Italien, Villanterio
...Brugen af kvalitetsråvarer gør det muligt for os at imødekomme industrierne inden for pet food, der har brug for animalske fedtstoffer til fodring i Pavia og dens provins. Til produktionen af dette essentielle element til fremstilling af dyrefoder bruger vi svinefedt, men generelt anvender vi også oksefedt. Tilstedeværelsen af disse animalske fedtstoffer i fødevarer gør det muligt at give kæledyr en afbalanceret og nærende kost, hvilket fremmer deres sundhed og generelle velvære.
...La Spianata Romana er en rå salami med den typiske "flade" form. I dejen er der karakteristiske terninger af svinefedt. Den pakkes i syntetisk tarm og får lov at modne i flere måneder. Tilgængelig i sød eller krydret version, med tilsætning af chili i dejen. Uden gluten eller mejeriprodukter.
Italien, Mesoraca
...Soppressata er en af de mest ikoniske pølser fra Calabria. Den fremstilles strengt fra lår og bacon fra svinet, til hvilket der tilsættes svinefedt, alt sammen hakket separat og derefter blandet sammen med tilsætning af typiske krydderier fra Calabrese pølser. Farsen bliver stoppet i tarme og bundet manuelt for først at danne en stor pølse, og derefter, takket være presningsprocessen, får den sin...
... tendens til at tørre ud straks efter bagning. Vores referencer starter alle fra en base bestående af: mælk, æg, mel, salt, peber samt svinefedt for at forbedre lagdelingen. Fra vores baser af Crefole sfogliate forbereder vi forskellige referencer: Crefole sfogliate fuldkorn, Crepole med polentadej, Crefole sfogliate fuldkorn, Crefole sfogliate med spelt. Fra disse opstår også vores lækre snacks: Crefolini og Crepolini.
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
... bringe smagene og al varmen fra Calabria til dit bord. Ingredienser: svinefedt, svinekød, calabresisk chili, salt og olivenolie. Ingredienser: svinefedt, svinekød, chili, olivenolie, salt, krydderier, naturlige aromaer. Pakke på 290 g.
Italien, Cerreto D'esi
I vores økologiske landbrug opdrætter vi svin i semi-vild tilstand med fokus på dyrevelfærd. Svinene fodres udelukkende med virksomhedens egne kornprodukter, og der gives ikke antibiotika. Alle dyr bliver forarbejdet på virksomheden, som er udstyret med et CE-godkendt charcuterilaboratorium. Vi producerer forskellige typer salami, modnet bacon, krydret svinefedt, loin, små loin-stykker, guanciale...
Produktion af Svinefedt - Svinefedt...
Laboratorio di pasticceria Fraenz, der startede som et referencepunkt for napolitansk gastronomi, har med årene udviklet sig til forskellige grene af bagværk, såsom produktion af taralli på nationalt niveau. Udover salget af frisk bagværk, personlige kager og salte bagværk, har virksomheden udviklet en produktion af smørkager og taralli med svinefedt og peber, søde sager der er en del af den napolitanske tradition.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play