Frankrig, Marseille
... er exceptionel. Uanset om du leder efter produkter til en særlig lejlighed eller til daglig brug, vil vores sortiment af kød og fiskeprodukter imødekomme dine forventninger. Stol på vores ekspertise til at levere kød og fiskeprodukter af høj kvalitet, der er tilpasset dine behov og præferencer.
Frankrig, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrig, Spanien eller Italien tilbyder Le Delas et bredt udvalg af charcuteri: fra den berømte hele Pata Negra til klar-til-brug skiver af skinke, for ikke at nævne terriner, pølser og andre kogte eller røgede kødprodukter...
Frankrig, Boz
LCB FOOD SAFETY tilbyder analyser, rådgivning og træning inden for fødevaresikkerhed samt producerer hygiejne- og desinfektionsprodukter til fødevaresektoren (Foder og opbevaring; Fjerkræopdræt; Svineopdræt; Inkubator; Færdigretter; Mejeriprodukter; Opbevaring; Transport; Kød, pølser og kødprodukter) samt sundhedssektoren. Vores ekspertise inden for luft- og overfladeforurening gør os i stand til...
Frankrig, Bréal-Sous-Montfort
...salte produkter og ernæringsprodukter. SOLINA leverer funktionelle tilsætningsstoffer, bouillon, saucer, aromaer, aromatiske blandinger og farvestoffer til hele sortimentet af pølser og fiskeindustrien. SOLINA er til stede i Europa, Asien og Mellemøsten med i alt 11 produktionssteder og 11 forsknings- og udviklingscentre i 17 lande.
... fra Cahors for at inkludere dem i vores forberedelser. Vi tilbyder andekød i form af confiterede lår, gizzards, tørret magret med Guérande-salt eller foie gras, confiterede og/eller tørrede pølser, fyldte maver og mange andre lækkerier at nyde... Vi har været medaljevindere hvert år i 5 år i forbindelse med den generelle landbrugs konkurrence i Paris (guld- og sølvmedaljer). Derudover er vi...
Frankrig, Saint-Martin-De-Seignanx
...bouillon og saucer - krydderier til kød, pølser - fiskearomaer - krydderier, naturlige urter, dehydraterede grøntsager, marinader - aromaer til snacks, - kulinariske baser, krydderier, marinader, dehydraterede grøntsager og produkter til teknisk madlavning til hotel- og restaurationsbranchen.
Frankrig, Baud
... portionering, panering, tilberedning og fremstilling af pølser; skrælle- og afpelsningssystemer; modulære fileteringssystemer; systemer til formning og portionering af kødprodukter; systemer til afbening, trimning, portionering, emballering og mærkning af kød og bacon; skiver til fisk. MAREL støtter industrien i implementeringen af deres projekter og tilbyder sine kunder innovative teknologier for at...
Frankrig, Nanterre
... afbening, klassificering af udskæringer, produktion af hakket kød, produktion af pølser), Kontrol af vin (laboratorieanalyse af druer, most og færdig vin). De analytiske instrumenter udviklet af FOSS forbedrer rentabiliteten og kvaliteten af produkterne samt effektiviteten i produktionen. Ved hjælp af disse brugervenlige og præcise instrumenter sparer vores kunder tid i produktionsprocessen, bruger råmaterialerne mere effektivt, producerer produkter af høj kvalitet og optimerer fødevaresikkerheden.
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Frankrig, Manosque
Virksomheden Le Séchoir des Alpes er en virksomhed, der er specialiseret inden for agroalimentærsektoren, mere præcist i produktionen af pølser og kødprodukter. Det er med sit traditionelle og håndværksmæssige knowhow, der er givet videre fra far til søn, at Le Séchoir des Alpes tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter, der repræsenterer alle smagene fra Provence.
Frankrig, Paris
VIF-software henvender sig til alle sektorer inden for fødevareindustrien: bageri-konfekture, mejeriprodukter, færdigretter, skaldyr, pølser, saltede kødprodukter, fjerkræ, frugt og grøntsager, handel, kødforarbejdning.
Frankrig, St Michel Sur Orge
...Hej, Vores virksomhed har siden 1993 specialiseret sig i engros - Import / eksport af: - frisk eller frossen kød til industrielle forarbejdere - pølser og forarbejdede kødprodukter til specialiserede grossister Vi står til rådighed for at drøfte disse emner, Med venlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medindehaver...
Frankrig, Quimperle
...Opdag Bigards produkter, opskrifter og ernæringsråd, nummer 1 inden for kødsektoren i Frankrig. Opdag Bigard-produkterne: hakkebøf, pølser, carpaccio, fyldte grøntsager, merguez... BIGARD's slagterier tilbyder dig knogler og vakuumpakkede kødprodukter fra omhyggeligt udvalgte dyr. Vores salgsafdeling tilbyder dig personlig rådgivning og en kvalitetsservice, uanset hvad dine behov måtte være...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play