Italien, Caltagirone
... til at lave forretter, men det er begrænsende, fordi du kan bruge kun artiskokken uden olien og lave en hovedret, for eksempel ved brug af bimby, køkkenrobotten der hjælper med at lave mad hurtigt, og der findes opskrifter på artiskokker.
Italien, Sinalunga
Beliggenhed: loc. Guazzino. Forno Pariv: komplette forfriskninger til receptioner, kommunioner og bryllupper. Forretter, crostini, friske og tørre søde sager, kager.
Pizzeria Santo Stefano er en restaurant, der tilbyder et bredt udvalg af forretter, hovedretter, dessertretter og pizzaer, både til frokost og middag. Indenfor i lokalet, der er velegnet til firmafrokoster og receptioner til ceremonier og fester, arrangeres der også pizza- og kødarrangementer til hyggelige aftener med sjov og god mad. Der er en stor udendørs parkering (op til 400 pladser) og...
Italien, Diano D'alba
Født i 1949, er Olio Desiderio en familieejet landbrugsvirksomhed, der beskæftiger sig med produktion og salg af olivenolie af høj kvalitet, der kun stammer fra udvalgte planter. Levering til døren og dør-til-dør salg af hele 8 typer olier, alle 100% italienske og bearbejdet af højt specialiseret personale. Stort udvalg af produkter, herunder forretter, saucer, dressinger, pasta, ris, søde sager...
SbraciaMole er en romersk braceria beliggende i det romerske kvarter. Restauranten tilbyder typisk romersk mad i en varm og indbydende atmosfære, med et omfattende menukort, kulinariske forløb af høj kvalitet, forretter, hovedretter og sekundære retter både af kød og fisk samt altid venligt personale. Hvert element fremhæver fællesskabet og den romerske madtradition. SbraciaMoles specialitet er...
... håndværkeres evner, som gør os i stand til at realisere vores produkter. Et arkitektfirma følger og plejer detaljerne i de mest raffinerede og komplekse arbejder. Ved at fokusere på funktionalitet og elegance designer og producerer vi skræddersyede køleskabe, buffet og køleskabe (efter anmodning på hjul) med enkel eller automatisk glasåbning til forretter, desserter, fisk, kød, delikatesse, også i specielle former som fontæner.
... af kulhydrater, laktose og natrium. Forebygger knoglesygdomme, tandproblemer, karsygdomme og kræftsygdomme, især tyktarmskræft. • Laktoseintolerante: Mange laktoseintolerante, både børn og voksne, drikker vores mælk uden at opleve nogen negative reaktioner. • Isbutikker, bagerier og restauranter bruger det til at lave is, pasta, eksklusive forretter og hovedretter med kød og fisk. • Caféer til at lave den første og eneste 100% naturlige og italienske bøffel cappuccino.
Italien, Mariano Comense
Restaurant la Piemontese tilbyder kun det bedste af piemontesisk kød, strengt certificeret af konsortiet CO AL VI og serveret efter en lang modningsproces. Vi præsenterer et innovativt køkken med forretter og hovedretter præget af unikke kombinationer, der tilberedes på stedet for altid at sikre maksimal friskhed. Vores kød (filet, roastbeef, diafragma, ribeye og fiorentina) ledsages af de bedste...
Italien, Termoli
...Torrantica identificerer en "familie af typiske og håndlavede fødevarer" (udelukkende fra Abruzzo og Molise) samt "fra certificeret økologisk landbrug". Vi gør kvalitet, håndværk og absolut ægthed til vores sande og eneste styrke. Vi er også en certificeret økologisk virksomhed for vores pastaprodukter (kamut, spelt også fuldkorn, rug, havre og majs) og ekstra frugtkompotter fra Italien. Blandt vores produkter har vi også et lækkert udvalg af udelukkende håndlavede olier og "genfortolkede" forretter, færdige saucer og patéer/cremer.
