... den delikate sødme af Arabica. Resultatet er en blanding, der har en fyldig smag med noter af kakao og karamel, afsluttet med en glat og cremet tekstur. Vores engagement for kvalitet og bæredygtighed betyder, at dette produkt er etisk fremskaffet, og vi bruger kun de fineste bønner for at sikre en konsekvent høj kvalitet. Med Prestige Kaffebønner vil dine kunder nyde en kaffeoplevelse, der er rig, smagfuld og uforglemmelig.
Italien, Sesto Fiorentino
... afrikanske Robusta-varianter, er det den rette kaffe for krævende ganer, der elsker stærke og intense smagsoplevelser. Blødheden i cremen afslører behagelige noter af kakao og et let hint af tobaks, for en intens og vedholdende, men ikke bitter smag i munden. En kaffe for dem, der ønsker at male deres bønner selv, og fuldt ud opleve forberedelsen af drikken i alle dens faser. En uforglemmelig aroma til at genoplade og opleve behagelige øjeblikke alene eller i selskab. Emballagen med friskhedsbesparende ventil opretholder produktet trods forbrug over tid.
Italien, Piacenza
Vi henvender os til alle voksne mænd og kvinder, vi sælger kun online over 600.000 produkter og tjenester, som vi sender over hele verden. Vi garanterer italiensk kvalitet i verden, men også udenlandske produkter til Italien. Vi er en dynamisk virksomhed, der tilbyder vores kunder kvalitet og professionalisme. Vi garanterer forsendelser indtil den 15. december hvert år, for at undgå forsinkelser ...
...Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder "Piemonte" IGP. Dejen, som har en gul farve, er beriget med kandiseret citronskal og sultanrosiner. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder Piemonte IGP og kakao. Dejen, som har en gul farve, er beriget med mørk chokolade. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af mandler. Dejen, som har en gul farve, er beriget med sultanrosiner.
Italien, Messina
La Truscia, en ung og dynamisk siciliansk virksomhed, har som mål at blive et referencepunkt for detailhandlere og private i jagten på håndlavede, typiske sicilianske produkter kendetegnet ved den højeste kvalitet i produktion og håndværk. La Truscia er født ud af ønsket om at bevare og opretholde de gastronomiske traditioner i Sicilien og dele smagene og duftene fra dette vidunderlige land. Genu...
Italien, Bronte
...Ingredienser: hvedemel type "O", pasteuriseret æggeblomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdejspulver (hvede), emulgator E471, skummetmælkspulver, gær, salt, aromaer. Fyld: vegetabilske olier og fedtstoffer (palme, palmekernemel), olier (solsikke), magert kakao i pulver 32%, sukker, hasselnødder, emulgator (E322 sojalecithin), aromaer (vanillin). Dækning: sukker, vegetabilske fedtstoffer (palme, palmekernemel), magert kakao i pulver, hakkede hasselnødder 5%, E322, aromaer (vanilje og mælk).
Italien, Dorgali
... majestætisk med noter af flint, grafit og små sorte bær. På ganen frigiver den sin varme efterfulgt af en struktur af bløde og omsluttende tanniner, der afslører noter af sort kakao. Vinen er ufiltreret, og eventuelle sedimenter kompromitterer ikke kvaliteten, men fremhæver typiciteten og vidner om integriteten og naturligheden i vores vinproduktionsmetoder. Fremragende som ledsager til rige og strukturerede retter som vildtretter, rødt kød og lagrede oste.
Italien, Castel D'azzano
... blive de mindstes bedste venner, og som selv de voksne ikke vil kunne modstå! Overlegen mælkechokolade (kakao: 31% min.) Sukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, aromaer. Kan indeholde nødder. Glutenfri.
Italien, AVERSA
... smag. - Tæt og Fugtig Struktur: Takket være den perfekt afbalancerede opskrift er vores Mud Cake utrolig tæt og fugtig, hvilket giver en konsistens, der smelter i munden. - Intens Smag: Den dybe smag af mørk chokolade beriges af en let note af kakao, hvilket skaber en uforglemmelig smagsoplevelse. Den glutenfrie Mud Cake i enkeltportion bevarer al rigdommen og den omsluttende konsistens fra den...
Italien, Forli'
...Professionelle produkter til massage baseret på ren naturlig olie "oleicos". Albicocca nocciolo – Abrikoskerner Avocado integrale – Integral avocado Argan – Argan Borragine – Borago Cacao – Kakao Cocco – Kokosnød Canapa – Hamp Crusca di riso – Risklid Enotera – Aftenprimula Germe di grano – Hvedekim Girasole – Solsikke Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Linfrø Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Mandler Nocciola – Hasselnød Oliva – Oliven Pesca nocciolo – Fersken Rosa moscheta – Hyben Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druer ml. 250 – ml. 500...
