Estland, Tallinn
...Helmælk UHT DANA 3,5% fedt fra frisk komælk og 12 måneders holdbarhed - UHT-mælken i Tetra Pak er vores bedst sælgende produkt på mange lokale markeder verden over. Vores emballager på 1 LITER og 500ML af UHT-mælk fås i varianter som helmælk, letmælk eller skummetmælk. Dine forbrugere vil elske vores Tetra Pak-emballager for deres brugervenlighed, nem opbevaring og let transport. Dana UHT-mælk...
Polen, Warszawa, Poland
...Mælk Protein Koncentrat (MPC) er et højt koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det stammer fra frisk, pasteuriseret skummetmælk gennem en proces med filtrering, fordampning og spraytørring. MPC er kendt for sine exceptionelle skummende, teksturerende, vandbindende og koagulerende egenskaber. Det skylder sin fremragende ernæringsværdi til sin høje koncentration af protein. Det har en holdbarhed på 24 måneder og fås i 25 kg poser og Big Bags. MPC er et levedygtigt alternativ til Helmælkspulver eller Skummetmælkspulver, der tilbyder sammenlignelige protein niveauer.
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...På basis af skummetmælk fremstiller MEGGLE syrecasein og caseinat til forskellige anvendelser i fødevareindustrien. Fældningen af casein sker ved kontrolleret syretilsætning af ren, pasteuriseret skummetmælk. I en kontinuerlig og hygiejnisk proces vaskes, tørres og sigtes/males ostemassen til en standardiseret partikelstørrelse. Caseinater er omdannede og opløste caseinfraktioner. Ved...
Belgien, Plombières
...Skummetmælkspulver fremstilles ved at fjerne vandindholdet fra pasteuriseret skummetmælk gennem en proces kaldet spraytørring. Klassificeringen af skummetmælkspulver er baseret på den varmebehandling, der anvendes under fremstillingen, som kan kategoriseres som høj varme, medium varme eller lav varme. *flere standardiserede produkter tilgængelige.
Tyskland, Hamburg
...Magermælkspulver, også kaldet fedtfri tørmælk, er et mælkeprodukt, der fremstilles ved at fjerne vandindholdet fra frisk mælk. Det produceres ved at fordampe vandet fra pasteuriseret skummetmælk, indtil der dannes et tørt pulver. Magermælkspulver har et lavt fedtindhold, typisk mindre end 1 %, da størstedelen af mælke-fedtet fjernes under produktionsprocessen. Magermælkspulver bruges ofte som et...
Frankrig, Saint-Denis-De-Villenette
...For at lave din hytteost begynder vi med at pasteurisere sødmælk og skummetmælk afhængigt af fedtindholdet, hvilket betyder, at vi opvarmer det til en meget høj temperatur i kort tid. Derefter tilsætter vi kulturerne til hytteosten, og vi lader det fermentere ved stuetemperatur i et par timer. Når mælken er blevet til ostemasse, adskiller vi den fra valle ved centrifugering (som i en salatslynge). Din hytteost pakkes i glasbeholdere, klar til at blive nydt.
Tyrkiet, Ankara
...Fremstillet af frisk pasteuriseret skummetmælk. Et frit flydende hvidt, let gulligt frit flydende pulver. En typisk ren neutral smag, let sød uden markante off-smag.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play