Italien, Airola
... ekscellencer smelter Sabatinos schweiziske tradition sammen med italiensk madlavning og kvaliteten af de udvalgte ingredienser. pris Italian top food 2022/23/24 pølser / pris peber og salt som bedste kogte og kogte i absolut Italien.
Italien, Paina Di Giussano
... på den erfaring, vi har opnået gennem mange års drift i branchen. Herunder nogle produkter, som I altid vil finde i vores butik: Gorgonzola d.o.p. til skefuld og i skiver, over 30 forskellige typer af blåskimmeloste baseret på Gorgonzola; pølser af høj kvalitet, friske oste fra Valsassina (LC), lagrede oste af ko og ged, honning, syltetøj, vine, æg, frisk pasta, yoghurt, mel, te, infusioner, småkager og meget mere. At træde ind i vores butik er ikke kun en fornøjelse, men også en måde at forstå forskellen mellem de håndværksprodukter, vi tilbyder, og dem, der normalt findes på markedet.
Italien, Macchia D'isernia
Aktiviteter inden for import og eksport af økologiske landbrugsprodukter og fødevarer til Italien og i Europa. Vi håndterer frisk og frosset fisk, lokale pølser og oste, samt emballerede fødevarer. Produkter til landbrug og husdyrhold. Engros- og detailhandel med levering til døren op til 1500 km med virksomhedens egne køretøjer, ellers udfører vi udenlandske forsendelser med nøje udvalgte kurérer. Levering inden for 48 timer i Europa, 24 timer i Italien og øerne.
Italien, Civitavecchia
For at etablere nye og frugtbare samarbejdsrelationer med vores fremtidige kunder i Emiraterne, tilbyder vi mæglingstjenester inden for fødevareleverancer såsom råvarer, herunder pasta, olie, tomater osv. Derudover udvælger vi kvalificeret personale, herunder: Fødevareteknikere, der skal håndtere maskinerne og deres produktivitet (fødevareemballage - pølser) inden for de nye industrielle anlæg...
Italien, Cremona
... uvurderlige, ligesom i de gamle opskrifter. Den lange modning dag for dag ved den "rette afstand" for at give en uforlignelig duft og smag med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontroller, den maniske opmærksomhed på pleje af excellence, det eksklusive valg af ædle kødtyper af høj kvalitet fra Italien, er værdifulde ingredienser, som vi hver dag lægger i vores pølser. Utrætteligt. I...
Italien, Cagliari
Vi er en virksomhed, der primært eksporterer sardiske fødevarer til udlandet. Vi har et bredt udvalg af produkter til grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer mv. Vores produkter inkluderer: tørret pasta som gnocchetti, spaghetti og frisk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolie og olivenpasta, oste og ostecremer, vine, øl i forskellige størrelser, også på fad, søde sager, likører, bottarga, trøffelcremer og trøffeloste, samt pølser som tørret og frisk pølse.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, der har en unik og uforvekslelig smag, i fuld respekt for den oprindelige landbrugstradition og for dem, der udfører deres arbejde med passion og dedikation. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, fåre- og komælk oste er blot nogle af de mange fødevarer, som virksomheden producerer. Lær at værdsætte dig selv og genopdag smagene fra tidligere tider i en sund og naturlig livsstil, hvor de mest autentiske og følelsesladede øjeblikke blandes med duften af minder og tradition.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
Italien, Terlizzi
I årevis har vi været grossister af pølser, oste og klipfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger i hele Italien og i udlandet. Hvis du leder efter at købe pølser og oste engros til videresalg i din forretning, vil du finde virkelig konkurrencedygtige priser hos os. De produkter, vi sælger, er primært typiske produkter fra Apulien, men du vil også finde nationale produkter fra alle regioner og kendte mærkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italien, Thiene
... for typiciteten af fødevareproduktionen, udviklingen af "skræddersyede" kulturer eksklusivt til sine kunder. Inden for mejeriindustrien leverer de udvalgte lokale fermenter fra områderne, hvor DOP-oste produceres, samt fermenter til produktion af yoghurt, smør og syrnede mælkeprodukter, kulturer af skimmelsvampe i flydende opløsning og gær. For kødprodukter tilbyder de lokale kulturer til pølser med en sød smag, knyttet til den italienske tradition, kulturer med specifik anti-Listeria-aktivitet, kulturer med høj syreproduktionshastighed og belægningsskimmelsvampe. Moderkulturer til brød.
Food Arena er en skabelse af Giovanni Arena, calabreser ind til marven. Den, der er født i denne region, ved godt, at mad er en del af indbyggernes væremåde. Derudover leverer vi til mange detailhandlere i Calabria, men især uden for regionen med velsmagende og ægte pølser og oste. Desuden leverer vi vin og olie fra de calabresiske jorde. Olien, som har en frugtagtig smag og en betydelig tæthed...
Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i at producere dekorative genstande til fødevareindustrien (specifikt falske pølser og oste). Den håndlavede produktion med fokus på detaljer gør vores produkter unikke i deres art og meget lig de ægte; de er lette, holdbare og har en høj reklameværdi. Sikkerhed er vores prioritet, og derfor er vores genstande fremstillet i overensstemmelse med...
...I et 1800-tals hus omgivet af parkens grønne områder ligger restauranten "Il Villino", stedet hvor man kan nyde den typiske marchigianske mad: fra hjemmelavet pasta til direkte producerede pølser. Fantastisk til intime aftener i varmen og privatlivets fred i de små stuer. Fremragende til ceremonier og banketter i en klimatiseret panoramasal med plads til 350 personer. Et pavillon og en...
