Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en ægte specialitet fra Piemonte, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Disse ravioli er fyldt med tre typer friske og magre kød (oksekød, svinekød og hvidt kød) samt sæsonens grøntsager (braiseret kål, bladbede eller spinat afhængigt af sæsonen). De vigtigste ingredienser inkluderer kogt skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål og mortadella. Denne kombination af smagsoplevelser tilbyder en unik og traditionel kulinarisk oplevelse, perfekt til dem, der ønsker at smage den ægte piemontesiske madlavning.
Italien, Carmagnola
... indgået en kommerciel alliance med den multinationale Webcor Group, og takket være dette samarbejde udvider de deres kommercielle muligheder med fokus på det afrikanske og mellemøstlige marked. Fabrikken har en produktionsafdeling, der fremstiller forskellige typer pasta: pasta semola grano duro, makaroner, trikolor pasta, tortelli, tørret fyldt pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, æg pasta...
Italien, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST været førende inden for design og konstruktion af maskiner, automatiske anlæg og komplette linjer til produktion af pasta af høj kvalitet, både til håndværks- og industrisektoren. Tørret pasta, frisk pasta, glutenfri pasta, fyldt pasta og forkogt pasta til færdigretter. Anlæg og komplette linjer til tørret pasta med produktionskapaciteter fra 30 til 1.000 kg/time med...
Italien, Olbia
... kvaliteter både under opbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlavet pasta: ideel til eksport og opbevaring. Den nedkøles samtidig med produktionen, hvilket bevarer alle kvaliteterne af det nyfremstillede produkt. Frosne seadas: fyldt pasta med ost, der kan tilberedes friturestegt eller i ovnen og krydres efter smag med honning eller sukker, eller nydes som en salte ret. Søde sager fra den sardiniske tradition: papassini, amaretti og tiliccas.
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play