Italien, Jesi
... Trilobata og Pistacchio di Bronte. Vi bruger ikke billige hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, men kun frisk fløde. For at hjælpe miljøet forsøger vi at købe råvarer fra virksomheder med kort afstand: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Vores skeer, ligesom mange af beholderne (kopper osv.), er lavet af genbrugsmateriale og er alle biologisk nedbrydelige.
Italien, Bolzano
PERI SRL er den italienske filial af Bayerische Milchindustrie eG, en førende producent i Bayern af mejeriprodukter, såsom konventionelle og økologiske pulverprodukter til industrien, friske produkter til detailhandelen og engros, såsom smør, oste og ostekugler, mozzarella og UHT-produkter som syrnet fløde, flødeskum, kaffecreme og mælk. Alle produkter fra PERI SRL fremstilles med den største...
Italien, Schio
...leben...), mælk modtagelseslinjer (rengøring, de-aeration, tælling, køling), degasatorer/deodorisatorer til mælk og juice (med aroma-genvindingsanordning), procesautomatisering (også på eksisterende anlæg til modernisering), komplette anlæg til produktion af drikkevarer baseret på koncentreret juice, nøglefærdige anlæg til mælkebehandling (produktion af drikkemælk, fløde, smør, oste, yoghurt...), komplette anlæg til vallebehandling, anlæg til produktion af mælkebaserede drikkevarer, kaffe (cappuccino-drinks osv.), anlæg til produktion af øl.
Italien, Cirò Marina
Vores virksomhed arbejder med produkter af højeste kvalitet, frysetørrede. Disse produkter er meget nemme at transportere, da de ikke kræver køling og kan rejse ved stuetemperatur. De er opløselige produkter, der er lette at forberede for den endelige distributør. Det er produkter med et meget højt forbrug; når den endelige kunde nyder vores granita (eller fløde, sorbet eller te osv.), vil de...
Italien, Puegnago Del Garda
...farve og smag i opskrifterne i din restaurant, bageri eller ishus (den iranske is med fløde, safran og pistacie eller safrancreme). Derudover anvendes safran, takket være de mange sundhedsmæssige egenskaber, også i kosmetik- og medicinalsektoren, da der er mange internationale undersøgelser for at opdage de kraftfulde terapeutiske, stressaflastende og antioxidante egenskaber ved det røde guld. Derfor er det vigtigt at vælge den højeste kvalitet blandt de fire forskellige kategorier, der er identificeret internationalt.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... fremstilling af is med mælk eller frugt. Deres sammensætning giver isen blødhed, cremede egenskaber og en fremragende volumenforøgelse. Tuttacrema er en linje af klassiske pastaer, der er velegnede til at smage is med mælk og fløde, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling af puristiske ingredienser, omhyggeligt afmålt efter opskrifterne fra den klassiske venetianske tradition. Albert srl har opnået kvalitetscertificering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
Sciascia Caffè i Rom er en historisk institution, der blev grundlagt i 1919 i Prati-kvarteret. I dag, ligesom dengang, vil I allerede ved indgangen blive overvældet af de betagende dufte, der udsendes fra de forskellige friskristede blandinger, som kan købes både som hele bønner og malet til enhver husholdningsmaskine, med levering over hele verden. Blandt de mange tilbud er der ren kaffe eller serveret i en blomst af mørk chokolade, også med frisk fløde, den fremragende gran cappuccino, den mørke chokolade tilberedt af Sciascia Caffè, smoothies af økologisk frugt, appelsinjuice og meget mere.
Italien, Rossano
...PEPERCHOC (chokolade og chili). Derudover præsenterer vi et udvalg af grappa med smag af laurbær, fennikel og lakrids. Som det sidste præsenterer vi vores nyhed LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Vores produktion foregår strengt håndværksmæssigt i hver fase af bearbejdningen. Likør med lakrids 25% vol; Fløde med lakrids 18% vol. (ingredienser: mælk; sukker; alkohol; ren lakrids); Likør med chokolade (ingredienser: vand, sukker, alkohol, ren lakrids, kakao, naturlige aromaer). Fennikel (ingredienser: vand, sukker, alkohol, vild fennikel). Meget særlig er også den harmoniske smag.
Italien, Piacenza
Falicetto er et historisk konditori i Piacenza. I over 30 år har de dagligt produceret håndlavede chokoladeplader, kager med fløde og chokolade, småkager med mandler og hasselnødder, energibarer rige på fibre, produkter der er velegnede til fødevareintolerancer, piacentinske produkter som Sbrisolina og Buslanein, samt forskellige søde sager fra konditoriet, der kan bruges som gaveindpakning...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.