Italien, Trento
...For elskere af klassisk smag! Forberedt efter tradition: grøntsager blandet med kød af høj kvalitet og ekstra jomfruolivenolie, uden aromaer og kemiske tilsætningsstoffer, uden tilsat monosodiumglutamat, uden hydrogenerede fedtstoffer* og jodiseret salt i stedet for almindeligt salt. Den intense og naturlige smag bevares takket være den særlige behandling fra Bauer, som er langsom og skånsom...
Italien, Lucca
...En ansigtsscrub med mikrogranuler af naturlig oprindelse til en effektiv og skånsom eksfoliering. Den indeholder Rubiox®, et eksklusivt stof udvundet fra økologiske toskanske bær, som i synergi med økologisk olivenolie, squalan, urea og målrettede økologiske ekstrakter udfører en regenererende og fugtgivende effekt. Den efterlader huden fast, glat og strålende. Duft: søde og delikate noter af bær (fra essens i overensstemmelse med AIAB-standarderne). Brugsanvisning: Påfør en lille mængde på huden i ansigtet og på halsen med cirkulære bevægelser, og skyl derefter af. Vegan...
Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, Catania
... arbejde koldt og tørt, dvs. uden tilsætning af vand, er udstyret med en knuser under vakuum for at undgå oxidationsfænomener under malingen. Når olien er opnået, filtreres den straks og opbevares i ståltanke under nitrogen for at bevare dens organoleptiske og ernæringsmæssige kvaliteter. Olien forlader opbevaringsbeholderne først, når den bliver tappet på flasker.
...Delvist bagt frosset bagværk. Fyldt med ekstra jomfru olivenolie, grønne oliven og salt. Firkantet form.
Italien, Forlì
... kalorieindhold. Det er desuden rigere på fibre og proteiner, hvilket gør det til et meget velegnet produkt for sportsfolk og dem, der elsker sunde kostvaner. Kikærtemel anvendes i vid udstrækning i Ligurien, hvor farinata betragtes som en typisk lokal specialitet. Det er en slags meget lav 'pandekage', der kun er lavet med kikærtemel, vand, salt og olivenolie; farinata bages normalt i en brændefyret ovn, men nogle gange tilberedes den på pande.
Italien, Nave
...Denne olie er produceret udelukkende med udvalgte oliven fra de 20 hektar olivenlunde, som de ejer, hvor de har sorter af Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukkede ved brucatura i november, og de presses straks ved hjælp af en kold mekanisk proces med filtrering. Olien opbevares i rustfrie ståltanke indtil aftapning. Området, hvor ejendommen ligger, er Chianti Rufina...
Italien, Cortazzone
...Bagna cauda tilberedt efter den klassiske piemontesiske opskrift med olivenolie, saltede ansjoser og hvidløg. Bagna cauda fås klar til brug i et glas på 200 g, en ideel portion til en menu for to personer.
Italien, Orsogna
... og fisk, omeletter og frittata, tilberedning af saucer og dressinger, snacks, appetizers, pynt, pizzaer og calzone. Maksimal holdbarhed: 24 måneder fra produktionsdato. Tilgængelighed: Generelt altid tilgængelig. Opbevaringsmetode: Når den er åbnet, dæk med ekstra jomfruolivenolie, opbevar i køleskabet og forbrug inden for få dage. INGREDIENSER: Sort sommertrøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolivenolie; Salt; Aromastoffer; Antioxidant: Ascorbinsyre. Kasse med 6 stk.
...Dagcreme rig på plantebioaktive stoffer og økologisk oliven, med høj fugtgivende og anti-rynke effekt. Velegnet til de mest delikate og tørre hudtyper. Nærende og Antioxidant.
Italien, altamura
...Bunde til pizzaer er fremstillet af en dej med enkle og få ingredienser: finmalet durumhvede, kartoffelstivelse, sojalecithin, ekstra jomfru olivenolie, salt, gær, vand. Indeholder gluten, soja. Pizzaen er enkel at forberede og kan toppes med et begrænset antal krydderier, kun begrænset af fantasien. Formen er rund, håndlavet og af høj kvalitet for at overholde virksomhedens standarder for...
