Italien, Martina Franca
...Il MOSTO – Olio Extra Vergine di Oliva er et produkt af høj kvalitet, fremstillet ved koldpresning af udvalgte oliven. Denne olie er kendetegnet ved en uforvekslelig duft af frisk græs og en intens, frugtagtig smag med en behagelig bitter eftersmag. Rig på vitaminer og naturlige antioxidanter, er Il MOSTO ideel til at blive nydt rå, på salater, bruschetta eller som dressing til pastaretter. Det er et 100% italiensk produkt, der bringer den autentiske smag af Puglia til bordet.
Italien, Imperia
...5 LT Italiensk Økologisk Ekstra Jomfruolie – presset fra oliven dyrket økologisk i italienske olivenlunde. Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie Italiensk olie – koldpresset Presset fra oliven dyrket økologisk i italienske olivenlunde. Økologisk dyrkning er desværre dyrere end konventionelt landbrug, dels fordi gødning og naturlige landbrugsprodukter åbenlyst er dyrere end deres syntetiske...
Italien, Lucca
...Oleox® er et bioliquefakt fra økologiske grønne oliven fra de toscanske bakker, kendt for sin markante antioxidante aktivitet. Dette produkt indeholder en meget høj koncentration af biofenoler, der kan modvirke skader forårsaget af frie radikaler, og udfører en beskyttende funktion mod naturlige eller kemiske agenter. Oleox® er ideel for dem, der ønsker en behandling, der beskytter huden og...
Italien, MILANO
...*, artiskokker, agurker, grønne oliven, gulerødder, kapers, ærter, sorte oliven) Vand "Aceto di vino" Dyrkede champignon (Agaricus bisporus)* Sukker Salt Naturlige aromaer Antioxidant: ascorbinsyre (*) sulfitter FORPAKNING FRA 6 1 STK = EURO 4,80 1 PALLE 10 FORPAKNINGER FRA 6 = 60 STK UDLØB 30 / 04/ 2027 MINIMUM BESTILLING 30 PALLE...
Italien, Colle Di Val D'elsa
...Fiorentini 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie MATTEO indfanger essensen af de fineste olier, der er opnået fra oliven, der er plukket omhyggeligt i Italien på det rette modenhedsniveau. Med sin fyldige, frugtagtige smag bevarer den alle de naturlige egenskaber, der er typiske for nypresset olie. Duftende noter af en fyldig frugtagtighed, der minder om friske oliven, nyklippet græs og bitre mandler.
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Grønne oliven 65%, solsikkeolie 30%, peberfrugter, vineddike, salt, naturlige aromaer i varierende proportioner, (rød peberflager, hvidløg, mynte, oregano). Citronsyre, ascorbinsyre. Beholdere fra: 212g/620g/1kg/3kg...
Italien, Salerno
...Baccala' friskarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i blandet olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer, oliven, kapers og soltørrede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige aromaer. Virksomheden opererer i overensstemmelse med...
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
Italien, Amelia
...Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olie er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio kendetegnes ikke blot ved det lave...
... modificerede planter. Ved gødskning tilføres kun den organiske substans, der er nødvendig for de dyrkede planter. Tilførslerne af kvælstof, fosfor og kalium gives udelukkende gennem naturlige gødninger (gødning, vegetationsvand osv.), hvilket undgår enhver syntetisk substans fremstillet i laboratoriet. Bearbejdningen af jorden prioriterer de handlinger, der forhindrer nedbrydning af jordens struktur og erosion. Beskyttelsen af planterne mod skadedyr og ukrudt sker uden brug af pesticider, svampemidler osv.
Italien, Forli'
...Professionelle produkter til massage baseret på ren naturlig olie "oleicos". Albicocca nocciolo – Abrikoskerner Avocado integrale – Integral avocado Argan – Argan Borragine – Borago Cacao – Kakao Cocco – Kokosnød Canapa – Hamp Crusca di riso – Risklid Enotera – Aftenprimula Germe di grano – Hvedekim Girasole – Solsikke Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Linfrø Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Mandler Nocciola – Hasselnød Oliva – Oliven Pesca nocciolo – Fersken Rosa moscheta – Hyben Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druer ml. 250 – ml. 500...
Italien, Moio Della Civitella
Velkommen til Minnelea, landbruget der fejrer middelhavskosten gennem naturlige og bæredygtige produkter. Beliggende i hjertet af Cilento, er Minnelea dedikeret til produktionen af gastronomiske ekscellencer, der respekterer miljøet og den lokale tradition. Vores produkter: • Ekstra jomfru olivenolie: Vores ekstra jomfru olivenolie produceres af udvalgte oliven, der plukkes i hånden og...
