Italien, Orbassano
...De friske ravioli med blæksprutteblæk, fyldt med røget laks, er et ægte gastronomisk mesterværk, designet til dem, der værdsætter kompleksiteten og raffinementet i fiske-smagene. Den friske pasta, farvet og beriget med blæksprutteblæk, giver disse ravioli en elegant mørk nuance og et delikat strejf af hav, hvilket tilbyder en unik visuel og smagsmæssig kontrast til fyldet.
Frankrig, Carquefou
... * Pâté à l'ancienne terrine grès: landpâté, leverpâté, hvidløg. * Pâté i dej Stege: * Grillede skinker BRASEROL, overlegen kogt skinke med ben, kogt skinke med afskallet svær, kogt skinke stegt i ovn. * Kogt bryst, stegt bryst i ovn, Rillaux, mini rillaux * Grillons, lard nantais * Kogt ribben Festlige opskrifter: * Terriner: Terrine af ande-foie gras med kantareller, terrine af confiteret...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play