Italien, Castellamare
192km
Italien, Radicofani
140km
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
Italien, piano di sorrento (na)
193km
La Sorrento Giardini er en virksomhed med dybe rødder i den italienske landbrugstradition og et skarpt fokus på moderne bæredygtige praksisser. Grundlagt af Vincenzo i 1998, repræsenterer virksomheden frugten af generationer af dedikation til kunsten at dyrke citrusfrugter, tæt knyttet til skønheden og frugtbarheden i Costiera Sorrentina. Vores dyrkninger strækker sig over cirka 150 hektar langs ...
...Sangiovese 97% (Colorino og Canaiolo 3%). 12 måneder i franske egetræsfade, 4 måneder i rustfrie ståltanke. Aroma: kompleks og luksuriøs, med præcise noter af peber og kardemomme. Guldmedalje MUNDUS.
...TARALLI MED CHILI, OST OG PEBER, OLIE OG VIN, MED FENNIKEL OG SORTE OLIVEN.
Italien, Siena
211km
...Det stammer fra salte svinekød fra italienske svin, i den del der er dækket af svær, med fugtig salt og, i den magre del, med tør salt, peber, hvidløg og naturlige krydderier. Skinkerne placeres i en saltlagerkøleskab (temperatur mellem +1° og +4°, fugtighed 80%), derefter i et andet rum kaldet "hvilerum". Her, efter at det resterende salt er fjernet, hænger de i 90 dage. I denne fase tørrer...
Matchende produkter
Lufttørret prosciutto
Lokalt modnet prosciutto
Andre produkter
Hus-antipasto
Antipasto fra huset
Italien, Mugnano Del Cardinale
182km
I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
... tendens til at tørre ud straks efter bagning. Vores referencer starter alle fra en base bestående af: mælk, æg, mel, salt, peber samt svinefedt for at forbedre lagdelingen. Fra vores baser af Crefole sfogliate forbereder vi forskellige referencer: Crefole sfogliate fuldkorn, Crepole med polentadej, Crefole sfogliate fuldkorn, Crefole sfogliate med spelt. Fra disse opstår også vores lækre snacks: Crefolini og Crepolini.
Italien, Guidonia
20km
Enogastronomi - Typiske Calabresiske Håndværksprodukter Selskabets hovedkontor ligger i Rom, mens distribution og produktion foregår direkte i Calabria i Crotone (KR). På trods af produktets strenge håndværksmæssige karakter anvendes alle de mest moderne teknikker til hygiejnisk konservering i transformationsprocessen. Engros - Forsendelse til hele verden. Calabriascerra samarbejder med en virks...
Italien, Marciano Della Chiana
176km
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Italien, Monterotondo
29km
...Specialiseret fødevareindustri inden for krydret panering (gylden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og peber - piccantino - italiensk og spansk), blanding af krydderier, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smagsforstærkere til kød og fisk, salg af krydderier, chokolade, chokoladebarer, kaffe, øl, til industri/engros/detalje/horeca/bar/slagtere gdo osv. Ejet af et af de mest prestigefyldte universiteter i Italien, drager vi fordel af deres professionelle ekspertise for at sikre produkter af høj kvalitet.
Italien, Nocera Inferiore
198km
IMEPA s.r.l. er specialiseret i produktion, tørring og forarbejdning af grøntsager, krydderurter, krydderier, frugt og ingredienser til fødevarevirksomheder. Derudover er vi producenter af saucer til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), færdiglavede risottoer, samt peber- og chili-konserves, der er ideelle til kød.
Italien, Airola
170km
... ekscellencer smelter Sabatinos schweiziske tradition sammen med italiensk madlavning og kvaliteten af de udvalgte ingredienser. pris Italian top food 2022/23/24 pølser / pris peber og salt som bedste kogte og kogte i absolut Italien.
Italien, San Severo
206km
LA NEW GENERATION SNACK ER EN NY VIRKSOMHED, DER HAR OPFUNDET ET NYT PRODUKT, PATITOKI, ET UNIKT SNACK I SIN ART. DER ER 24 ASSORTEREDE SMAGSVARIANTER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSIKERE, DELIKATE, LANDMAND, RUCOLA OG GRANA, FISKER, Kylling, TEXAS Kylling, SKOVENS SMAGE, SICILIANA, MEXICANSKE, BAGTE KARTOFLER, BACON, BARBECUE, MEDITERRANEAN, WURSTEL, PUGLIESI, SORTE OLIVEN, PEBER OG ROSMARIN...
Italien, Napoli
171km
Laboratorio di pasticceria Fraenz, der startede som et referencepunkt for napolitansk gastronomi, har med årene udviklet sig til forskellige grene af bagværk, såsom produktion af taralli på nationalt niveau. Udover salget af frisk bagværk, personlige kager og salte bagværk, har virksomheden udviklet en produktion af smørkager og taralli med svinefedt og peber, søde sager der er en del af den napolitanske tradition.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play