...Ingredienser: sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), olivenolie, salt, aroma. Råd: ideel til forretter, carpaccio, kogte eller stegte hvide kødretter og kan endda ledsage nogle desserter. Findes også i 500 g format.
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
Italien, Acicastello
...Vi tilbyder færdigretter, der kan sættes i ovnen, og på få minutter har man en velsmagende og lækker typisk ret, både forretter og hovedretter baseret på kød og fisk fra vores typiske middelhavskøkken. Enkeltportioner fra 25-300 g, ideelle til plejehjem, børnehaver, folkeskoler, universitetskantiner, militærkantiner, hospitaler, kaserner osv. Meget interessante priser, da vi handler direkte med producenterne og ikke via mellemled eller andet, nøje udvalgte produkter.
Italien, S.spirito Di Bari
...1. CREME AF BROCCOLI OG MANDEL Delikat broccoli- og mandelcreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød! 2. CREME AF BROCCOLI OG BØNNER Delikat broccoli- og bønnecreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød! CREME AF BROCCOLI Delikat broccoli-creme, ideel til jeres forretter CREME AF BROCCOLI OG CHILI Lidt krydret, denne broccoli- og chilicreme.
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.
Agripantel "Vi er en lokal virksomhed, der har satset på de gastronomiske specialiteter fra området. Vi har lavet 200 opskrifter med råvarer, hvoraf en del stammer fra sociale initiativer, der hjælper udsatte personer i området. I øjeblikket er en del af produktionen af tomatprodukter kortvarig og stammer fra markerne, der drives af den sociale kooperativ Rossa Sera." Sådan fortæller Pino La Rosa,...
Italien, Roma
...Ingredienser: Dyrkede svampe (Agaricus bisporus), solsikkeolie, grønne oliven, hvid trøffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, aroma, ascorbinsyre: E300. Udløbsdato: 36 måneder. Brugsanvisning: Ideel som krydderi til crostini og fyld til forretter, hovedretter, omeletter og som base for alle trøffelretter. Allergener: Produktet indeholder ikke allergifremkaldende stoffer eller produkter, der...
Italien, Mirabella Imbaccari
... dage. Ideel til at give liv til forretter og hovedretter. Den håndværksmæssige forarbejdning er det, der gør det muligt at bevare de organoleptiske og gavnlige egenskaber, der gør denne krydderi unik og meget forskellig fra dem, der er produceret industrielt. Desuden tillader de minimale mekaniske processer at beskytte jordens struktur og den naturlige ernæring.
Italien, Dorgali
... Sardinien, med noter af middelhavsbush, myrte og marasca integreret med et spektrum af mineralitet. I munden fremhæves den af god friskhed og en fin og smagfuld tannin. Den skiller sig ud for sin alsidighed, da den passer godt til både smagfulde forretter og rødt kød, måske beriget med aromaerne fra middelhavsurt. Også fremragende med halvmodnede oste.
Italien, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – sort Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Østområdet af Taranto Jordtype: Rød jord blandet med klipper, tuf og/eller kalksten Vinevæksttype: Støttet alberello Gennemsnitlig alder på vinmarken: 15 år Gennemsnitlig produktion / hektar: 90/120 kvintaler druer Høst: September Druernes høstmetode: Manuel Alkohol: 11% -12% vol. Farve: Livlig rose Bouquet: Karakteristisk vinøs Smag: Tør, meget harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalet: Aperitif, fisk og italienske forretter, skaldyr, delikate supper samt grøntsager, mozzarella og frisk ost.
Italien, Taormina
...Nyd atmosfæren af skumring i gågaden. Du vil stoppe ved tre forskellige steder, hvor venligt dækkede borde allerede venter på dig: fra traditionelt tilberedt frisk fisk og typiske sicilianske forretter til uforglemmelige hjemmelavede sicilianske kager, ledsaget af duftende Siracusa vine og likører – alt det, uden hvilket gamle Siracusa aldrig vil åbne op for sin ægte smag!
Vores laboratorium producerer håndlavede produkter udelukkende med ingredienser af høj kvalitet, uden tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefri, mælkefri og ægfri. Dette omfatter: forretter, hovedretter, tilbehør, fyldte eller ufyldte sandwich, brød, pizzaer og desserter, friturestegte retter, rustikke retter, julespecialiteter og festlige retter. Produkterne er allerede tilberedt og...
Italien, Carru'
...Vi er en håndværksvirksomhed fra Piemonte med base i Carrù, "Porten til Langa", hvis berømmelse er knyttet til den århundredgamle Fiera del Bue Grasso og den piemontesiske kvægrace. Siden 1997 har vi omdannet de bedste råvarer til gourmetopskrifter fra Piemonte og nationalt. Vores passion for traditionen har altid været med os i skabelsen af alle de vigtigste piemontesiske opskrifter: forretter...
