Italien, Martina Franca
Pioggia Store er en italiensk virksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af typiske fødevarer fra Puglia, med fokus på eksport til internationale markeder og engros. Takket være en omhyggelig udvælgelse af råvarer, der udelukkende stammer fra lokale landbrug og opdræt, garanterer vi autentiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer friske oste som mozzarella di...
Italien, Viterbo
...Kogt salami lavet af de bedste udvalgte nationale kødtyper, aromatiseret med Aleatico-vin fra vores region, Tuscia. Det udsender en delikat duft, der er særligt velegnet til focaccia eller friturestegt pizza.
... versioner: TFR 300 og TFR 400 med udløbsåbning henholdsvis med 300 og 400 mm diameter. TFR kværn breaker, udstyret med en 350 mm diameter brydningsorm, sikrer, ud over præcisionen og kvaliteten af skæret, der altid kendetegner Velati maskiner, en produktivitet i kontinuerlig drift på op til 12 ton / h; på grund af sin høje produktivitet og fleksibilitet bruges den normalt i industrielle anlæg til kogt salami, friske pølser, kæledyrsfoder, grøntsagsbehandling og biogasproduktion.
Italien, Mugnano Del Cardinale
I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
Italien, Altamura Di Bari
...Typisk salami fra Puglia "Soppressata" tørret kød.
Matchende produkter
Soppressata
Soppressata
Andre produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skiver af pålæg i bakke Vægt af enkelt bakke: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kogt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Matchende produkter
Skiver af pålæg i bakke
Skiver af pålæg i bakke
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play