Spanien, Monroyo (teruel)
Vi er producenter af skinker og pølser i provinsen Teruel, og vi har produceret håndværksmæssigt siden vores begyndelse i 1898. Vi følger en striks fremstillingsproces, hvor den endelige kvalitet er i fokus, for at opnå et højt differentieret produkt. Til dette baserer vi os på en omhyggelig udvælgelse af råvarer og en streng fremstillingsmetode, hvor vores traditionelle viden om fremstilling og h...
Italien, Viterbo
...Kogt salami lavet af de bedste udvalgte nationale kødtyper, aromatiseret med Aleatico-vin fra vores region, Tuscia. Det udsender en delikat duft, der er særligt velegnet til focaccia eller friturestegt pizza.
Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombination af skæring og vejning: Ergonomisk, nem at rengøre, nem at betjene, energibesparende. Ideel til alle manuelle skæreopgaver såsom kogt skinke, kogte og stegte pølser, skiver af ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørret skinke. Desuden en pladsbesparende løsning, hvis der kræves metrologisk godkendt vejning til salgsdisken og manuel skæring på ét sted...
Italien, Mugnano Del Cardinale
I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden. Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land. Go...
Italien, Altamura Di Bari
...Typisk salami fra Puglia "Soppressata" tørret kød.
Matchende produkter
Soppressata
Soppressata
Andre produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
...Spiselig, brugt til dannelse af kogt chorizo med tyk dej og produktion af kogt, røget, cabano, modnet og rå chorizo.
Matchende produkter
Avanceret
Avanceret
Andre produkter
OKY
OKY
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skiver af pålæg i bakke Vægt af enkelt bakke: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kogt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Matchende produkter
Skiver af pålæg i bakke
Skiver af pålæg i bakke
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Slovakiet, Michalovce
...grossister, handlende. Råmateriale anvendt til produktion af pølser, salami, kogt skinke, tørret kød, pålæg, frankfurtere, bacon. Biproducter som indmad, knogler til kæledyrsfoder, svineskind og fiskskind, fiskskæl til kollagenproduktion.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Populære lande for dette søgeord