Polen, Brzozów
...Vivio har sammen med den populære træner og influencer Anka Dziedzic skabt en fremragende cookiecreme - en delikatesse for mere end én gourmand. Cremerne er baseret på en nøddecreme (fra jordnødder) og hvedekager. Arachid (jord) (jord) præsenterer indholdet i cookiecremen, som er rig på værdifuldt protein og kostfibre. Derudover er det også en kilde til sunde fedtstoffer fra jordnødder, hvor...
Polen, Poniec
...), i den originale emballage min. 12 måneder Emballage: multipack papirposer med PE-liner 25 kg netto; Typisk rækkevidde / grænse kemisk analyse: Fedt ( % ) ≤ 26,00% Fugtighed ( % ) ≤ 4,5 ≤ 5,0 Titrerbar syre (% ) ≤ 0,17...
Polen, Warszawa, Poland
...Anhydrous mælkefedt (AMF) kan fremstilles af smør eller fløde med 35 % til 45 % fedtindhold, afhængigt af sæsonen. Produktionsprocessen indebærer at fjerne næsten alt vand og ikke-fedtstoffer ved hjælp af centrifuger. Dette gør produktet lettere at opbevare og lagre, da det indeholder mindre vand.
Polen, Warszawa
... cremer variation af masser, cremer, is efter aeration med 20-30% margarine, f.eks. til lagdeling af vafler. Disse cremer er modstandsdygtige over for afkøling og fryse - deres konsistens vender tilbage til sin oprindelige tilstand.
Matchende produkter
Bello - saltet karamelspread
Bello - saltet karamelspread
Handelsservicefirmaet Robico blev grundlagt i 1988 af Føderationen af Fagforeninger for Mejeriarbejdere i Polen. I starten var det en virksomhed, der skaffede finansielle midler gennem handel med mejeriprodukter til Føderationens statutære aktiviteter. Med tiden blev formandens, Andrzej Szczepański, og hans medarbejderes engagement i salgsudviklingen til grundlaget for mærket Robico. ZUH Robico tilbyder friske og naturlige mejeriprodukter af højeste kvalitet: kefir, naturlig kærnemælk, fløde og mikrofiltreret mælk, den eneste i glasflaske.
Polen, Opole Lubelskie
... sanitære standarder. Virksomheden har implementeret og dokumenteret et HACCP-, BRC- og IFS-system. Den Polske Forening for Personer med Cøliaki og Glutenfri Kost har givet os ret til at bruge det gennemstrømmende aks som symbol for glutenfri fødevarer.