Italien, Ginestreto-Pesaro
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
Italien, Melicucco
... etableret et omfattende distributionsnetværk af friske, høj kvalitet produkter (mejeriprodukter, oste, pølser, pasta, gastronomi af typiske produkter, syltede grøntsager) takket være indsatsen fra vores medarbejdere, der ikke kun koordinerer transport og distribution, men også omhyggeligt håndterer bestillinger og de tilknyttede serviceydelser. I dag er Lombardo srl en virksomhed, der ønsker at etablere sig og udvide distributionen til et bredere marked med sine produkter under mærket Il meglio med det ambitiøse mål at værdsætte de typiske regionale calabresiske produkter.
Italien, San Potito Sannitico
... landskabet og tilbyder scenarier til fester og events. Country House har en spisestue, der er fuldt klimatiseret med 120 pladser, 6 værelser, en have udstyret med legepladser til børn, en stor parkeringsplads og en swimmingpool. Lokalerne er rummelige, lyse og med panoramaudsigt. Det er det ideelle sted at tilbringe øjeblikke med absolut afslapning i kontakt med naturen og nyde et lokalt køkken med typiske produkter fra Campania som olie, vin, oste og pølser. LA MERIDIANA er den perfekte ramme for dine modtagelser, ceremonier eller de vigtigste begivenheder.
Italien, Fasano
... stor passion for vores produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, samt at tilføje nationale pølser som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Vore pølser stammer fra lokale kødprodukter fra pugliesiske græsmarker.
Italien, Nicosia
... området i sin variation af smagsoplevelser. Konserver, oste, bælgfrugter, honning, traditionelle søde sager og pølser fra vores sicilianske tradition, i kombination med passionen og kulturen fra håndværk, der nu er forsvundet, men stadig er niche i vores områder, har til hensigt at glæde ganen hos dem, der ønsker at nyde vores smagsoplevelser.
Italien, San Gregorio Magno
...petanquebaner osv.) og til afslapning, ideelt til en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento. Køkkenet er helt knyttet til den gamle kulinariske tradition i området, så der er hjemmelavet pasta, grillkød, pølser og meget mere. Råvarerne produceres af virksomheden selv, som har: opdræt, vinmarker, dyrkningsmarker og olivenlunde. Stedet tilbyder mulighed for rideture, økologiske behandlinger i wellnesscentret, besøg i virksomheden og meget mere.
Italien, Vigonza
... DOP-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af oste og pølser såsom: GRANA PADANO lagret i over 30 måneder, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Derudover er vi klar og villige til at hjælpe en kunde med at finde et produkt, som de har spist i Italien og i udlandet, men ikke kan finde. Alle medarbejdere hos TIP & IT er altid tilgængelige for at give fyldestgørende information om de...
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
San Tommaso er en samling af gastronomiske specialiteter med karakteristiske smage fra den abruzziske madtradition. Virksomheden blev grundlagt med det formål at genoplive de gamle regionale opskrifter, i samarbejde med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyder San Tommaso Specialità Alimentari et bredt udvalg af regionale specialiteter såsom frisk og tør pasta, saucer og patéer, pølser og...
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... naturlige meltyper. Hele produktionsprocessen foregår i vores håndværkslaboratorium, baseret på en grundig forskning og en kontinuerlig udvikling, med ufravigelig respekt for den traditionelle kunst at lave pølser, med dens etablerede og genkendelige karakteristika. Vores pølser sendes til distribution og forbrug med bevidsthed og stolthed over at tilbyde et produkt af ubestridelig kvalitet og høj kulinarisk tradition.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Siena
vores virksomhed, der opererer på det internationale marked, designer og bygger: anlæg til tørring og modning af pølser med og uden røg, skinker og oste; afrimningsanlæg; opbevaringsrum til fødevarer; klimaanlæg; rene rum; køletunneler, fryseanlæg, pasteurisering og meget mere.
GlobalFoodsItaly er grundlagt for at give tradition, ægthed og excellence den rette betydning og synlighed, som produkterne fra vores egne jorde fortjener. Efter mange års omhyggelig udvælgelse har GlobalFoodsItaly sammen med forskellige producenter arbejdet på at få det bedste ud af de lokale ægtheder såsom pølser, olie, vin, oste, brød, taralli... som i dag er vores styrkepunkter. Beliggende i...
... begyndelse har slagteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt håndværksmæssige kød- og pølseprodukter af første klasse, resultatet af en konstant dialog med de relevante opdrættere. Fra dette dybe arbejde og denne kærlighed opstår den særligt fine produktion af håndlavede pølser af høj kvalitet, fra den typiske tørrede pølse til de forskellige varianter af salami, og tilbyder lækre cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og meget mere. En produktion af delikatesser fra en svunden tid, for at kunne tilfredsstille smagsløgene hos sine kunder og deres gæster.
I over et århundrede og med den erfaring, vi har overleveret i fem generationer, har vi opereret inden for svinekødssektoren i vores moderne anlæg. Takket være vores operatørers professionalisme garanterer vi den bedste kvalitet. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den udsøgte smag af vores pølser og vores kød er legendarisk:...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har produceret pølser i over fyrre år. Blandt de karakteristiske produkter fra området finder man carne salada og speck; virksomheden producerer også de mest klassiske pølser fra den italienske tradition, såsom kogte skinker, rå skinker, salami og bacon. Mærket Salumificio Trentino er et eksempel på en moderne og dynamisk virksomhed, der har formået at kombinere tradition med forskellige kostmodeller. Virksomheden har altid været opmærksom på at opnå kvalitet, og siden 2006 har den certificeret sit kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Minerbio
ACCADEMIA DEI SAPORI står for salg af fødevarer online. Vi tilbyder udvalgte produkter, der afspejler de lokale traditioner, såsom pølser og typiske oste, koldpresset olivenolie fra en enkelt sort, udvalgte vine, håndlavet pasta og mange andre produkter fra den italienske regionale tradition.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play