...Monorigine 100% Arabica fra Honduras – Lys Ristning Historien om Carlos og succesen med mikrolotter af arabica-kaffe i Honduras Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være den naturlige gæring i 48 timer kan vi nyde både de søde noter af mælkechokolade og karamel samt de mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre.
Italien, Castel Volturno
...En decaf, der ikke mister den typiske fylde og intensitet af kaffe? Prøv det, hvis du ikke tror på det. Smagen af tradition med en kaffepercentage, der ikke overstiger 0,1 %. Koffeinen er udvundet fra bønnen, mens den stadig er grøn og ikke ristet, uden brug af skadelige opløsningsmidler. Hele den bløde og fløjlsagtige smag af kaffe, uden koffein. Med noter af karamel, mælkechokolade og tørret frugt.
Italien, Savignano Sul Panaro
...Intens kaffe med styrke og smag, med en kraftig aroma og en eftersmag med noter af karamel. Dens crema er tyk og vedholdende. Fremragende til at vågne op og efter frokost.
Italien, Milano
...Produceret i marts, er det en honning, der har en tendens til hurtigt at krystallisere. I flydende tilstand har den en mørk ravfarve med rødbrune nuancer, og når den krystalliserer, får den brune-orange toner. Duften er moderat intens og frisk, og minder om karamel, kaffepulver, kamille og safran. Aromaen er moderat intens og vedholdende af toffeeslik, tamarind og lakrids. ABBINAMENTI I køkkenet kan den kombineres med lagrede og krydrede oste, friske og krydrede pølser, porchetta og cotechino eller blot smøres på brød eller toast til morgenmad.
...Højkvalitetskaffe med en glat og afbalanceret smag, dyrket mellem 800 og 1300 meter over havets overflade, med en markant og delikat aroma. Noter af vanilje, tørrede og tørre frugter, der skiller sig ud på en velafbalanceret og udsøgt krop. En kaffe, der skiller sig ud for sin rigdom og fine syre, med tydelige noter af chokolade beriget med hints af karamel og en eftersmag af ristet brød.
...Malt aromatiseret kaffe med smag af: Chokolade, karamel, hasselnød, rom, kanel, ginseng. Pakkerne er 250g.
... den delikate sødme af Arabica. Resultatet er en blanding, der har en fyldig smag med noter af kakao og karamel, afsluttet med en glat og cremet tekstur. Vores engagement for kvalitet og bæredygtighed betyder, at dette produkt er etisk fremskaffet, og vi bruger kun de fineste bønner for at sikre en konsekvent høj kvalitet. Med Prestige Kaffebønner vil dine kunder nyde en kaffeoplevelse, der er rig, smagfuld og uforglemmelig.
Italien, Prato
...Vores sirupper er den ideelle ledsager til alle kaffe- og mælkebaserede drikke: espresso, cappuccino, chokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, amerikansk kaffe osv. Vores "Coffee syrup" (Kaffesirupper) er resultatet af mange års forskning og udvikling. Med den største omhu og passion, som altid kendetegner os, har vi udvalgt de bedste råvarer for at give vores forbrugere et perfekt...
Italien, Martina Franca
...ETIOPIEN, KOLDEMBIA. Alle kafferne er behandlet med den våde metode og er nøje udvalgt uden defekter. MOROLA intenso er en kaffe, der passer til ethvert tidspunkt på dagen. Den er slet ikke bitter og er ekstremt behagelig at drikke som den er, eller maksimalt med en lille smule sukker. Den har en sødme, der minder om karamel og vafler med aromaer af vanilje. Hvis du kan, så undlad ikke at drikke den i en varm keramikbeholder: det vil føles som en helt anden kaffe.
Italien, Padova
...Caffè Tostato CLASSICO, 100% Arabica, i kapsler kompatible med kaffemaskiner. Smagen CLASSICO kendetegnes ved delikate aromatiske noter af appelsinblomster og jasmin, der forenes med nuancer af karamel. Til dem, der foretrækker en espresso med en blød og fløjlsagtig smag og en perfekt balance mellem syrlighed og bitterhed. De kompatible kapsler i aluminium omfavner principperne for miljømæssig og social bæredygtighed for at sikre forbrugeren en mere bevidst købsoplevelse fra valget af produkter.
Italien, Teramo
...Ingredienser: vand, kaffeinfusion 12%, sukker, koffein (0,032%), kuldioxid, farvestof: karamel E150d, sødemiddel: 0% sucralose. Koffeinindhold (32 mg/100 ml). Klar til brug. Produktet skal opbevares ved stuetemperatur max 25°, og efter åbning opbevares i køleskab i maksimalt 3-4 dage. Opbevares på et køligt og tørt sted. Reducerer evnen til at sove i overdrevne mængder. Bruges også som basisdrik til cocktails eller til forfriskning med sin vedholdende smag over tid. Produceres også uden sukker. Sælges i dåser på 250 ml - Kartoner med 24 dåser...
Italien, Barletta
...Sprødhed dækket med ren chokolade Granelle og praliner til is- og yoghurtindustrien, tilgængelige, lav pris, azo-fri, glutenfri, økologiske, veganske, private label, ensfarvede, og med smag af frugt, saltet karamel, kaffe, samt med farvet chokolade i gul, rød, grøn og andre.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play