Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmidler, hvidvin, fyldt i naturligt tarm. Nettovægt: 0,350 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt, modnet, skåret og pakket. Ingredienser: Magert kød fra iberisk svin, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvidløg, oregano og konserveringsmidler. Nettovægt: 0,350 gr.
Finland, Turku
...Lavet udelukkende af 100% australsk oksekød og hakket med et forhold på 90/10 (kød/fedt), hvilket gør det ideelt til hjemmelavede lasagner, burgere eller spaghetti-saucer.
Holland, Enschede
...80/20 hakket oksekød betyder, at det er 80 procent magert og 20 procent fedt. Det kan lyde som meget fedt, men en stor del af det fedt vil smelte væk, når du tilbereder det, hvilket resulterer i en saftig kødret. Der er ingen farvestoffer, konserveringsmidler eller andre kemikalier, der holder kødet rødt. Sælges frosset i 500g...
...Velati sprede maskine, helt lavet af rustfrit stål, er en maskine, der specifikt bruges i produktionen af salami, designet til at forblande og adskille komponenterne i hver type kød, der allerede er hakket. Takket være opdelingen og ensartet adskillelse mellem fedt- og magre dele er det muligt at opnå betydelige forbedringer i den æstetiske kvalitet af det færdige produkt. Sprede maskinen...
...Jo mere populær en pølse er, jo mere mener vi, at den fortjener pleje og opmærksomhed. For os betyder det især kød kun fra svin og kun af høj kvalitet. Vi bruger 70% magert kød hakket fint og 30% fedt skåret i tern, med krydderier, salt og peber. Vi bruger ikke mindre ædle dele, vi bruger ikke svinekræft, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fylder vi som traditionen foreskriver i store stykker på 25 kg, binder i hånden, og tilbereder i lang tid (mindst 20 timer) i tør luftovne. Ved skæring er vores mortadella duftende, fløjlsblød og med en ren smag.
Frankrig, Lyon
...En håndlavet tørret pølse krydret med Espelette-peber AOP, lavet af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, baseret på en gammel og traditionel opskrift fra området. Denne pølse er fremstillet af magert kød og fedt fra skuldrene af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, groft hakket (præcist 80% magert kød og kun 20% fedt). Dette giver en pølse med en velsmagende smag.
...Salchichón, en pølse der stammer fra iberiske svin, der er fodret med foder bestående af korn og bælgfrugter og opdrættet i stalde eller fodergårde under intensive forhold. Den er lavet af magert kød og fedt fra iberiske svin, hakket i meget fine stykker, krydret med salt, peber, muskatnød, oregano og hvidløg og fyldt i naturligt svinetarm. Den traditionelle proces, der udføres, kendetegnes ved...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play