... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
...Fra kærlighed, passion, dedikation til oliventræerne, den rigtige håndplukkede periode og den traditionelle olivenmølle, skaber "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolie med ekstraordinære kvaliteter i det rige område Partinico og Monreale, i Palermo (Italien). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaber gør den unik, fremragende til at dressere kogt eller grillet kød...
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er en håndværksvirksomhed, der producerer likører, pasta, marmelader, traditionelle søde sager (fyldte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler i sukker), samt aromatiserede olier efter de gamle opskrifter fra Gargano. De traditionelle søde sager varierer fra cartellate med mandler og honning eller med kogt vin, til mostaccioli med citron eller chokolade, til taralli...
Italien, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, nu Brusa 1888, er en italiensk virksomhed specialiseret i drueafledninger og andre frugtingredienser. I 2018 afsluttede virksomheden vinfremstillingsforretningen for udelukkende at dedikere sig til behandling af drueafledninger. Virksomhedens portefølje inkluderer: -hvid/rød druesaftkoncentrat, -NFC druesaft, -druesukker -kogt most (anvendes i produktionen af...
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
... og integriteten af produkterne takket være den konstante opmærksomhed fra personalet og de moderne forarbejdningsanlæg, der anvendes. De udfører daglige leverancer for at sikre maksimal friskhed og kvalitet. Kartofler, barber, urter, fennikel, gulerødder, spinat, zucchini, peberfrugter, auberginer, bladbeder, catalogna, rucola, parmesan-auberginer, bønner, rapa-toppe, bagt, barber kogt, urter kogt, fennikel dampet, gulerødder dampet, rosenkål, små løg, blomkål, kål, bønner, broccoli, sauerkraut lavet kogt, dampet eller grillet.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Catanzaro
... alle højder); - Triple vridning net (alle højder og alle huller 19/2, 25/3, 51/6); - Pastoralt net (alle højder og trådtykkelser); - Ståltråd, Pavitek net, gabioner, skræntnet, sort kogt tråd, galvaniseret tråd, kogt tråd på rulle, søm, klips, plastificerede og galvaniserede pæle 30x30 (alle størrelser), rørpæle, stål søm, panel plax og meget mere.
Italien, Scandicci
Siden 1985 har virksomheden Frama bearbejdet kvæg maver, kogt dem og yderligere forberedt typiske gastronomiske retter fra Firenze, såsom florentinsk tripe, lampredotto med forskellige ingredienser, ribollita, braiseret kind, peposo og mange flere. Disse forberedelser er også tilgængelige i elegante glasbeholdere fra Weck i forskellige størrelser, steriliseret så de kan bevare deres uforlignelige smag i lang tid og ved stuetemperatur.
...Røget og kogt ørred til gastronomi og Ho.Re.Ca ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Kontrolleret fødevareforsyning" Virksomhed finalist Oscar Green 2010 "ud over forsyningskæden" Røget ørred og ørredfileter, kold- og varmryget, dampet, gratineret med fast og variabel vægt.
Med over 25 års erfaring producerer og forarbejder vi grøntsager, der er kogt i naturligt vand uden tilsætning af konserveringsmidler, herunder spinat, mangold, rapini og vilde urter.
Svinekød (frisk, modnet, kogt) lam, kyllinger, kaniner, susianella, porchetta...
Italien, Cerignola
Vores virksomhed blev grundlagt i 1995 som en førende aktør inden for håndlavet produktion af Scaldatelli, småkager, Mostaccioli og andre lokale specialiteter. Vi bruger råvarer af høj kvalitet fra vores eget land. Vores produktsortiment omfatter forskellige smagsvarianter, herunder: Traditionelle Scaldatelli, med olie, med chili, med løg, med pizzaiola, med sesam, med rosmarin, med oliven, med oregano, med kartofler og mange andre smagsvarianter, typiske Pugliese Mostaccioli med kogt vin, småkager i forskellige former og smagsvarianter.
Kogt gips, færdigblandet puds...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play