Italien, Giuliano
...Maritozza rund med fløde og pistacie Cod: PPG027...
Italien, Novoli
... ekstra jomfruolivenolie; derefter tilsættes salt, peber, de godt drænede snegle og et par laurbærblade. Det koges ved høj varme, og når olien begynder at komme op til overfladen igen, hældes et glas rosévin i, som får lov at fordampe. Juster med salt og serveres meget varmt. PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegle, allerede renset og udvandet, klar til at blive spist Salgsperiode: tilgængelig hele året Pakket i kasser fra 1 kg til 5 kg Minimumsordre: 500 kg...
Italien, Pergola
... udendørsversion), 5 farver til siderne: brun, grå lava, lys grå, rød, fløde. Muligheder Sidearbejdsbord (kun til udendørsversion), ekstra refraktær plade, pizza- og brødspade, grill til porchetta, ekstra grill og bageplader, tag i rustfrit stål (kun til udendørsversion). Dør til forbrændingskammer med glas som tilvalg, til begge modeller.
Italien, Misano Adriatico
...Køkkeneksperter vil sætte pris på vores lækre fløde VIRGILIO. Med sit indhold på 25% fedt vil denne fløde tilføje cremede og smagfulde nuancer til dine yndlingsretter. Prøv den i pasta, supper og desserter for et strejf af raffinement og smag. Tilgængelig i en flaske på 1 liter.
Italien, Canelli
...Monobloc 'RT-PK' er designet til emballering af flydende og tætte produkter, såsom yoghurt, probiotika, mælk, flydende fløde, saucer, sirupper og smørbare cremer, i flasker og glas med plastikkapsler, der er fortrådte med skruetræk eller tryk. Maskinerne omfatter: Fyldestation, enkelt eller multitop. Fyldningen sker med et volumetrisk system ved hjælp af roterende pumper i rustfrit stål aisi 316...
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.
Italien, Ferrazzano
...Gourmet håndlavet smørbar fløde med siciliansk pistacie 35%. Uden mælk og uden smags- eller farvestoffer. En unik og ægte smag, med en uforvekslelig aroma og helt håndlavet cremede konsistens. Ideel til morgenmad og snackpauser. Prøv det til at fylde panettone og pandoro og forskønne desserter. Med ekstra jomfruolivenolie. Produceret i vores laboratorium Ferrazzano...
Italien, Messina
...pandorato. Vi forpligter os til kun at bruge de bedste råvarer. Æggeblommerne kommer fra høns, der er opdrættet på jorden, mens fløde-smørret er fremstillet ved centrifugering af rå komælk. Vore meltyper er italienske af høj kvalitet, og vores citrusfrugter kommer fra det berømte område Paternò i "Piana di Catania", kendt for sine røde appelsiner, duftende citroner og saftige mandariner. Vore Panettoni er indpakket i lækre stofservietter. Hver bid fortæller historien om en århundredgammel tradition og kærligheden til autentiske ingredienser.
Italien, Camerano
...Specifikke aktive ingredienser og værdifulde naturlige planteekstrakter fra lægeplanter med høj beroligende effekt gør denne produktlinje ideel til målrettet behandling af hudirritationer, insektbid, muskelsmerter, muskelspændinger, kramper mv.
Italien, Mazara Del Vallo
...Semifreddo lavet med fløde, svampkage og jordbær.
...Enkle og lette glutenfrie småkager lavet med fløde, smør, æg og boghvede, gjort endnu mere afbalancerede takket være tilsætningen af fibre. Strengt håndlavede. Resultatet? Fantastiske småkager til alle tidspunkter, til morgenmad, som snack, med te eller som ledsager til kaffepausen. Tilgængelige i praktiske enkeltportioner på 38g og i pakker på 150g.
Italien, Taranto
...Vores smørbare cremer er fremstillet med kvalitetsråvarer og håndværksmæssige teknikker. De kan bruges til forskellige formål, fra morgenmad til dessert. De udgør et lækkert, sundt og nærende alternativ til de industrielle produkter på markedet.
...Burrata, en ost med trådformet dej, produceres i Puglia, især i byen Andria. Denne håndlavede trådformede dejpose, der indeholder et hjerte af Stracciatella, er i dag en af de bedste specialiteter fra Puglia. Ingredienser: Mælk, fløde, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løbe, uden konserveringsmidler. Typer og Formater OPBEVARINGSFREMGANG: 15 DAGE Kode: BURRATP.
Italien, Torino
...Cod. GEM 03 U/M Kg KASSE til 3 Kg Beskrivelse Fyldt med delikat Zabaglione-fløde indhyllet i en fin skal af 58% mørk chokolade.
Italien, Reggio Emilia
Italien, Forlì
... fødevare. Naturlige cashewnødder er perfekte til at berige forskellige madopskrifter, som kan tilsættes til forretter eller hovedretter eller salater; desuden bruges de ofte af veganere som erstatning for ost eller fløde. Cashewnødder, ligesom al tørret frugt, har et betydeligt antal kalorier, så det er hensigtsmæssigt at begrænse forbruget, hvis man følger en kaloriefattig diæt. Den praktiske 1 kg pakke er perfekt til at have et naturligt, ægte og altid tilgængeligt produkt.
Italien, Alberobello
...Maskinen er designet til produktion af strimler af smeltet ost, der bruges til at lave stracciatella, fyldet i burrata. Maskinen er helt fremstillet i AISI 304 rustfrit stål med nogle dele i specielle polymerer, der er egnet til kontakt med fødevarer. Maskinen er PATENTERET og adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet ved: - ru strimmel med høj vedhæftning af fløde; - begrænset...
