Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Du kan give denne klassiske ret et moderne præg med en let og luftig dressing. Den bedste måde at servere den på er i afkølede cocktailglas med et par kogte rejer hængende over kanten af glasset. Denne opskrift er tilpasset til fire personer. Liste over ingredienser 1 pund pillede, afskallede og kogte rejer 200 gram unge salatblade 1 citron skåret i skiver Dressing En demitasse mayonnaise 2...
Holland, Bv Nijkerk
...Vores største hele, rå rejer. De er større end på billedet! Hele 2-4 rejer i en kilo kasse, nettovægt 800g, cirka 200 gram per reje, dette er den største hele reje på vores hjemmeside. Dette er perfekt til at lave nogle hvidløgsmørfyldte sommerfugle-rejer! Bestil nogle i dag og prøv dem selv med levering næste dag tilgængelig. Bemærk venligst, at disse er fryseblokke. OPBEVARING: Reefer Container – 18° C HOLDBARHED: 24 MÅNEDER...
Italien, Capo D'orlando
... kostfibre, og har antiinflammatoriske, antitumor og antihypertensive egenskaber. I KØKKEN Mango bruges i mange opskrifter, herunder saucer, i nogle opskrifter med rejer og skaldyr eller som tilbehør, i vegansk sushi eller i mangokage og også i mange andre desserter. Det bruges især som frugtsaft eller som te, i smoothies eller juice. Det er også en fremragende marmelade. NUTRITIONALE OPLYSNINGER Mango har et højt energiværdi og består hovedsageligt af kulhydrater, proteiner og lipider.
... (Rajidae spp), torsk, cusk (Brosme brosme), rød fisk (Sebastes marinus/Sebastes), søpindsvin, dybhavsnorsk rejer, røde rejer, levende norske hummer (Nephrops norvegicus), kuller (Melanogrammus aeglefinus), grønlandsk hellefisk (Reinhardtius hippoglossoides), torskemave, havtaske (Metacarcinus magister), brune krabber og mange andre. Vi samarbejder med nogle norske virksomheder, hvilket forbedrer...
...italiensk charcuteri, italienske vine, italienske oste, vakuumpakkede kogte pølser, rødbeder i skiver og revet på dåse og glas, gulerødder i skiver og revet på dåse og glas, sorte og grønne skiver af oliven, revet selleri, mungbønner, højt oleisk solsikkeolie, specialolie til stegning på dåse, kogte og frosne rejer, delikatesser fra havet, pangafileter, tun i skiver. Vi begyndte at sælge i Portugal, og i dag er vi også til stede i Angola, Mozambique, Kap Verde og Guinea-Bissau.
Spanien, Cordoba
... succes på grund af deres nyhed (Spinat og Rejer, Philadelphia, Roquefort, Karamelliseret Løg, Hårdkogt Æg, osv....). I øjeblikket introducerer vi desuden Rabo de Toro, der er smuldret med en separat sauce for at lette arbejdet for kokkene, da vores Rabo de Toro er spektakulært og næsten umuligt at forbedre. Det kan bruges til færdige retter, croquetas, tærter, catering, kanapéer, osv..... Hvis I er...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play