Italien, MILANO
...FILETTI AF ANCHOVY I SOLSIKKEOLIE 1650G Vores filetter er strakt ud og nedsænket i solsikkeolie, en mild og ikke-overvældende olie i smagen, for at give gæsten mulighed for at nyde den kraftige smag af ansjoserne fuldt ud. Altid klar til at blive nydt alene eller til at hjælpe os med at gøre vores retter eksklusive ved at give en mere markant smag. PAKKE MED 6 1 STK = EURO 13,50 1 PALET 45 PAKKER MED 6 UDLØBSDATO 10/11/2025...
Italien, Riesi
...Mandler er en ingrediens, der bruges meget i forskellige traditionelle køkkener i Middelhavsområdet, især i det sicilianske, sardiniske og pugliesiske køkken, både i søde og salte retter. De høstes i hånden og med stænger (fleksible stænger, der er 3 til 5 meter lange) i perioden august-september og bruges både i madlavning (pesto alla trapanese) og i bagværk (konfetti, småkager, kager, marcipan...
Italien, Trecastagni
...NuttyPlus Skallede Mandler er rige på fibre og proteiner. I modsætning til Pillede Mandler bevarer Skallede Mandler skallen (ikke skallen), som er rig på flavonoider. De har en delikat smag og kan bruges til at forberede mange søde og salte retter, samt til lækre diætmellemmåltider! NuttyPlus Skallede Mandler består 100% af skallede sicilianske mandler. *Kan indeholde spor af andre nødder (hazelnødder, pistacienødder, valnødder, pinjekerner, cashewnødder).
Italien, Palagonia
... retter, fra fisk til skaldyr, fra salater til frugtdesserter, samt til at lave is og friske drikke. Citronen anvendes også til terapeutiske formål i kampen mod kræft og reumatisme. En enkelt citron indeholder 35% af det daglige behov for vitamin C. Det er meget sandsynligt, at denne frugt har asiatiske, muligvis indiske, rødder; den blev introduceret til Middelhavet for omkring tusinde år siden af araberne. I dag er Sicilien en af de mest produktive regioner for citroner. Produktet er tilgængeligt næsten hele året.
Italien, Paterno'
...Uundgåelig ingrediens i det sicilianske køkken. CONSERVE CONTI producerer dem håndværksmæssigt, som i gamle dage, med den samme passion og erfaring. Ideelle til at berige salater, til at give smag til fiske-retter, men også til at lave fantasifulde pastasalater.
Italien, Lauro
... madlavning, især i det sicilianske køkken, fordi den kan give smag, dufte og fornemmelser, der virkelig er spændende. Den kan bruges til at forberede forskellige retter, både søde og salte, såsom desserter, nougat, is, forretter, samt fisk- og kødretter.
Italien, Gravina di Catania
...Krydderi til første retter og kød eller til at give smag til saucer. Den friske basilikum, omhyggeligt udvalgt og dyrket i de grønne sicilianske bakker, er grundlaget for denne pesto, sammen med mandler og et nip havsalt. Efter åbning tilsættes ekstra jomfruolivenolie til fyldning og opbevares i køleskabet. Forbrug inden for 10/12 dage. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uden konserveringsmidler og uden tilsatte sukkerarter. Etiket på 4 sprog: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhed: 36 måneder fra produktionsdatoen.
... emballager kan I opnå retter med en overraskende smag, i en stor mængde portioner og på meget kort tid. Udover at tilbyde de mest berømte opskrifter fra traditionen, tilbyder vores brede vifte af produkter også glutenfrie opskrifter og tilpassede løsninger både i ingredienser og mængder, hvilket sikrer lækre og klar-til-brug løsninger, der kan tilfredsstille enhver smag og behov. Produktlinjen I Sempre...
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... hygiejnestandarder. Alle faser af forberedelsen af oliven, fra udvælgelse til salg, overvåges konstant af vores højt specialiserede personale. Oliven fra Ventimiglia giver os en olie af høj kvalitet med en intens, men delikat smag, der er velegnet til enhver form for tilberedning, fremragende til at ledsage dine retter, da den vil tilføje det ekstra touch, som Ventimiglia-felterne kan tilbyde.
