandles på den mest skånsomme måde, med respekt. Vi opbevarer dem i den bedste ekstra jomfru olivenolie. Og det er, hvad der forklarer vores succes: vi respekterer maden, og vi respekterer vores kunder.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskine, også kaldet professionel paninipresse, vil være nyttig i dit bageri, snackbar, sandwichbutik og andre restaurationsvirksomheder. Du kan tilberede alle slags varme sandwichtyper: Røde peberfrugter og gedeost, REUBEN-sandwich (saltet oksekød, surkål, schweizisk ost og olivenolie), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kylling quesadilla (med tortillas). Dimensioner Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Dimensioner Øverste plade: L 335 x B 220 mm Dimensioner Nederste plade: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vægt: 20 kg...
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Disse konserver er lavet af små spelt fra Mont Ventoux, der er vasket, gennemblødt og derefter kogt så naturligt som muligt i vand. Den er krydret med olivenolie, basilikum og hvidløg. Ingredienser små spelt (57%), olivenolie (13%), løg, basilikum (11%), hvidløg (8%), salt, koncentreret citronsaft, peber.
Frankrig, Mandelieu
...Denne sommerkurv består af: *1 ekstra jomfruolivenolie 100% Italien 75CL prestige *1 sort olivenpasta 180 GR *1 grøn eller rød pesto 180 GR *1 æske indeholdende 1 lavendelsæbe beriget med sheasmør og olivenolie fra Nyons. Nettovægt: 200 GR...
Frankrig, Ham
... fordøjeligt end sidstnævnte, men dens aroma er lige så intens. Pistou er en traditionel opskrift, der stammer fra Provence, og som har fået sit navn fra den italienske Pesto. Disse to opskrifter, selvom de er meget ens og inspireret af hinanden, er helt forskellige. Mens "Pesto Genovese" er lavet med basilikum, olivenolie, hvidløg, ost og pinjekerner, indeholder Pistou kun basilikum, hvidløg, olivenolie og ikke mere. Reference:AR801233 Ean13:3760306801233...
Tyskland, Frammersbach
...Vi, familien Lanzilotti, producerer allerede i 3. generation med meget kærlighed og passion en olivenolie af højeste kvalitet "Extra Vergine". Olien og andre delikatesser fra Apulien som antipasti, hjemmelavet pasta, pesto & sugo, søde sager, gavekurve & gaver, vin & spiritus kan købes i vores onlineshop.
Italien, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea producerer ligurisk olivenolie, der er helt økologisk og koldpresset i den italienske Riviera. Udover taggiasca olivenolie skaber vi også typiske italienske saucer (såsom basilikumspesto, rød pesto) og produkter med taggiasca-oliven (såsom udstenede taggiasca-oliven, taggiasca-olivencreme og udstenede taggiasca-oliven), som vi sælger i vores online butik. Vores olivenolie er unik og...
Fra passionen for ægtheden af smagene og de middelhavsagtige ingredienser, opstår Diliberto ekstra jomfru olivenolie og den økologiske ekstra jomfru olivenolie Biologic-Oil fra typiske sorter fra Nisseno-området, håndplukket og bearbejdet efter traditionelle metoder. Med den håndværksmæssige omhu fra gamle dage og med udsøgte sicilianske råvarer, fuldender Biologic-Oil produktionen af olie med en serie af olie med lokale aromaer, pesto fra Sicilien, traditionelle patéer, produkter på olie og bordoliven i saltlage, fra den udvalgte Nocellara del Belice-sort.
... Trapanese eller Cous Cous med kød. Vore retter er udelukkende lavet med frugterne fra vores have eller de nærliggende marker, og med vores DOP olivenolie. Vi er det ideelle udgangspunkt for at udforske det vestlige Sicilien og dets skønheder, der er anerkendt over hele verden, såsom strande i San Vito lo Capo, Zingaro-reservatet og de uberørte Egadi-øer: Favignana, Levanzo og Marettimo. Fra Agriturismo Sanacore er det nemt at nå alle de vigtigste lokaliteter i området og lufthavnen Trapani Birgi.
Italien, dolcedo
... pesto uden hvidløg. Mulighed for private label produkter. Sæber med olivenolie. Shampoo og badegel altid med ekstra olivenolie. Typiske liguriske søde sager som amaretti og genovese panettone. Oliven i saltlage og udstenede oliven i olie. Genstande lavet af oliventræ. Lavendel essens. Mulighed for at organisere grupper til guidede ture i vores dal. Mulighed for overnatning på venlige agriturismi.
Italien, Rocchetta Nervina
Virksomheden Agricola Cuvea i indlandet af Riviera dei Fiori producerer og sælger online olivenolie fra Ligurien samt de bedste saucer og krydderier fra det liguriske køkken som pesto, rød pesto og en række gastronomiske produkter relateret til taggiasca-olivenen: paté, oliven i saltlage, udstenede oliven og mange andre kulinariske specialiteter fra Ligurien. Derudover tilbyder vores produktkatalog en række originale gaveideer til virksomheder med vores delikatesser i elegante gaveindpakninger til jul og andre højtider.
... nød Nød Valnød fra Etna Pinjekerner fra Sicilien Pinjekerner Finger Lime (caviarcitron) Ekstra jomfru olivenolie Tørret frugt i skal, uden skal, skrællet, i granulat, i mel, ren pasta og halvfabrikata til is og bagværk, creme og pesto af tørret frugt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play