... kvæg, der opdrættes på friland, såsom Podolica-kvæg og den sorte svin fra Calabria. Jorden, som er kalkholdig, leret og sandet, er meget frugtbar, da den er rig på naturlige kilder. Hele området, der nyder godt af et middelhavsklima med varme og tørre somre samt korte og regnfulde vintre, giver de ideelle betingelser for dyrkning af vin og oliven. I dag udfører 35 medarbejdere specifikke opgaver inden for virksomheden. I høstperioden for vin og oliven tredobles antallet af arbejdere.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... Calamignara (den sidstnævnte er en sjælden og indfødt art, der er typisk for vores område og bidrager til at give produktet en højere kvalitet), certificeret af CCPB, både på flasker og i dåser, samt paté af sorte/grønne oliven, aromatiseret olie med naturlige aromaer som citron, chili, rosmarin, basilikum, hvidløg; spiseoliven. Vores produkter er fremstillet og tappet i henhold til høje kvalitets- og...
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) og tilbyder den mangeårige og passionerede håndværksmæssige og olivenolieerfaring fra sine ejere, som er arvinger til den tusindårige tradition for behandling af oliven og deres koldpresning. Dyrkning, høst og malning er processer, der udføres med respekt for de naturlige metoder, vi har lært fra vores oldeforældre. Kvaliteten af vores oliven...
Italien, Viale N. Machiavelli 65/67
...som er indlejret i DNA'et hos hver aktør i de forskellige sektorer. Oliven, cypresser og vinstokke er de mest udbredte planter i det toskanske landskab: de bidrager, sammen med gårde og bakker, til at skabe en unik menneske-natur-forbindelse i verden. Især oliven og vinstokke, takket være rigdommen af deres frugter og menneskets tusindårige arbejde, repræsenterer hjørnestenene i den toskanske...
... gjorde det muligt for dem at krydse oceanerne. Dyrkningsmetoder, gødning og plantebeskyttelse, der stadig i dag er helt naturlige, høst af oliven i den periode, hvor den kvalitetsmæssige udbytte er højest, og hurtig levering af frugten til oliemøllen er de nøgleelementer, der har gjort det muligt for os at opnå den høje produktionsstandard, der er blevet videregivet fra generation til generation...
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
... naturlige metoder. Vilde figner Det naturlige habitat på vores kyst, hvor kaktusfigner findes, er i terrasser, hvilket gør det muligt for dem at bevare alle de organoleptiske egenskaber, sporstoffer og aminosyrer, der er indeholdt. Borddruer Sicilien er den næststørste producent af borddruer i Italien. Takket være de subtropiske middelhavsklimatiske forhold kan vi være til stede på markederne fra...
Italien, Diano San Pietro
... produktionen af ekstra jomfruolivenolie fra Taggiasca og Italien, har vi også produktionen af konserver, pesto, soltørrede tomater og fyldte peberfrugter. Virksomheden lægger stor vægt på at bevare den naturlige aroma af råvarerne, derfor bliver olivenne malet inden for 24 timer efter høsten, og basilikum bliver forarbejdet til halvfabrikata og pesto inden for få timer efter ankomsten.
Italien, Roccalumera
... forladte objekt. Hver enkelt værk, omhyggeligt udført i hver detalje, er håndlavet og behandlet samt færdiggjort med naturlige, økologiske produkter. Rocca di Lumèra har etableret sig som et referencepunkt for mange eksperter, designere og arkitekter, som de samarbejder med. Fremstilling af produkter også på forespørgsel baseret på kundernes behov.
Italien, Roma
Fra de århundrede gamle oliventræer i marker, dyrket uden nogen kemisk behandling, udvindes vores koldpressede ekstra jomfruolivenolie med håndværksmæssige produktionsmetoder, i respekt for traditionen og de mest innovative kvalitetsstandarder. Høsten af oliven sker faktisk på det rette modningstidspunkt. Derefter, inden for to timer, påbegyndes malingen. På denne måde bevarer olien alle sine næringsstoffer, såsom polyfenoler og andre naturlige antioxidanter, som til sidst giver olien den karakteristiske smag af den nyplukkede grønne oliven.
... ved brug af naturlige stoffer. Vi er opmærksomme på biodiversiteten. INFORMATION OM VINPRODUKTION: Den usædvanlige agronomiske evne, den totale dedikation og den oplyste passion for landbrug og natur har fået os til at investere alle vores ressourcer i købet af virksomheden med etablering af nye vinmarker og køb af CAPASONI og tønder til gæring og opbevaring af vin. I 1989 skete der et vigtigt vendepunkt, da alle de udstrakte jorde på over 150 hektar blev omdannet til økologisk landbrug. Til produktionen af: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO med den ØKOLOGISKE metode.
... primære mål at fremme forbedringen og bevarelsen af den kemiske, fysiske og biologiske frugtbarhed i jorden og genoprette de naturlige miljøer, der er nyttige for den økologiske balance, såsom hække, grøfter, damme eller småskove.
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.
... kompromittere kvaliteten og for at overføre friskheden til den producerede olie. Fra den opnåede pasta udvindes «olie most», som adskilles ved centrifugalseparation. Den opnåede olie underkastes ikke nogen filtrering, men kun en naturlig dekantation (eventuelle urenheder på bunden af flaskerne skyldes netop den naturlige dekantation), hvilket fremhæver smagen, duften og bevarer de ernæringsmæssige kvaliteter. SPECIALE NOTER: Den ekstra jomfru CHIARAMONTE opnås fra en særlig oliven.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play