Italien, Radicofani
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
Italien, Martina Franca
...Il Pecorino Agrodolce er en ost med en aromatisk og meget karakteristisk smag, resultatet af mødet mellem de let krydrede noter fra den semi-modnede pecorino og de meget søde noter fra den friske vincotto. Den solide skorpe i farven mørkebrun indkapsler en smuldret og let smeltende pasta med nuancer af mælk, frisk most og vin. Denne ost er ideel for dem, der søger en eksklusiv og repræsentativ smag fra området, perfekt til at berige retter og aperitiffer.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play