Italien, Maruggio
...Druetype: Hvid Malvasia – Trebbiano – hvid Pinot Produktionsområde: Østområdet af Taranto Jordtype: Rød jord blandet med klipper, tuf og/eller kalksten Vinevæksttype: Støttet alberello Gennemsnitlig alder på vinmarken: 15 år Gennemsnitlig produktion / hektar: 120/150 kvintaler druer Høsttidspunkt: September Druernes høstmetode: Manuel Alkohol: 11% - 12% vol. Farve: Stråfarvet til gylden Bouquet: Meget behagelig frugtagtig Smag: Tør og kølig Serveringstemperatur (celsius): 8° -10° C Anbefalet: Aperitif, forretter, supper og delikat tørret, kogt rødt kød, hvidt kød, fisk, skaldyr, lagrede oste.
...Vin på glasflasker på 0,75 l. Pakker med 6 flasker. VIN INZOLIA MED MANDEL. Ingredienser: Vin, sukker, naturlig mandel aroma (2,5%). Sensorisk udseende: Klar vin med en strågul farve. Den har en sød frugtagtig smag med noter af hvid bær, samt en stærk duft og smag af bitter mandel. NERO D'AVOLA MED MANDEL. Ingredienser: Vin, sukker, naturlig mandel aroma (2,5%). Sensorisk udseende: Vin med en...
Italien, Catania
...Olien "Prezioso" stammer fra en særlig olivensort, "Nocellara Etnea", der næsten udelukkende dyrkes på skråningerne af Etna. Oliven, der kommer fra økologisk landbrug, høstes manuelt inden november, når de stadig er grønne, hvilket ofrer udbyttet for at opnå en olie med en mere frugtagtig smag. Presningen, der udføres inden for 6/12 timer efter høsten, foretages af en oliemølle, der udover at...
Italien, Forli'
...Kaffe med fyldig densitet, med sød, frugtagtig og småkagelignende smag. Den adskilte ristning fremhæver de frugtagtige noter og syren, hvilket gør den sød og tæt.
... frugtagtig, grøn smag med nuancer af bitterhed og krydrethed, der gør smagen harmonisk samlet set. Det er en 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie, resultatet af erfaring, engagement og passion, en ægte ekstra jomfruolivenolie, produceret ud fra en gammel tradition for excellence, men også fra en virksomhed, der har været forankret i området i mange år og er i trit med de mest moderne metoder til...
... for 24 timer ved hjælp af mekaniske metoder (koldpresning); denne metode gør det muligt at opnå en ekstra jomfruolie af høj kvalitet. Ved første øjekast præsenterer vores olie, der udelukkende er produceret i området omkring FARNESE, en smaragdgrøn farve med gyldne nuancer og udsender en frugtagtig duft, der minder om den modne oliven, der netop er plukket. Den har en markant smag med noter af artiskok. Ved smagning efterlader den en behageligt krydret og let bitter eftersmag med mandelagtige nuancer. Den er rig på vitamin E, polyfenoler og andre antioxidanter.
Food Arena er en skabelse af Giovanni Arena, calabreser ind til marven. Den, der er født i denne region, ved godt, at mad er en del af indbyggernes væremåde. Derudover leverer vi til mange detailhandlere i Calabria, men især uden for regionen med velsmagende og ægte pølser og oste. Desuden leverer vi vin og olie fra de calabresiske jorde. Olien, som har en frugtagtig smag og en betydelig tæthed...
Italien, Moscufo
Vores hundredeårige olivenlund, dyrket efter principperne for økologisk landbrug og registreret på listen over producenter i den ældste D.O.P. zone i Italien, Aprutino-Pescarese, producerer en ekstra jomfruolivenolie af fremragende kvalitet. Frugtagtig og duftende med en farve fra lys grøn til gylden gul og en særlig lav olieagtig syre. Den delikate smag passer til brugen af alle typer retter, da den ikke overdøver smagen af de enkelte fødevarer og er værdsat af dem, der sætter pris på god økologisk olivenolie.
... det traditionelle system med møller og en enkelt koldpresning. Den ekstra jomfru, der opnås, har ikke kun en meget lav syreindhold, men er også duftende, rig på aromaer og har en karakteristisk frugtagtig smag: en ægte presse af oliven! Landbrugsvirksomheden Le Farnie er certificeret som en økologisk virksomhed (ccpb) EMBALLAGE: DÅSE på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; FLASKE i mørkt glas på liter 0,25 og 0,75; KRUKKE i glaseret og håndmalet ler på liter 4; 0,75; 0,25. Der tilbydes hjemlevering i Italien og Europa. Fuldstændig prisliste findes på hjemmesiden www.agriturismolefarnie.it...
Italien, Campobello Di Mazara
... fra malingen af sunde, hele oliven, der endnu ikke er modne, indsamlet fra de bedste olivenlunde, hvoraf nogle drives direkte af virksomheden. Der er lagt særlig vægt på de vigtige operationer med indsamling, transport og maling, som strengt udføres koldt i virksomhedens mølle inden for 24 timer efter indsamling, hvilket resulterer i et produkt med en høj frugtagtig smag og meget lav olieaciditet. Den olie, der opnås, bliver efter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanke uden ilt, pakket lige før afsendelse.
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play