Italien, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en frisk og cremet ost, typisk for den italienske osteproduktion. Fremstillet af mælk af høj kvalitet, adskiller burrata sig ved sit bløde og smøragtige hjerte, indhyllet i et tyndt lag mozzarella. Denne ost er perfekt til at blive nydt alene eller sammen med friske tomater og et dryp olivenolie, hvilket fremhæver dens delikate og unikke smag. Burrata er et fremragende valg for dem, der søger en autentisk og raffineret kulinarisk oplevelse.
Italien, Roccadaspide
...Specialtilbud på pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olie 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske ekstra jomfruolivenolie La Mortella er fremstillet direkte af økologiske oliven fra dyrkninger i Cilento og udelukkende ved mekaniske metoder. Den har en maksimal syreindhold i form af oliesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVÆRDIER: Syreindhold i oliesyre: 0,24%; Forurening: 0%; K270: 0,24; K232...
... bedste lokale chili. Efter naturlig modning er den klar til at pirre din smagsløg med sin intense og krydrede smag. Den er fremragende at nyde ren smurt på brød eller pizza, ideel til at lave lækre crostini og bruschetta, samt til at give dine saucer en unik og uforglemmelig smag. Hvis du er en elsker af krydret mad og markante smagsoplevelser, vil du ikke kunne undvære dette produkt, som vil...
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
Italien, Moio Della Civitella
... koldpresses for at sikre en olie af højeste kvalitet. Rig på antioxidanter, har vores olie en frugtagtig og let krydret smag, perfekt til at fremhæve enhver ret i middelhavskøkkenet. • Marmelader og konserver: Vores marmelader og konserver er lavet med frisk frugt fra Cilento, der plukkes og bearbejdes med fuld respekt for traditionen. Uden kunstige konserveringsmidler bevarer vores marmelader den...
Italien, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, grundlagt i 1996, er i dag en af de vigtigste virksomheder inden for handel med olivenolie af høj kvalitet fra forskellige oprindelser og kilder, samt en af de største lagre af olivenolie i Italien med næsten 8 millioner liter kapacitet. Kvalitet er i centrum for virksomhedens filosofi, og derfor har vi avancerede analyselaboratorier udstyret med det bedste og mest sofistikerede udstyr og analytiske instrumenter, der findes på markedet. Fiorentini Firenze har et internt Panel Test med anerkendelse fra CRA-OLI og de vigtigste internationale kvalitetscertificeringer.
... olivenolie. Vores mål er at tilbyde et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Vi leverer til hoteller, restauranter, catering og andre fødevarevirksomheder med rabatter på mængder. Vores virksomhed har til huse i Foligno, Umbrien i provinsen Perugia.
Italien, Sammichele Di Bari
...-fødevareproduktion, der anvender metoder, produktionsmidler og beskyttelse mod skader på landbrugsproduktionen, med det formål at minimere brugen af syntetiske kemikalier og rationalisere gødskningen, i overensstemmelse med økologiske, økonomiske og toksikologiske principper. Et meget vigtigt aspekt til garanti for forbrugeren, som på denne måde ved, at han kan stole på et ægte og uforfalsket produkt. På denne...
... passion det oprindelige mål fra grundlæggerne: at tilbyde vores kunder et ægte, komplet, nærende og velsmagende produkt. Fra vores Tenuta Baccatani, der strækker sig over cirka 250 hektar mellem århundredgamle olivenlunde og vinmarker, kommer de grøntsager, som vi omhyggeligt følger i alle deres faser: vi sår, planter, arbejder med og forvandler dem, og afslutter hele produktionscyklussen. Artiskokken...
Italien, Roma
...insekticider, ukrudtsbekæmpelse, bilindustrien, bremsebetjening, ATEX-explosiver, pulvere, højtryk 100 bar, rørklemmer, total separation, havvand, olivenolie, palmeolie, rengøringsmidler, voks, shampoo, glykol, emulgeret vand, kølevæsker, brandbeskyttelse, landbrug, atomiseringsanlæg, CO2, farmaceutisk industri, svømmebassiner, springvand, opvarmning, kompressorer.
