Italien, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese er en typisk pølse fra den apuliske tradition, lavet med kød af høj kvalitet og krydret med lokale krydderier. Denne pølse er kendetegnet ved en velsmagende og aromatisk smag, der gør den perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser. Salsiccia Martinese er et håndlavet produkt, fremstillet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens unikke smag og håndværksmæssige fremstilling gør den til et fremragende produkt inden for den apuliske gastronomi.
Italien, Mesoraca
...Salsiccia er en af de mest populære pølser i Italien, især i Calabria, hvor den kendetegnes ved sin dybe røde farve og sin krydrede smag. Den fremstilles strengt fra skulderen og baconet af svinet, til hvilket der tilsættes svinefedt, alt sammen hakket separat og derefter blandet sammen med tilsætning af typiske krydderier fra Calabrese pølser som peber, chili og vild fennikel. Farsen fyldes i...
...Ved at konsumere dette kød siger du nej til kolesterol og ja til et jernindhold, der er dobbelt så højt som i andre kødtyper. Anæmi, slankekur, sports træning eller blot ønsket om nye og lokale smagsoplevelser, der er mange grunde til at vælge dette kød, og alle er til gavn for helbredet. Æselkød er et siciliansk produkt. Æselkød (80%), svinekød (20%), dextrose, saccharose, sort peber, antioxidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer. Alle vores pølser er fyldt i naturlige tarme. Opbevares ved + 4 º C...
Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
Italien, Thiene
... for typiciteten af fødevareproduktionen, udviklingen af "skræddersyede" kulturer eksklusivt til sine kunder. Inden for mejeriindustrien leverer de udvalgte lokale fermenter fra områderne, hvor DOP-oste produceres, samt fermenter til produktion af yoghurt, smør og syrnede mælkeprodukter, kulturer af skimmelsvampe i flydende opløsning og gær. For kødprodukter tilbyder de lokale kulturer til pølser med en sød smag, knyttet til den italienske tradition, kulturer med specifik anti-Listeria-aktivitet, kulturer med høj syreproduktionshastighed og belægningsskimmelsvampe. Moderkulturer til brød.
Italien, Fasano
... stor passion for vores produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, samt at tilføje nationale pølser som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Vore pølser stammer fra lokale kødprodukter fra pugliesiske græsmarker.
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play