Tyskland, Heidelberg
...Denne granulometri giver sine karakteristiske noter og et appetitligt udseende til alle grøntsagsblandinger, stir-fries, terriner, saucer, fyld og adskillige kulinariske forberedelser.
Italien, Formigine
...Maitake-svampen, også kendt som Grifola frondosa, er en spiselig svamp, der er værdsat for sine kulinariske og medicinske egenskaber. Maitake er rig på næringsstoffer, herunder beta-glukaner, som menes at kunne støtte immunsystemet.
Holland, Maarssen
...Maitake er en spiselig svamp, der værdsættes for sine potentielle sundhedsmæssige fordele. Almindelig i japansk og nordamerikansk køkken, har Maitake-svampe en jordagtig smag og er alsidige i kulinariske retter som supper og wokretter. De fås også i kosttilskud. At inkludere Maitake i din kost kan give potentielle sundhedsmæssige fordele. EC-nummer: 923-783-9...
Tyskland, München
... hurtig alternativ til hjemmelavet risotto, og med naturlige ingredienser. Tilberedt på kun 20 minutter. Kraftig, cremet risotto er en af de mest berømte kulinariske specialiteter i Italien. Til Dr. Ana Collection risottoblandinger bruger vi kun de højeste kvalitets naturlige ingredienser, som omhyggeligt kombineres for at give dig en uforfalsket risottoglæde. Som basis for vores risotto bruger vi...
Belgien, Arlon
... svampene, før de tilberedes. Opbevaringstips Vores svampe sælges i plastindpakkede bakker, der tillader produktet at ånde. Vi anbefaler at holde denne film omkring bakken for at undgå udtørring og vægttab under opbevaring. Opbevar dem i bunden af dit køleskab ved en ideel temperatur på 2 til 4°C i maksimalt 3 dage. Tilgængelige præsentationer Hele svampe i bakker fra 150 gr. til 3 kg. eller efter kundens anmodning.
Italien, Sassello
... forret, der fuldender din aperitif eller et måltid, eller den perfekte gave til en særlig lejlighed. Vore svampe i olivenolie, vores knaphulsblomst, bliver manuelt renset og lagt på glas én for én. Udover at være lækre har de en æstetisk præsentation, som kun manuel indlægning kan give. Deres præsentation gjorde, at vi blev tildelt en pris blandt de 27 bedste kulinariske kreationer håndlavet i Italien af Confartigianato ved den seneste Expo i Milano. Produkterne blev udstillet i pavillon Italien fra 9. til 15. oktober 2015.
Frankrig, Méjannes Les Alès
Arcadie tilbyder med mærkerne Cook og Herbier de France et udvalg af produkter baseret på økologisk landbrug. For at udvikle en bæredygtig tilgang er respekt for mennesket og dets miljø nødvendigt. Produkterne er opdelt i to kategorier: Herbier de France til aromatiske og medicinske planter, og Cook til krydderier og urter. Der er derfor over 200 økologisk producerede referencer tilgængelige. Som, Krydderier og urter, Økologiske aromatiske og medicinske planter i poser og tebreve, Tørrede svampe, Teer, Kulinariske hjælpemidler,…...
Frankrig, Fontanes
Siden 1985 er Maison Wurfel blevet specialist i svampe i alle deres former: tørrede, i olie, som kulinariske hjælpemidler, færdigretter eller terriner. Vi tilbyder også håndlavede pastaer, smørepålæg, søde delikatesser, hvor en del af vores udvalg er økologisk. I vores søgen efter autenticitet og kvalitet tilbyder Maison Wurfel også et udvalg af unikke produkter fra forskellige terroirer. Maison...
Frankrig, Blagnac
...La Maison Baumont er en familieejet virksomhed fra Sydvestfrankrig, der specialiserer sig i trøfler. Denne virksomhed vil give dig råd om, hvordan du bedst muligt bruger trøfler, og vil tilbyde kulinariske kreationer omkring sin specialitet, såsom "Kammuslinger med honning og trøffel" eller "æg cocotte med svampe". Gennem sin online butik finder du både frisk hvid og sort trøffel samt...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play