Italien, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinder af den Internationale Konkurrence "Olio Capitale" 2014 Landbrugsvirksomheden CASTRO producerer ekstra jomfru olivenolie. Siden 2004 har de begyndt at købe små landbrugsarealer og omdanne dem til nye plantager af "Uliveti Nocellara dell’Etna". En ung virksomhed med et meget ambitiøst produktionsprogram, der sigter mod fremtiden, mens den bevarer traditionen...
... ikke mulighed for at foretage øjeblikkelige leverancer, undtagen for viskestykker og andre køkken- eller badeartikler med broderier, som vi normalt har til rådighed. Derudover har vi en række typiske toskanske produkter, som vi kan betragte som ekscellence, da de er af høj kvalitet, resultatet af en grundig forskning i området, som vi distribuerer gennem vores hjemmeside www.shopintuscany.com, og de er: Vin, Olivenolie, Pølser, Saucer og Konfitter, Pasta, Håndværksøl, Likører, Keramik, Lædervarer osv. Kvalitetsmærket for alle vores produkter er: MADE IN TUSCANY...
Italien, Silvi
... abruziske område, og presset inden for meget kort tid efter høsten i en traditionel mølle med granitkværne, ved dræning fra "første koldpres", som bevarer alle de organoleptiske egenskaber af den mest ægte olivenolie af højeste kvalitet, der kun er opnået ved mekaniske processer som en ægte presning af oliven.
... tradition. Cooperativaen har altid haft følgende mål: Den fælles forarbejdning af alle oliven, der leveres af medlemmerne, i overensstemmelse med de bedste olivenolie-teknikker, ved at forberede de nødvendige anlæg og udstyr; Bevarelse og fælles salg af det produkt, der opnås ved forarbejdning af oliven. Under olivenhøsten leverer medlemmerne dagligt oliven, og forarbejdningen af disse sker inden...
Italien, Ravenna
Vi er en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og eksport af forskellige agrofødevareprodukter med fokus på: Kaprer, kapersfrugter, oliven, olivenolie, solsikkeolie, chili osv. Vores virksomhed anvender de bedste systemer til kvalitetskontrol, sikkerhed og hygiejne i hver fase af produktionskæden, hvilket gør os i stand til at tilbyde et sikkert produkt af allerhøjeste kvalitet, der...
Italien, Napoli
... anvender de naturlige forhold, der eksisterer mellem agronomiske teknikker, miljøet og levende organismer. Den Europæiske Union har indført et kontrol- og certificeringssystem for at muliggøre differentiering af disse produkter på markedet. Med et moderne kontinuerligt ekstraktionsanlæg drager vi fordel af rådgivning fra professionelle olivenolie-smagere, som jeg er en del af. De ekstra jomfruolivenolier fra Olivarte Biologico, DOP, aromatiserede er opnået i fuld overensstemmelse med fællesskabsreglerne.
Italien, Bagno a Ripoli, Firenze
Firmaet Mary Anny Florence producerer og kommercielt sælger under mærket TUSCA, både engros og detail, et bredt udvalg af kosmetiske produkter med olivenolie til ansigt, krop og hænder. I vores håndlavede sæbeproduktion fremstiller vi fast sæbe med olivenolie. Vi er i stand til at udføre produktioner for tredjepart, også i små partier. email: tuscacosmetici@gmail.com telefon: 0550353340 mobil 1: 3515072575 mobil 2: 337684842...
IL Pavone, beliggende i Boncore, 800 meter fra de hvide sandstrande i Torre Lapillo, tilbyder Agriturismo Il Pavone rustikke, klimatiserede værelser, huser påfugle og har egen produktion af vin, frugt, grøntsager, bælgfrugter, olivenolie og trøfler. KAN KØBES PÅ HJEMMESIDEN UNDER SCIOPER OG DIREKTE I VIRKSOMHEDEN. Bestående af 2 enetages bygninger, begge med gratis Wi-Fi, byder stedet velkommen i...
Italien, Castelleone Di Suasa
L’Olivaio blev grundlagt i 1962, og siden da har tre generationer af olivenolieproducenter efterfulgt hinanden og udviklet sig over tid, hvilket har forbedret teknikkerne til udvinding af olivenolie og perfektioneret samt udvidet deres olivenlunde. L’Olivaio-mærket er kendt for kvaliteten af produktionen af ekstra jomfruolivenolie, herunder certificeret økologisk olie. Det er med samme passion og...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play