... arv af opskrifter og smage. Frosne produkter/Frozen food. Derudover producerer vi ikke-frosne produkter som Brik Mandelmælk uden kolesterol, uden laktose, uden gluten, klar til at drikke; klassiske og mandel-aromatiserede vine, sicilianske D.O.C. af høj kvalitet, småkager, mandelmasse, Babà i romlage i emballage til GDO, vafler til cannoli og profiteroles, Frutta martorana, Pasta reale, trøffelmandler osv. Færdigretter i enkeltportioner og bageplader. Retter med fisk og kød. Produktion med Halal, vegansk og glutenfri certificering. Vi eksporterer til forskellige dele af verden.
... Trapanese eller Cous Cous med kød. Vore retter er udelukkende lavet med frugterne fra vores have eller de nærliggende marker, og med vores DOP olivenolie. Vi er det ideelle udgangspunkt for at udforske det vestlige Sicilien og dets skønheder, der er anerkendt over hele verden, såsom strande i San Vito lo Capo, Zingaro-reservatet og de uberørte Egadi-øer: Favignana, Levanzo og Marettimo. Fra Agriturismo Sanacore er det nemt at nå alle de vigtigste lokaliteter i området og lufthavnen Trapani Birgi.
Italien, Pozzallo
... udvalg af pizzaer og retter fra den sicilianske tradition, ledsaget af en komfortabel og familiær atmosfære. Menuen inkluderer også et bemærkelsesværdigt udvalg af desserter. Ristorante "Shoreline" er særligt opmærksom på kvaliteten af råvarerne. Hvert produkt købes fra udvalgte leverandører. Der er også udendørs borde, hvor man kan spise om sommeren. Kontakt: Mobil: +39/ 333 319 5454...
... ønsker vi at se fremad: vi er 24 medlemmer og har forpligtet os til en ny udfordring, at omdanne vores landbrugsprodukter til saucer og konserver, der kan erobre din gane, forkæle dine sanser og berige dine retter med middelhavssmag.
Italien, Venetico Marina
Gustopiù er specialiseret i produktionen af vegetabilske produkter og forarbejdning til olier og syltede grøntsager, der er typiske for den sicilianske tradition. Virksomheden har gennem årene beriget sortimentet af produkter, samtidig med at den altid har bevaret den oprindelige håndværksmæssige karakter i emballeringen, og respekteret de traditionelle og typiske sicilianske opskrifter. I dag er virksomheden godt integreret i forskellige distributionskanaler (GDO) og retter salget af sine produkter mod udvalgte salgssteder både nationalt og internationalt.
Italien, Sant'agata Li Battiati
...Winery Tasting Sicily er skabt for at fremme vinrejser i Sicilien gennem kendskabet til vin produceret af de sicilianske vingårde. Vi anbefaler, hvor du kan smage den gode vin, fra restauranter til vinbutikker, og beskriver de unikke retter lavet af sicilianske kokke eller typiske sicilianske opskrifter. På vores portal har du mulighed for at booke smagningsture med vores partner vingårde. Hvis du ikke ved, hvor du skal overnatte, foreslår vi indkvarteringsmuligheder som agriturismi, B&B og hoteller for at opleve et unikt ophold i Sicilien.
Italien, Taormina
... vulkanen Etna til det antikke teater, mens de malede sale genopliver elegancen fra Sicilien i Gattopardo. Ekspertisen og dygtigheden hos kokken i tilberedningen af unikke, kreative og meget eftertragtede retter, samt den store professionalisme hos serveringspersonalet, gør restauranten til den mest eftertragtede blandt kunder og turister. Forretter med fisk og kødretter fra den sicilianske tradition er kombineret med de bedste etiketter af nationale og internationale vine.
Italien, Paternó
... efter traditionelle sicilianske opskrifter. Vi tilbyder løsninger til enhver gastronomisk behov, med en produktion der spænder fra de mest klassiske søde retter til salte forberedelser, altid med særlig omhu for autenticitet og friskhed. Takket være brugen af innovative teknikker er vi i stand til at eksportere vores produkter over hele verden og bringe smagen af Sicilien hvor som helst.
Andre produkter
Mandelpasta i forskellige smagsvarianter
mandelmasse
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play