... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade.
ABBINAMENTI
Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
Eterika Ltd. er beliggende i Rose Valley i solrige Bulgarien. Virksomheden producerer æteriske olier. Den har sine egne plantager med æterisk olieproducerende afgrøder og sit eget produktionsanlæg til destillation. Den arbejder efter moderne produktions- og teknologiske standarder, der garanterer den høje kvalitet af de færdige produkter. Den har udviklet sit eget brand kaldet ETERIKA, som tilbyde...
... flødeskumskartuscher. Lattergassen (N2O) kan blande sig godt med de fedtstoffer, der tilsættes flødeskumssifonen for at lave en mousse, fløde eller flødeskum. Udover denne fordel er fordelen ved lattergas (N2O) i fødevareindustrien også, at lattergas har antibakterielle egenskaber. Og på grund af dette forbliver flødeskummet godt i op til 10 dage i køleskabet.
En anden fordel er, at med den samme mængde fløde, kombineret med lattergas (N2O), øges det samlede volumen med fire gange så meget.
.../ Trin 1: eksfolierende fornyelse af huden
Massér blidt på ren hud: perlitekuglerne fjerner skånsomt døde hudceller, mens et enzym efterligner den komplette eksfolieringsproces for en fornyet hudeffekt.
/ Trin 2: reoxygenerende anti-aging maske
Når eksfolieringen er færdig, lad den hvile; teksturen vil forvandle sig til en mousse: NCEF fremmer cellefornyelse, og iltkuglerne frigives, hvilket...