Tyskland, Heidelberg
...Spearmint 0.5-2 HT er en højtemperaturbehandlet mynte med en forfriskende, kølig smag, perfekt til te, desserter og saucer. Den giver en minty aroma og er en populær urt til kulinarisk brug.
...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Bulgarien, Sofia
...mundskyl, tyggegummi og slik.: De tørrede grønne mynteblade er almindeligt brugt til te. Hæld 1 til 2 teskefulde pr. kop (250 ml) friskkogt vand og dæk til i 8 til 10 minutter alt efter din smag. Derudover kan den bruges med honning og citron for at fremhæve smagen. En anden meget populær måde at bruge de tørrede blade på er at krydre bønner, linser og andre vegetariske retter samt til pynt, saucer og supper. Emballage: 125g, 250g og løs vægt...
Tyskland, Bad Bentheim
... populært i det italienske og franske køkken. Basilikum og tomat er en fremragende kombination. Så dryp det over tomatsuppen. Derudover er dette grønne hellige krydderi velegnet til supper og saucer, pestoer, oste, fisk- og kødretter samt salater. Rådet er at tilsætte det så sent som muligt for at bevare smagen så meget som muligt.
Frankrig, Saint Germain En Laye
...Mynte ingefær (eller skotsk mynte) tilhører familien Lamiaceae. Planten er ikke relateret til ingefær; det er navnet på denne sort, der henviser til dens meget duftende aroma og krydrede smag, som både minder om mynte og ingefær. Aromatisk plante, der stammer fra Vesteuropa, denne sort bruges i madlavning, i frugtsalater, saucer eller is. Dens menthol- og krydret smag gør den meget anvendt i...
...* 10g Ekstra Jomfru Olivenolie * 10g Eddike * 10g Citronsauce * 10g Granatæblesirup * Salt * Sukker * Chili Peber * Timian * Mynte * Sort Peber...
Frankrig, Levallois Perret
...Det er en harmonisk blanding af flere krydderier, hvoraf de vigtigste er: koriander, hvidløg, gurkemeje, mynte, rød peber og salt. Brug af Krydderier til kød i madlavning: Uanset om de grilles på pande, i ovn, på grill, i saucer, bouillon eller under enhver form for tilberedning, er denne blanding perfekt! Pensl kødet med olie (olivenolie) og tilsæt krydderierne før tilberedning. Fordelene ved...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play