Italien, Milano
209km
... mineraler. Sammenlignet med andre bælgfrugter er de lettere at fordøje og hjælper med at holde det glykemiske indeks under kontrol, hvilket gør dem velegnede til dem, der lider af diabetes. EN - Denne typisk sydlige form for pasta stammer fra et redskab kaldet "spole", der bruges som strikkepind. Ved at sno en tråd dej omkring en spole opnås den typiske form. Sammenlignet med andre bælgfrugter er de lettere at fordøje og hjælper med at holde det glykemiske indeks under kontrol, hvilket gør dem velegnede til dem, der lider af diabetes.
Italien, Forlì
177km
... sin tilpasningsevne til forskellige klimaer og jorde. I dag er sorghum blevet en ingrediens, der anvendes bredt i det internationale køkken på grund af sine fantastiske ernæringsmæssige egenskaber. Sorghum Mel er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Det kan bruges til at forberede en bred vifte af retter, fra pasta til brød, fra bagværk til salte retter. Dets bløde konsistens og let søde smag gør det velegnet til at lave lækre kager, småkager, pandekager og meget mere.
Italien, Fidenza
129km
...Siden 1986 har ITALPAST været førende inden for design og konstruktion af maskiner, automatiske anlæg og komplette linjer til produktion af pasta af høj kvalitet, både til håndværks- og industrisektoren. Tørret pasta, frisk pasta, glutenfri pasta, fyldt pasta og forkogt pasta til færdigretter. Anlæg og komplette linjer til tørret pasta med produktionskapaciteter fra 30 til 1.000 kg/time med...
Italien, Padova
240km
At lave en fremragende glutenfri pasta er en udfordring og et engagement, der kræver tålmodighed og dedikation. Vi beskæftiger os med produktion og handel med glutenfri produkter, frisk glutenfri pasta, tør glutenfri pasta. Vores pasta er produceret i Italien, og vores mel er 100% italiensk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play