Italien, Forli'
...Det er en tæt og fyldig espresso med delikate kakao-noter og ristede korn. caffeine…mindre end 0,10% De praktiske kapsler gør det altid muligt at have et simpelt og friskt produkt; faktisk er få gestus nok til at få hele aromaen af en god espresso uden koffein. Kompatibel med alle Nespresso*-maskiner. Vi bruger CLICK CAPS fra BisioProgetti Spa i Alessandria, patenteret for at undgå revner i Nespresso*-maskinerne. * Referencen er kun beskrivende, da der ikke er nogen kommerciel forbindelse til virksomhedens varemærkeindehaver.
...Il Cocozhi DXN er formuleret med den bedste kakao med ekstrakt af Ganoderma. Det er en klar til at drikke pulverdrik, der forkæler dig med smagen af chokolade. Udover den fantastiske aroma af kakao kan man også drage fordel af Ganoderma. Det er nok at hælde indholdet i en kop kogende vand, røre rundt, og så kan man straks nyde en opkvikkende drik, der er velegnet til hele familien!
Italien, Bonate Sopra
... skræddersyede blandinger til enhver behov, samt til at producere og pakke enhver type pulverprodukt på vegne af tredjeparter.</p><p>Den beskæftiger sig med kakao, chokolade, sødestoffer, konserveringsmidler, naturlige farvestoffer, naturlige æteriske olier til konserveringsindustrien, kaseinater, pulverblandinger til drikkevarer, sødemidler, fortykningsmidler og kemiske syrer, isbase, vanillin, skummetmælkspulver og citronsaft.</p>...
Italien, Reggio Emilia
... fedtstoffer, vegetabilske proteiner, kakao, kokos og forskellige fødevaretilsætningsstoffer. Vore ingredienser anvendes i forskellige fødevaresektorer og andre områder, herunder: isproduktion, bagværk, konfektureindustri, sundhedsfremmende produkter, pastafabrikker, bagerier, HO.RE.CA, kødprodukter og mange andre. Vi tilbyder desuden en blandingstjeneste, der gør det muligt at få skræddersyede...
Italien, Latina
...Vi er et import- og eksportfirma, og vores aktivitet er at udvikle og udbrede fødevarekvalitet i verden af 100% Made in Italy. _/..Tørret pasta | kort pasta | lang pasta | frisk pasta | Fødevarer | Hakkede tomater også amerikanske formater | tomatsauce | konserver | vin fra Lazio, moscato fra Terracina | Nero d'Avola vin fra Sicilien | Kaffe, Kakao | eksotisk frugt | tørret frugt | frisk frugt...
Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på vegne af tredjeparter (private label) af økologiske søde og salte produkter, virksomhed der producerer for tredjeparter og leverer til de største mærker inden for økologi, med over 30 typer af økologiske produkter: müslibarer, frø og tørret frugt, chokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, varm chokolade, kageblandinger), emballering af rørsukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Olbia
... forvandler vi kakao til halvfabrikata som kakaomasse og håndlavet chokolade. Vi har kakaobønner til rådighed fra vores plantage i El Salvador, men også fra andre plantager i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize og Costa Rica. Vores virksomhed tilbyder emballager til industriel brug HO.RE.CA, også i små mængder, for at imødekomme kunder, der søger produkter af høj kvalitet i lille skala. Vi...
Italien, Ternate
... emballering og dosering af fødevarer og ikke-fødevarer, med det formål at skabe skræddersyede løsninger, der passer til enhver type produktionsbehov. Den erfaring, der er opnået inden for emballering og pakning af frisk og tør pasta, bagværk som småkager, brød og brioche samt andre produkter som tørret frugt, chips, slik, frosne varer, grøntsager, pulver som mel, kakao, kaffe og tekniske produkter, er betydelig. Mondial Pack Group består af 7 virksomheder, der gør det muligt at diversificere produktionen, så man opnår det bedste forhold mellem kvalitet og pris!
Italien, Novi Ligure
Slikindustrien. Produktion af chokolade. Chokoladeæg. Hos os udføres chokoladebehandlingen med kærlighed og omhu, i respekt for tradition og kvalitet, og henvender sig til alle typer chokolade, fra mælkechokolade til mørk chokolade, inklusive hvid chokolade eller nøddechokolade. Gambarotta srl udfører også sine behandlinger for tredjepart: kakao i pulverform, mørk chokolade, gianduiotti, chokolade nougat, chokolade, chokoladekonfetti, nøddechokolade, smørbar chokolade, slik og sukker, chokoladeplader og chokoladeæg.
Italien, Vittorio Veneto
TMCI Padovan er den førende teknologipartner for fødevare- og drikkevareindustrien. Gruppen er specialiseret inden for fire områder: vin- og fødevareindustrier, fødevareemballage, bagværksindustrier, slik, kakao og gelatine, samt ølindustrien. Forskellige specialiseringer, der integreres og interagerer med hinanden takket være en optimering af ressourcerne med fokus på perfekt synergi og...