Italien, Castelnuovo Magra
...Palomita Blanca Ristorante ligger i Castelnuovo Magra på Via Borgolo 15, i området La Spezia. Vi er en fiske restaurant, der genfortolker traditionelle retter ved kun at bruge sæsonbestemte og kvalitetsrige råvarer. Hjemmelavet pasta, lækre forretter og hovedretter, oplevelsesbaseret madlavning og omhyggeligt udvalgte vine. Alt sammen til en fremragende pris/kvalitet forhold. Menukortet ændres...
Italien, Zanè
... (revet ost) til at give smag til alle slags forretter. Når vi siger Gran Moravia, siger vi bæredygtig ost. At spise en bæredygtig ost betyder ikke kun at tage maksimal omsorg for sin kost, takket være sikkerheden om produktets 'etiske' oprindelse, men også og især at bidrage, i sit lille omfang, til beskyttelsen af miljøet. Gran Moravia: den bæredygtige forsyningskæde for mælk, der respekterer naturen.
... femogtyve år, vi har været aktive, har drevet os til altid at gøre det bedre og skabe kulinariske specialiteter, der er enkle og umiddelbare at bruge, velegnede til at krydre crostini, fantasifulde forretter, hovedretter eller til at give smag til kød og fisk. Alt dette kan nydes ved at tilsætte frisk trøffel på den måde, I foretrækker: i skiver, flager eller simpelthen revet, og vi er i stand til at levere denne frugt i alle dens varianter og ønskede størrelser, præcis som naturen skaber den. Vi takker for jeres opmærksomhed og præsenterer nogle opskrifter samt vores produktsortiment.
Italien, Borgo San Dalmazzo
PRODUKTION OG SALG AF: GENOVESISK PESTO, SAUCER, DIPS, FORRETTER, ÆGEPASTA, BRONZETRUKKET PASTA, TRØFLER OG SVAMPE...
Italien, Marsala
... bedsteforældre gjorde. "Sicilia ca Firria" samarbejder med sicilianske landbrugsvirksomheder, der stadig arbejder med deres produkter med fokus på kvalitet. De sår, dyrker og plejer de råvarer, de bruger til at forberede sunde og kvalitetsprodukter, der kommer direkte til vores borde. "Sicilia ca Firria" beskæftiger sig med salg af typiske regionale sicilianske produkter, der er tilberedt med traditionelle metoder, og tilbyder på markedet forretter, saucer og færdige saucer, sæsonbestemte produkter, forskellige linjer baseret på cremer og patéer, pesto, og bruschetta toppings.
Italien, Alessandria
Antica Osteria di Rosa er en restaurant-pizzeria, der tilbyder typiske retter fra Valtellina og Milano (pizzoccheri, vildsvin), kød, fisk (friturestegt blandet, grillet, dorade, branzino), pizza og forretter med rejer, muslinger og vongole. Venlighed, seriøsitet og professionalisme er de tre hovedpiller, som vores familieejede virksomhed hviler på. Ikke kun kvalitetsretter lavet med udvalgte...
Italien, Coriano
Il Bar ristorantino Kontatto er det ideelle sted til en hurtig og lækker frokostpause. Køkkenet tilbyder hver dag et udvalg af tre forretter og tre hovedretter, som altid er forskellige, samt store salater og menuer til arbejdstagere. Til morgenmad mangler der ikke sødme i form af fremragende friske croissanter og forskellige søde sager. I weekenden tilbyder vi en omfattende lækker menu med kød, fisk og pizza. Overkommelige priser og mulighed for aftaler med lokale virksomheder.
Italien, Pesaro
...Al Parco srl ligger i Pesaro på Via del Vallo 56. Trattoriaen er specialiseret i lækre forretter, så du kan nyde en hurtig frokostpause. Følg vores Facebook-side: https://www.facebook.com/Trattoria-Al-Parco-1914382675445802/. For eventuelle afklaringer og information, ring til os på nummeret: 0721416973...
Italien, San Donato Milanese
... bredt udvalg af forretter og hovedretter, forvandles om aftenen til et samlingspunkt for kødelskere. Restauranten ligger i San Donato Milanese på Via Agadir, 22, provinsen Milano. For mere information eller for at reservere et bord, kan man ringe til nummeret 335 8293775.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play