Italien, Imperia
...Ekstra jomfru klassisk italiensk mustolie 750 ml: en delikat olie, der koldpresses fra udvalgte kvalitetsoliven. Ekstra jomfru olivenolie Italiensk oliekoldpresset Den ekstra jomfru "Mosto Classico" opnås koldpresset fra oliven fra fine italienske olivenlunde. "Classic Must" er pakket must (ufiltreret), som det kommer ud af møllen, efter simpel dekantation i en underjordisk bunke. Flasken er indpakket i elegant lysegrønt aluminiumsfolie. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med næringsdata og andre oplysninger om produktet. kode:MC .75...
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olie Extra Vergine di Oliven 100% Italiensk Olie ekstra jomfru af oliven 100% italiensk af høj kvalitet, koldpresset. Olie opnået fra et særligt udvalg af oliven, der er knust på det rette modenhedsniveau. Den perfekte kombination af de tilstedeværende sorter giver en afbalanceret smag, der tilfører merværdi til retterne. En olie, der ikke er overdrevent intens i frugtsmag...
Italien, Palagianello
Fra vores mange års erfaring inden for import, eksport og mægler tjenester for flere virksomheder, kan vi skaffe og rådgive samt tage os af næsten alle fødevarer til behovene hos den specifikke virksomhed eller private person/område. På grund af dette har Soledòr besluttet at nedbryde hele variationen af produkter, der kan skaffes, til kun nogle få, som altid er håndlavede og nødvendige for hver f...
Italien, Caccamo
...Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie, Beskyttet Geografisk Betegnelse Oprindelse Sicilien...
...Jeg er en fugtgivende olie, der er håndlavet af dygtige hænder for at være en stor allieret for din krop. Jeg er grundlæggende fremstillet ved at kombinere koldpresset olivenolie, vegetabilsk glycerin og æteriske olier. Egenskaberne ved olivenolie kender du sikkert allerede, men jeg vil gerne minde dig om dem. Det er en kraftfuld emollient, beroligende og antioxidant, der er godt tolereret af...
Italien, Carovigno
... bælgfrugtsupper. Betydningen af mono-kultur: Når vi taler om mono-varietal eller mono-kultur evo olie, henviser vi til olie, der er opnået fra oliven dyrket fra en enkelt, eksklusiv afgrøde. Begrebet mono-kultur har faktisk en græsk rod, "monos" som betyder unik og "kultur" der refererer til afgrøden. Mono-varietal evo olie er meget værdsat, fordi den, da den kommer fra en enkelt afgrøde, ikke produceres i store mængder og især er meget påvirket af vejret i det pågældende år.
...5 LT DÅSE € 50,00 (+fragtomkostninger) minimum 4 stk. 3 LT DÅSE € 30,00 (+fragtomkostninger) minimum 8 stk. 1 LT DÅSE € 11,00 (+fragtomkostninger) minimum 15 stk. 100% italiensk, koldpresset Canino-sort...
Italien, Sciacca
Italien, Maruggio
...Ideel som dressing, den passer godt til duftene og smagene fra det middelhavsinspirerede køkken og respekterer smagen af fødevarer. Den fremhæver de enkleste retter som bruschetta, salater og vinaigretter, og anbefales også til grillet kød, supper, gryderetter og bagt fisk. Det er en olie for alle, der ønsker at spise sundt og afbalanceret.
Italien, Corsano
...Salg af økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Salento, produceret af Nociara- og Cellina-oliven, koldpresset. Certificeret økologisk ekstra jomfruolie.
Italien, Giffoni Sei Casali
... klippefyldt bakke med over 3000 eksemplarer af kultivar "Rotondelle" med en over hundrede år gammel historie. Virksomheden udnytter de naturlige egenskaber for at minimere behandlinger med plantebeskyttelsesmidler (integreret bekæmpelse og BIO) ved kun at bruge ingredienser, der findes i naturen. Ideel til spædbørns kost. Vi serverer en olie med nul giftstoffer for os og for VORES BØRN. "L'oro de o'Munaciello" er blevet belønnet af forskellige regionale og nationale organer, herunder ECCELLENZE ITALIANE 2021, og er anerkendt som OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. Den ægte Made in Italy rundt om i verden.
Italien, Caianello
... udviklet gennem mange års forskning og eksperimentering i samarbejde med eksperter i olivenolie, kokke og kulinariske kritikere med det eneste mål at skabe en fremragende olie, der kan forføre selv de mest kræsne og raffinerede smagsløg. Olie med meget lav syreindhold, koldpresset og velegnet til alle typer retter. Vore oliven høstes i første modenhed, hvilket forhindrer, at farven fra grøn...
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
... producerer 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie med mekanisk behandling og i en kontinuerlig koldpresset oliemølle. Når behandlingen af den ekstra jomfru er færdig, begynder vi behandlingen af den aromatiserede olie med oliven og friske frugter direkte i oliemøllen. Økologisk drift. Sporbarhed og økologisk certificering.
Italien, Torremaggiore
Passion, der er videregivet gennem generationer, og plejen af hvert enkelt træ, det hårde arbejde i markerne og traditionen for høst: disse er værdierne, som virksomheden bygger på. Minderne fra en familie bevaret i de århundrede gamle oliventræer og udtrykt gennem kvaliteten af den producerede olie. Derfor smager DonnaDaunia ekstra jomfruolivenolie som hjemme, et produkt med en markant og rund smag, der passer til de mest forfinede ganer; en olie, der er koldpresset og kun fra peranzana-oliventræer, den typiske sort fra Foggia-området.
Italien, Settimo San Pietro
Virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af aromatiske og medicinske planter, produktion af æteriske olier og ekstrakter, koldpresset vegetabilsk olie fra modne bær af lentisk (pistacia lentiscus), produkter beregnet til urtemedicin, farmaceutiske virksomheder, kosmetik og parfumeri. Særlig opmærksomhed på forskning og ekstraktioner fra endemiske planter fra Sardinien (helikrysum, lentisk, rosmarin verbenone, timian og myrte).
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play