... Central- og Sydamerika, særligt lette, søde, vidunderligt afbalancerede, med en intens blomsterduft, noter af krydderier og kakao, som giver kaffen en lav syre og en vedholdende eftersmag. Alle kaffer fra forskellige oprindelser behandles individuelt med det såkaldte "langsomt ristningssystem" (varighed 15/20 minutter), hvor udgangstiderne for "ristningen" automatisk varieres afhængigt af de specifikke egenskaber ved hver kvalitet.
Italien, Roma
... på indkøb af forbrugsprodukter, nicheprodukter og/eller kvalitetsprodukter, der er placeret over hele landet og internationalt, såsom fødevarer, gastronomi, grillmad, slagtervarer, bagværk, frugt og grønt, pølser, mejeriprodukter, æg, olie og fedtstoffer, sukker, chokolade, slik og bagværk, kaffe, te, kakao og krydderier, fisk, skaldyr og bløddyr, samt alle lignende, relaterede og tilknyttede...
Italien, Castiglione Di Sicilia
... brede vifte af "Linje med tørret frugt og halvfabrikata" suppleres med pinjekerner, valnødder, sultana-rosiner, hakkede jordnødder, cashewnødder og kokosmel. Gennem en omhyggelig udvælgelse af hver råvare, med præcise og omhyggelige arbejdsmetoder samt kvalitetskontrol i hver fase af forarbejdningen, er vi i stand til at tilbyde en række halvfabrikata og råvarer til bagerier og isbutikker, såsom pesto og pistaciecreme, overtræk, kakao i pulverform, instantcremer, pasta-aroma, pulverbaser, toppings, økologisk mandelolie, praliner af tørret frugt, frugtpastemasser og traditionelle smagsvarianter.
Italien, Savona
... hvedemel, speltmel, mel fra gamle kornsorter, med sesam, med tomat, med aromatiske urter. Proteinbaser af hasselnød, mandel, valnød og fra ærter, kikærter, bønner, græskarfrø, solsikkefrø, hørfrø. Risprotein ekstrakt. Mandel- og hasselnøddepulver. Bouillonpulver, palmefri bouillonterninger. Palmepulverfrie, laktosefrie smørbare cremer med hasselnød og kakao, mandel. Smørbare cremer med bøffelmælk...
Italien, Roma
...Kakao, Pitaya, Bananer, Ananas osv...) - Kød (Kylling, Oksekød, Lam, Svinekød) - Korn (Pasta & Ris) - Skaldyr (Tun, Rejer, Fisk, Muslinger osv...) - Mejeriprodukter (Mælk & Ost) - Søde Produkter (Chokolade, Småkager, Honning) - Mineraler (Lithium, Jern, Guld, Aluminium) - Træ (Vores speciale er parket, og vi kan levere alle typer træ.) - Vi har også et bredt udvalg af kaffetyper, herunder den berømte Gheisa-kaffe.
Italien, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og producerer maskiner og komplette anlæg til forarbejdning af chokolade og nødder, og tilbyder løsninger til specifikke behov for hver enkelt kunde, sektor og marked. Avancerede løsninger til produktion og formning af chokolade og andre produkter baseret på nødder og kakao. Et tilbud, der strækker sig fra forarbejdning af råvarer, kakao og nødder, til...
Italien, Cuneo
Vi er et håndværkslaboratorium specialiseret i produktion af højkvalitets glutenfrie søde og salte produkter. Vores styrke ligger i de råvarer, vi bruger, som alle er af højeste kvalitet, såsom Avola-mandler, Piemonte IGP-hasselnødder, Agrimontana ekstra frugtkompotter, Domori kakao og Illy kaffeekstrakt. Pasticceria Cuneo er født ud af en idé fra mesterkonditoren Daniel Bramardi, som efter mange...
Italien, Aci Sant'antonio
...Producent af halvfabrikata til bagværk og gastronomi. Vore produkter inkluderer: baba', savarè, bignè, bignè med kakao, med kaffe, med pistacie, med jordbær, med tomat, med stærk paprika, med asparges, med blæksprutteblæk, brød til sandwich, sandwichbrød med aktivt kul, med hampemel, med 5 korn, med fuldkornsmel, pandekager og gastronomisk panettone. For babà, savarè og bignè, udover den klassiske tørre linje, findes der også en blød og langtidsholdbar linje, og vi er de ENESTE VERDENSOMSPENDE PRODUCENTER af denne.
Italien, Eboli
... virksomheder af salgsautomater. I detailhandelen og dagligvarehandelen er de til stede gennem specifikke udstillingsstande, hvor der findes: kaffe i kapsler, kompatible kapsler af typen Nespresso, A Modo Mio, Lavazza Point og Lavazza Blu; krydderier, tørret frugt, kakao i bælg.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play