Italien, Amelia
... rutine, eller blot beundre det smukke bakkelandskab i Umbrien, der omgiver Il Podere San Giuseppe, og nyde en fremragende ret fra det umbriske køkken. Trøfler, svampe, pølser, alle lokale og kortdistance produkter, som Umbrien er rig på, og som du kan finde ved at vælge restaurantens menu. Hvis du elsker fiskeretter, skal du vide, at Il Podere San Giuseppe tilbyder en rig fiskemenu bestående af forretter, hovedretter og sekundære retter med frisk og kvalitetsfisk. Desuden har stedet en stor saltvandspool, som gæsterne på Podere kan benytte i sommersæsonen.
Italien, Sassello
Fabrikken L’ Artigiana del Fungo blev grundlagt i 1996 som et familieværksted, der producerer konserverede fødevarer. Dengang som nu holder den fast i sine oprindelige retningslinjer: kvaliteten af råvarerne, som er nøje udvalgt, samt jagten på friske produkter, der kontrolleres én for én. Vores udvalg af konserverede varer spænder fra forretter til konfekture. Du kan nemt finde en sauce eller en...
Italien, Traversetolo
...kartoffelskræller, køkkenredskaber, hævekurve, hæveapparater, hæveholdere, muslingvasker, kurve, planetarisk dejblander, mixer, vask, vask, plader, frituregryde, frituremaskiner, toaster, blender, lavasten, elektriske plader, induktionsplader, køkkener, induktion, konvektionsovn, dampovne, elektriske ovne, pizzaovne, vinkøleskab, skåle, vandbad, selvbetjening, kolde borde, køleskabe, udstillingsvinduer, varme udstillingsvinduer, fiskebænk, bænke til forretter, kølemontrer, udstillingsbænke, fry top, plade.
... OGSÅ EN VIRKSOMHED, DER DISTRIBUERER ANDRE TRADITIONELLE SICILIANSKE SØDE PRODUKTER, SEMIFINEREDE VARER TIL KAGEBAGNING OG EN STOR UDVALG AF TYPISKE SICILIANSKE FROSNE PRODUKTER, SOM FOR EKSEMPEL: ARANCINI (OVER 15 SMAGSVARIANTER: MED SOVS, PISTACIO, ÆGGEBLANDE, LAKS, Kylling OG MEGET MERE), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DER MANGELER OGSÅ GLUTENFRIE PRODUKTER (FORRETTER, HOVEDRETTER, ARANCINI, KAGEBAGNING OG MEGET MERE). PÅ FORLANGENDE KAN ALLE TYPER KAGER BESTILLES. DU KAN FINDES ALLE VORES PRODUKTER PÅ VORES HJEMMESIDE WWW.BARBAGALLODOLCIARIA.IT.
Italien, Sant Antonio Abate
... virksomheden med de bedste italienske produkter, med en omhyggelig udvælgelse af kvalitet og konkurrencedygtige priser: Bælgfrugter og grøntsager på dåse, olivenolie og frøolie, industri pasta (spaghetti, penne, pennette... bronzetrukket pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte og bufala, ristet kaffe, i bønner eller malet, Lavazza og Nespresso kompatible kapsler eller pods og mange typer saucer / tilbehør / forretter. Alt sammen i forskellige formater til detailhandel og catering.
Lokalet, drevet af familien Zambon i fyrre år, har 50 pladser i tre små rum, plus yderligere hundrede i den store have i Campo Santo Stefano. Køkkenet, som chefkokken tilbyder, er den typiske traditionelle venetianske. Et kig på menuen: blandede fiske- og italienske forretter, forskellige risottoer, linguine med skaldyr, fiskegrill; dessert med skefulde og hjemmelavede tærter. Typiske retter inkluderer gnocchetti alla Santo Stefano og ovnbagt branzino. Et stort udvalg af pizzaer fuldender en allerede meget indbydende menu.
Italien, Taormina
Pizzeriaen blev grundlagt i Taormina takket være idéen fra kokken Marco, som altid har haft en passion for at kombinere lækre pizzaer med fremragende håndværksøl. Hos os kan du finde pizzaer, fra de store klassikere til de mere spændende og fantasifulde med frugt og fisk, samt et lille udvalg af forretter og hovedretter for dem, der ikke er så glade for pizza. Vi har et bredt udvalg af europæiske...
