...lokalområdet, certificeringer og kundetilfredshed. Ved at lege med dufte og smage fra krydderierne har vi skabt de berømte blandinger til bagning (som har traditionelle smagsvarianter som kartoffel og rosmarin til de mere innovative som ingefær og gurkemeje, citron og rosa peber, karry og mange andre..), til kød (fra stege til blandinger til burgere og pølser) og ikke mindst paneringer, til sprøde og...
Italien, Casale Sul Sile
... sort peber og førsteklasses safran. De ekstra marmelader, i hele 18 forskellige smagsvarianter. Et håndværksprodukt af højeste niveau med kun de bedste frugter. Vores ansatte håndterer den kommercielle kontakt, leverancer og merchandising og følger mere end 3500 salgssteder i nordøst.
KAFFE? RÅ KAFFE? RISTET KAFFE PEBER - TE? - CHOKOLADE - BYG 55100 LUCCA - Borgo Giannotti, 63-37 V D (4 linjer) - Fa E-mail:...
Laboratorio di pasticceria Fraenz, der startede som et referencepunkt for napolitansk gastronomi, har med årene udviklet sig til forskellige grene af bagværk, såsom produktion af taralli på nationalt niveau. Udover salget af frisk bagværk, personlige kager og salte bagværk, har virksomheden udviklet en produktion af smørkager og taralli med svinefedt og peber, søde sager der er en del af den napolitanske tradition.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play