Italien, Noci
...Burrata, en stolt repræsentant for den typiske ostetradition fra Apulien, består af en håndlavet mozzarella-skal skabt af vores osteproducenter, som indvendigt er fyldt med et blødt hjerte af håndrevne mozzarella-stykker og fløde. Dette giver en lille pakke med en delikat, sød og lækker smag. Det er et produkt, der kan bruges til frisk forbrug, krydret med ekstra jomfruolivenolie eller ledsaget...
Italien, Belpasso
...Vafler til forberedelse af sicilianske cannoli Vafler i form af sprøde og velsmagende rør. Til forberedelser: kan fyldes med hytteost, med hvid fløde eller med chokoladefløde, som traditionen foreskriver. Tilgængelig både til bagerier og detailhandel. Tilgængelig i forskellige størrelser og med eller uden indvendig chokoladeglasur.
...Maca Vita Cafè, specielt forberedt til det europæiske marked, indeholder instant kaffepulver, ginsengpulver, Maca-pulver (Lepidium Meyenil) og ekstrakt af Ganoderma Lucidum. Smagen af denne blanding fremhæves af rørsukker og vegetabilsk fløde.
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlavet mozzarella tilgængelig i: Nodini, Treccia med vægt også efter kundens anmodning. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Fuldstændig håndlavet, pasta filata indeholder et delikat hjerte af stracciatella og fløde. Håndværksmæssig ricotta lavet af kun komælk. Behageligt rig og cremet, særligt velegnet til brug i madlavning. Mascarpone: Frisklavet udelukkende af fløde fra komælk, uden konserveringsmidler.
Italien, Forli'
...Denne blanding af Robusta og Arabica blev bevidst undersøgt af Moka Rica-laboratoriet for at genskabe alle aromaerne fra café espresso. Fyldig og intens smag. I kaffekopper er den cremet og intens nøddebrun. Ganens fyldes med en stærk og vedholdende eftersmag.
Italien, Bistagno
Giuso: et århundrede med innovation. Produktion og salg af produkter, ingredienser, halvfabrikata og fødevarer til isbutikker, konditorier og bagerier: italienske is, fløde, kandiseret frugt, kandiserede frugter, marmelader, konserver, amarena. Missionen: At producere sammensatte ingredienser og halvfabrikata til håndværkere og små industrier gennem konstant forskning efter innovative løsninger og med målet om total tilfredshed for den endelige kunde.
Italien, Conversano
Norbalat s.r.l. er en virksomhed, hvis personale har mange års erfaring inden for mejeriindustrien. Passionen for mejerisektoren, glæden ved at etablere langvarige og frugtbare relationer med kunderne. Specialiseret i B2B-tjenester og -produkter til mejerier, mejerier, og mejeriindustrier af små, mellemstore og store størrelser. Vi leverer fløde til burrata både af italiensk og udenlandsk oprindelse i forskellige formater, og vi er eksklusive distributører af den tyske ostemasse BAD BIBRA samt polske, lettiske og litauiske ostemasser.
Italien, Trento
...Blandt de traditionelle likører skiller likør med citron (limoncello), likør med æble, blåbær, lakrids, kokos, kaffe og alle typer af amari sig ud. Efter mange års studier og erfaring inden for stabilisering af likører, har Flavor Chimica formået at skabe en ny type likører, der defineres som "high-tech". Dette er produkter baseret på alkoholisk fløde, til hvilke der også kan tilsættes andre ingredienser, såsom chokolade, æg eller små frugter som jordbær, hindbær, pistacienødder, hasselnødder og mere.
Vores håndlavede konditori producerer klassiske traditionelle sicilianske søde sager som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søde sager med frisk ricotta, fløde, chokolade, pistacie, marcipan, samt håndlavede panettoni og påskeduer. En begrænset produktion af typiske sicilianske søde sager, tilgængelig fra et familiedrevet siciliansk konditori, der forbereder søde sager i sit eget værksted...
Italien, Civitavecchia
... dagen; morgenmaden indtages hver morgen i køkkenet og er altid inkluderet i værelsesprisen: friske croissanter med fløde, marmelade eller fuldkorn; mælk (dyr eller plantebaseret), kaffe, te, yoghurt, småkager, forskellige snacks; den typiske italienske søde morgenmad. At bo på Bed & Breakfast Michelangelo er den ideelle løsning for dem, der skal tage færger til Sardinien eller Barcelona, eller for...
Italien, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, beliggende langs Via Emilia mellem Reggio Emilia og Parma, producerer smør af fløde med en uforlignelig smag, da det er indsamlet fra mere end 150 mejerier, der producerer Parmigiano Reggiano. Udover at tilbyde alle mulige størrelser af smør, er virksomheden også modner Parmigiano Reggiano (som de også producerer) og Grana Padano, som sælges både i hele forme og...
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
... aromatisk, med infusion af vilde bær. Den hvide myrte, en blanding af bær og blade, er meget duftende og aromatisk, med en let bitter smag, der gør dette produkt unikt i sin art. Derudover kan vi nævne vores nougatcreme, lavet af en kombination af aromaer og en base af fløde, mælk og sukker, som gør dette produkt helt særligt. Filu e ferru-cremen, derimod, er en kombination af creme og sardisk grappa, som gør dette produkt unikt og specielt, en god alternativ til den mere kendte whiskycreme. Vi skal også nævne vores håndlavede myrte- og ingefær-limonadekarameller, med en balsamisk kerne indeni.