Italien, Riccione
... frokost, mens man bliver kærkomment kærtegnet af havbrisen. Om vinteren bringer en tændt pejs og udsigten til havet os tilbage til en rolig og afslappende dimension. Køkkenet på Ristorante Mariscos vil overraske dig ikke kun med variationen og rigdommen af retterne, men især med den unikke smag af fiskeretterne. Forretter og hovedretter tilberedt efter alle kunstens regler med de mest eksklusive arter som vores stolthed: kongekrabben. Vores kok elsker at præsentere en varieret menu hver dag, hvor den ubestridte hovedperson er den friske fisk, der netop er fanget og tilberedt til dig.
Italien, Parma
B.S. SRL har været aktiv siden 1980 inden for konstruktion af maskiner til fødevareindustrien. Vi er specialiserede i design og fremstilling af automatiske linjer til produktion af sandwich, toast, små snacks og brød; automatiske linjer til produktion af forretter og maskiner til isindustrien. Vi designer og fremstiller også specialmaskiner til særlige processer, klar til omhyggeligt at imødekomme kundens behov, og tilbyder desuden specifik teknisk og teknologisk rådgivning.
Italien, Marina Di Ragusa
Vores virksomhed er en innovativ startup, der har udviklet og producerer kits, som indeholder alle ingredienserne, der er nødvendige for at tilberede typiske italienske opskrifter. Kitsene består af udvalgte råvarer, der er produceret i økologisk landbrug (100% ØKO). De samles i enkeltportioner og til 2 portioner i pakker, der er designet til at muliggøre en enkel og hurtig anvendelse. Der tilbydes en online videopræsentation af tilberedningsmetoderne. Produktlinjen omfatter 18 opskrifter på forretter, aperitiffer og hovedretter. Alle kits har en maksimal tilberedningstid på 15 minutter.
Italien, Bergamo
Piatto Apposta producerer sunde og afbalancerede måltider og færdigretter, der passer til alle koststile, for at imødekomme behovene hos dem, der ønsker at holde sig sunde eller helbrede sig gennem kosten. Piatto Apposta tilbyder et bredt udvalg af forretter, hovedretter, tilbehør og enkle retter med lavt indhold af natrium og tilsatte fedtstoffer. Vores produkter er økologiske og af høj kvalitet...
Italien, Torrice
Vores laboratorium producerer håndlavede produkter udelukkende med ingredienser af høj kvalitet, uden tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefri. (Uden mælk, uden æg, uden nikkel og vegansk på anmodning.) Vi tilbyder: forretter, hovedretter, tilbehør, fyldte eller ufyldte sandwich, brød, pizzaer og desserter, fødselsdagskager, friturestegte retter, rustikke retter. Produkter er...
Italien, Catania
Oh my Sicily er en virksomhed, der specialiserer sig i distributionen af de bedste typiske produkter fra Sicilien, et land der stadig i dag bevarer de gastronomiske traditioner fra fortiden. I vores katalog finder du forretter og konserver, pesto og paté, søde cremer, marmelader, honning, olie og likører. Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, som værdsætter kulturen i det sicilianske...
Italien, Suello (lc)
... pålidelighed. SAS kombinerede tegne linje, udstyret med dobbelte kamme, klemmer og vogn, kontrolleret oleodynamisk, muliggør en øget driftshastighed med den højeste bevægelsespræcision. Ved at bruge en elektrisk D.C. er det muligt at vælge den mest passende hastighed til det materiale, der anvendes i produktionen. SAS kombinerede tegne linjer kan leveres komplette med det mest avancerede udstyr for at opnå fuldautomatiske linjer: vippeaflevering, forretter, afskrabningsmaskine, kontrolenhed, bundtstrapping, vejning og håndteringsenhed. SAS' mål er kundetilfredshed.
Italien, Forlì
...Automater, vendingmaskiner og kaffemaskiner "tilpasset til jer". - Automater til gratis udlån af: kaffe og varme drikke; søde og salte snacks, også glutenfri og veganske; kolde drikke og juice; sandwiches, boller, yoghurt, frisk frugt; forretter og hovedretter; is; vanddispensere med naturligt og brusende vand med filtreringssystem. - Kaffemaskiner til pods og kapsler.
Italien, Taormina
... vulkanen Etna til det antikke teater, mens de malede sale genopliver elegancen fra Sicilien i Gattopardo. Ekspertisen og dygtigheden hos kokken i tilberedningen af unikke, kreative og meget eftertragtede retter, samt den store professionalisme hos serveringspersonalet, gør restauranten til den mest eftertragtede blandt kunder og turister. Forretter med fisk og kødretter fra den sicilianske tradition er kombineret med de bedste etiketter af nationale og internationale vine.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play