Schweiz, Basel
... styroporprodukter:** Disse varmebestandige materialer er ideelle til varme retter og bagværk. - **Folier, bageforme og emballagepapir:** Produkter, der bevarer friskhed og smag og ofte anvendes i konditori- og bageribranchen. Ador GmbH opfylder med sin indtræden på fødevareemballagemarkedet ikke kun branchens krav, men også forbrugernes forventninger ved at tilbyde miljøvenlige løsninger i stort udvalg. På anmodning kan firmalogoer eller individuelle designs trykkes på emballagen.
...Vi er din specialist inden for: To Go emballager, Coffee To Go kopper, ØKO engangsemballager, engangsservice, snackbehov, bordprodukter. Vores butik tilbyder et bredt udvalg af emballager til din snackbar, dit bageri & konditori i forskellige størrelser. Du har også mulighed for at personliggøre dine emballager og give dem et tiltalende design. Vi tilbyder i vores sortiment adskillige løsninger...
Schweiz, Basel
Confiserie Beschle er et traditionelt konditori. Udover lokationer er virksomheden specialiseret i catering, chokolade til handel og workshops.
Som en traditionel familievirksomhed i 5. generation producerer vi produkter af høj håndværksmæssig kvalitet inden for bageri, konditori og konfekture.
Opvokset i et kærligt hjem i Bäriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Efter skolen et års sprogophold i den fransktalende del af Schweiz hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sydskråning af Mont Soleil). Herefter startede jeg på en treårig erhvervsuddannelse som kok på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gennem samarbejdet med medarbejdere fra forskellige lande opdagede jeg glæden ved madlavning fra andre kulturer, som stadig fascinerer mig privat. I dag arbejder jeg i den velrenommerede gastronomi og er samtidig kok i et plejehjem.
Schweiz, Bern
Opvokset i et kærligt hjem i Bäriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Efter skolen et års sprogophold i den fransktalende del af Schweiz hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sydskråning af Mont Soleil). Herefter startede jeg på en treårig erhvervsuddannelse som kok på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gennem samarbejdet med medarbejdere fra forskellige lande opdagede jeg glæden ved madlavning fra andre kulturer, som stadig fascinerer mig privat. I dag arbejder jeg i den velrenommerede gastronomi og er samtidig kok for et plejehjem.
Opvokset i et kærligt hjem i Bäriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Efter skolen et års sprogophold i den fransktalende del af Schweiz hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sydskråning af Mont Soleil). Herefter startede jeg på en treårig erhvervsuddannelse som kok på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gennem samarbejdet med medarbejdere fra forskellige lande opdagede jeg glæden ved madlavning fra andre kulturer, som stadig fascinerer mig privat. I dag arbejder jeg i den velrenommerede gastronomi og er samtidig kok i et plejehjem.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play