...Malt kaffeipakke henviser til kaffebønner, der er blevet malet og pakket i tætsluttende emballager, klar til brug til at forberede drikkevarer. Dette praktiske format er populært blandt forbrugere og professionelle, da det tilbyder en hurtig og effektiv løsning til at nyde kvalitetskaffe uden behov for en kaffekværn.
...Fordele: kardemomme har en stærk, sød og krydret smag og aroma med noter af citron og mynte. Kardemomme har en røget note og en forfriskende mentolsmag. Nogle gange tygges kardemommesæd eller bælg for at friske ånden op og som Anvendelser: Stødt kardemomme findes almindeligvis i søde retter. Det bruges i garam masala. Krydderiet bruges også til at smage grøntsager og kødretter. Det tilsættes tyrkisk kaffe, te og forskellige drikkevarer. Det er et meget intenst krydderi og kan nemt bruges i mad og drikke. Pakke: 100g, 200g og løs.
...100% etiopisk kaffe, malet. Ristning af Arabica bønner. 250 grams pakke.
De 100% Arabica kaffebønner til Solino kaffe (malet) stammer fra de højtliggende områder Harar, Yirgacheffe og Sidamo. I Addis Abeba bliver de mørkristet ved lav temperatur, malet og pakket. Malingsgraden er fin og egner sig til filterkaffe samt til en letristet espresso. Den unikke smag af denne kaffe er aromatisk, mild...
... højdepunkter ved denne kaffekværn.
Højdepunkter fyldekammerkapacitet (kaffebønner): 30g / 1oz
indsamlingskammerkapacitet (maletkaffe): 60g / 2oz
3-5 gange hurtigere maling sammenlignet med andre kværne
keramisk kværn – ingen metalsmag
kontinuerligt justerbar grovhed fra fin (espresso) til grov (cold brew)
ensartethed i kornstørrelse
keramiske dele kan demonteres for nem rengøring
fås i sort og rød
rustfrit stål aksel, hus i ABS, silikoneknopper, håndtag ZAK krombelægning
patenteret design
Pakke 1 BEAN ME UP™ / gaveæske
4 æsker / master carton
7...
... denne måde kan vi producere den bedste kaffebønne til en ægte italiensk espresso.
Hver dag i vores håndværkskafferisteri udvælger, blander og rister vi de bedste råkaffer fra hele verden til perfektion og pakker dem inden for 24 timer efter ristning. På denne måde, ved at pakke den friske kaffei hele bønner, formår vi at minimere oxidation af dens delikate aromaer, som ellers hurtigt ville...