Italien, Parma
235km
...Vi gør det med al den omhu, som en af de mest tilstedeværende pølser på vores familiers borde fortjener. Kun friske lår, over 15 kg, fra tunge italienske svin, saltet og duftende med en blanding af aromatiske urter. Uden ben, omhyggeligt, for ikke at rive muskelfibrene, bliver skinken langsomt tilberedt i dampovn ved en temperatur på cirka 68°. Dette er vores enkle opskrift: kød af høj kvalitet og omhu i forarbejdningen. Kun på denne måde vil den kogte skinke være blød og indbydende, sød, aldrig sur.
Italien, Barberino Di Mugello
148km
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
Italien, Vignola
181km
Bevaring af frugt- og grøntsagsprodukter Sorteringsplatform Fødevarer Modning af saltet kød...
Italien, Filottrano
41km
Med omhu og passion opdrætter vi gæs og ænder i de marchigianske landskaber; vi lader dem være frie til at græsse uden begrænsninger: på jorden, under solen, under regnen og spise græs; vi sælger frisk kød af gås, and, æg, saltet kød, pølser og andre specialiteter til restauranter, slagtere og private. I en komplet cyklus (fra befrugtning af ægget til det voksne dyr) tager vi os af vores produkter og sikrer højeste kvalitet og lave priser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play