Italien, Santa Ninfa
...Den 100% økologiske EVO-olie er produceret af økologiske oliven fra vores område. Frugtagtig med en middel intensitet. Frisk og afbalanceret giver den unikke sanseoplevelser for alle, der elsker god og sund madlavning. Den tilbyder en markant smag med bitterhed og krydderi i perfekt harmoni.
Italien, Carovigno
...Pakke med 4 x 250 ml dåser AROMA Olie EVO justpugliafactory NATURLIG EKSTRAKT AF HVIDLØG - CITRON - STÆRK PEPPER - Med foreningen af en ekstra jomfruolivenolie af højeste kvalitet og infusionen af de ægte og bedste frugter fra området, fødes AROMA, den aromatiske olie fra justpugliafactory, i varianterne HVIDLØG; CITRON OG PEPERONCINO.
Håndbroderet boligtekstiler, produktion og salg af unikke produkter: bord, køkken, badeværelse, yachtlinje, barn, blonder, soveværelse, tilpasninger som initialer eller reproduktioner på stof af designs foreslået af kunden, reproduktioner på stof af designs indsamlet fra service eller andet. Broderier på enhver type stof udført i hånden. På grund af karakteren af den håndlavede produktion har vi i...
Cooperativa Olivicoltori blev grundlagt i Farnese (VT) i 1946 og består af cirka 70 medlemmer, der ejer 170 ha jord omkring kommunen Farnese (343 m over havets overflade). I henhold til et dekret fra Galeazzo Farnese fra 1572, der pålagde hver ejer af jord i Contado Farnesiano at plante mindst tre oliventræer om året, under trussel om en bøde, fortsætter olivenproducenterne i Farnese denne gamle t...
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
Italien, Fratta Todina
...Solsorte italienske tomater med skalotteløg og kapers. Den lange produktionsproces fremhæver smagene og gør det til et unikt produkt. I ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Roccadaspide
...Specialtilbud på pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olie 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske ekstra jomfruolivenolie La Mortella er fremstillet direkte af økologiske oliven fra dyrkninger i Cilento og udelukkende ved mekaniske metoder. Den har en maksimal syreindhold i form af oliesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVÆRDIER: Syreindhold i oliesyre: 0,24%; Forurening: 0%; K270: 0,24; K232...
Italien, Nave
...og her stammer en meget intens og duftende olie, som vinder anerkendelse både i specialiseret presse og på markedet. Produktet er elegant og ægte, værdigt til at udtrykke sig bedst som krydderi til de mest raffinerede retter, idet det fremhæver smagene uden at overdøve dem. Dens delikatesse muliggør også en kyndig anvendelse som krydderi til fisk fra havet. Kapacitet: 0,50 l Kode: 03566 Kategori: Olie Land: Italien Region: Toscana...
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmag af artiskok, mandel og frisk græs. Denne olie efterlader en balsamisk og frisk smag, og den er ideel til brug i rå tilstand, som tilbehør til fiskeanretninger, supper og rødt kød. Ekstra jomfru olivenolie bruges også, i stedet for smør, til bagværk i småkager, kager og tærter.
Italien, Marsala
...En perfekt beholder til olie skal beskytte den mod dens bitre fjender (lys, varme og ilt), som kan forårsage uoprettelig skade på de kemiske og organoleptiske egenskaber ved selv den bedste ekstra jomfruolivenolie. Derfor besluttede vi at gøre, hvad vi gjorde for nogle årtusinder siden: at bevare ekstra jomfruolien i terracotta-krukker, nu gjort mere ædle af keramik, som igen bliver et gode for de få (keramik koster ti gange mere end glas), der er bevidste om dens kvaliteter og elsker dens kunstneriske udtryk.
Italien, Salerno
...Gastronomisk forberedelse typisk for vores område. Tentakler af gigas, blæksprutter, totani, calamari, kogt i vand og aromatiseret. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfruolivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholdere (i variable proportioner) Tentakler af gigas, blæksprutte, totani, 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfruolivenolie, eddike, salt, naturlige...
Italien, Amelia
...Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olie er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio kendetegnes ikke blot ved det lave...
Italien, Città Di Castello
...Trøffelolie til pasta, saucer, salater, æg, kød og fisk. Vi arbejder også på en olie med 100% naturlige aromaer! Trøffelolie lavet med det bedste ekstra jomfruolivenolie. Brug kun et par dråber for at give en uforvekslelig smag til enhver ret: pasta, ris, kød, fyldte retter, omeletter, salater.
Italien, Barrafranca
Italien, Reggio Emilia
... af den dyrebare balsamicoeddike, en uimodståelig kombination, typisk for den italienske tradition! De sprøde Taralli og de velsmagende grønne oliven fuldender Milano madkassen. Milano Madkassen indeholder: - Durumhvedesemolina spaghetti 500g - Cherrytomatsauce 690g - Ekstra jomfru olivenolie 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumpakket 24 måneder lagret 240g - Taralli 100g - Balsamicoeddike 5 år lagret 250ml - Traditionel salami vakuumpakket 300g.
Italien, S.spirito Di Bari
PugliaEat, opstår ud fra behovet for at skabe "en alliance mellem små" for at netværke. "Oprindelse" og "typicitet" er de hemmelige våben i vores produktioner og skal betragtes som værdifulde redskaber, som vi stolt kan bruge i disse krisetider. Den lille størrelse af os alle, hvis den placeres i et globalt marked, kan i øjeblikket være en velsignelse, fordi den gør det muligt for os at færdiggø...
