Konditori ishus nougat Engros salg...
Italien, Torre Annunzuata
Della Palma har siden 1949 tilbudt produkter af høj håndværksmæssig konditori, og bevarer hele smagen af traditionen med et nøje udvalg af råvarer, der anvendes på en innovativ måde. Kaffebaren er et andet stærkt punkt sammen med det håndlavede ishus. Åbent om natten fra fredag til søndag for at lade jer nyde husets varme specialiteter.
Italien, Canicatti'
Konditori- og Isprodukter...
Konditori Produktion og distribution også til detailhandel Lukket om mandagen...
Italien, Piacenza
...Pasticceria Falicetto blev grundlagt i 1985 takket være idéen fra Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte, der flyttede til Piacenza. I de dagligt bagte produkter, der er tilberedt efter traditionerne fra det fine konditori, lægges der stor passion og fantasi samt en konstant opmærksomhed på ingredienserne. De bedste kakaobønner fra Venezuela, Bolivia og øen Sao Thome udvælges til at blive forarbejdet og kombineret med mandler eller hasselnødder, hvilket skaber en chokolade, der er blevet en sød vane for alle piacentinerne.
Italien, Valeggio sul Mincio
... forbedringsmidler og blandinger til bagning og konditori. Eksporten af produkterne til hele verden koordineres fra hovedkontoret i Asten nær Linz (AT). Backaldrin beskæftiger mere end 580 personer verden over, og i den italienske afdeling med base i Valeggio sul Mincio (VR) arbejder der i øjeblikket 8.
Italien, San Giovanni Lupatoto
VICENZI BISCOTTI S.P.A e-mail HOVEDKONTOR: Via Forte Garofolo, 1 37057 S. Giovanni Lupatoto (VR Tel Fax PUNTO?DOLCE (Konditori og Vinhandel...
...Scorzetta er en typisk traditionel dessert fra Bernalda, som i dag er blevet en klassisk, raffineret og eftertragtet delikatesse. I det historiske konditori L'Orchidea, en institution i Bernalda, en by med dybe traditioner i provinsen Matera, har konditoren Vincenzo Zito i over 50 år produceret scorzette di Bernalda efter den gamle traditionelle opskrift, med hjælp fra nøje udvalgte råvarer og...
Italien, Altavilla Vicentina
Saracino srl producerer og kommercielt sælger produkter til konditori og isproduktion. Kataloget omfatter glasurer, aromatiserede pastaer til is, stabilisatorer, sukkerdekorationer, granulat og toppings. Saracino tilbyder teknisk rådgivning gennem demonstrationer, besøg af ismestre og konditorer, opskrifter og direkte support.
artikler til bomboniere, papirblomster, papir- og plastikkøbere, metaliserede poser, gennemsigtige poser, papirposer. mønsterpapir og ensfarvet papir, hvidt og farvet silkepapir, sealing papir, hvidt pakkepapir, sløjfer og juleblomster, cellofanark, satinbånd, organza og julebånd, gaveæsker til jul, generiske æsker. æsker til bomboniere og til konditori, papirspåner, gennemsigtig tape, avana og hvid, tyl i ruller i hvid og farvet samt organza, købere til lædervarer, bryllupsinvitationer...
Italien, Salerno
Gelati SANSON - Konditori TRE MARIE Café BRISTOT...
Italien, Pantigliate
Dekorationer til konditori...
...Costenaro-familien kommer fra Valtellina og har i generationer været konditorer. Den første, der kom til Toscana, var Geraldo i begyndelsen af 1960'erne, og kort tid efter blev hele familien genforenet. Sammen med sin bror skabte han et første konditori, hvor også svoger Bruno begyndte at arbejde. Den lille Riccardo, søn af Albano, begyndte straks at elske denne verden af sukker og mel, og derfor...
Italien, Castiglione Falletto
Gær og råvarer til bagning og konditori...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play