Italien, Sassello
...Vores trøffel svampecreme er et unikt produkt. Perfekt som pålæg på kanapéer eller croutoner som en aperitif, som krydderi til pasta, risotto, kogte/ristede grøntsager, på kød eller i mange andre opskrifter. Opbevares på et køligt sted væk fra direkte lys. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet dækket med olie og bruges inden for få dage. INGREDIENSER: Svampe, Trøffel, ekstra jomfru olivenolie, salt, naturlige smagsstoffer Holdbarhed: 30 måneder, forskellige formater tilgængelige...
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
...Landbrugsejendom med tre lejligheder i forskellige størrelser med panoramaudsigt over Val d'Orcia og direkte salg af ekstra jomfruolivenolie produceret direkte af landbruget (fremragende olie af højeste kvalitet registreret i IGP Toscano-foreningen)...
Italien, Martignacco
...pasta, saucer og tomatpuréer, tun, olie, småkager og bagværk, chokolade og sæsonprodukter, rengøringsmidler og personlig plejeprodukter. Hvad vi gør for det ITALIENSKE MARKED: Distribution af friske, pakkede produkter på det italienske marked. Sortiment af gastronomiske produkter, pølser og oste af absolut og dokumenteret kvalitet. Stort udvalg af regionale produkter. Ingen kontraktlige forpligtelser vedrørende procentdelen af indkøb i forhold til tilknytninger til andre distributionsvirksomheder: vores kunder kan frit drage fordel af alle vores tilbud.
Italien, Moio Della Civitella
... autentiske smag af nyplukket frugt, ideelle til sunde og lækre morgenmad. • Produkter i olie: Vi forbereder auberginer, soltørrede tomater og artiskokker i olie efter gamle opskrifter fra Cilento. Vores produkter opbevares i ekstra jomfru olivenolie, hvilket sikrer en intens og autentisk smag. Hvorfor vælge Minnelea? • Friske og naturlige ingredienser samt traditionelle bearbejdningsmetoder • Bæredygtige...
... frugtagtig, grøn smag med nuancer af bitterhed og krydrethed, der gør smagen harmonisk samlet set. Det er en 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie, resultatet af erfaring, engagement og passion, en ægte ekstra jomfruolivenolie, produceret ud fra en gammel tradition for excellence, men også fra en virksomhed, der har været forankret i området i mange år og er i trit med de mest moderne metoder til...
Italien, Scala Coeli
Calabrisk landbrug specialiseret i produktion, emballering og salg af ekstra jomfruolivenolie, aromatiseret olie, naturlig olivenoliesæbe, krydderier og aromatiske urter, honning og typiske calabresiske produkter.
Italien, Biancavilla
... Vores produktion af oliven er beliggende i D.O.P. Monte Etna-området, præcist i de vulkanske områder af kommunerne Biancavilla og Santa Maria di Licodia (højde 555 meter over havets overflade). Her bliver vores olivenlunde bearbejdet uden brug af kemiske produkter. Olivenene, der modnes i Siciliens sol og i de varme vulkanske jorde, høstes mellem november og januar udelukkende i hånden ved "Brucatura". Denne proces gør det muligt for vores olie at bevare alle kvaliteter og de fremragende organoleptiske stoffer.
Italien, Silvi
En familietradition, der går fra generation til generation. Familien Corneli har i over 4 årtier været i oliebranchen og udfører deres produktion af kvalitets ekstra jomfruolivenolie med den største seriøsitet og med erfaringen fra dem, der ved, hvordan man opnår et fremragende produkt. Olie er fremstillet af oliven af høj kvalitet, nøje udvalgt fra de forskellige sorter, der findes i det...
... er her, historien om en olie, der i dag findes i gourmethjørnerne hos de bedste kender af ekstra jomfruolivenolie, blev født. Vi har givet teknologien en strategisk rolle i vores idé om at værdsætte området og landmændenes viden, men mange ting er forblevet præcis som de var i begyndelsen: vi støtter landmændene i deres valg af dyrkning, produktion og salg af Siciliens Grønne Guld. Olivenlunde...
Italien, Nicolosi
... af UNESCO. Vores virksomhed, der fortsætter en tradition, der nu har varet i tre årtier, anser værdier som: respekten for naturens cyklusser, beskyttelsen af produktets autenticitet og målet om konstant kvalitetsforbedring som fundamentale. Skikken med første koldpresning er blot et eksempel på vores omhu for at opnå en ekstra jomfruolivenolie af højere kvalitet, der bevarer produktets integritet og ægthed.
Fra passionen for ægtheden af smagene og de middelhavsagtige ingredienser, opstår Diliberto ekstra jomfru olivenolie og den økologiske ekstra jomfru olivenolie Biologic-Oil fra typiske sorter fra Nisseno-området, håndplukket og bearbejdet efter traditionelle metoder. Med den håndværksmæssige omhu fra gamle dage og med udsøgte sicilianske råvarer, fuldender Biologic-Oil produktionen af olie med en serie af olie med lokale aromaer, pesto fra Sicilien, traditionelle patéer, produkter på olie og bordoliven i saltlage, fra den udvalgte Nocellara del Belice-sort.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play