Italien, San Pietro Clarenza
...perfekte til at servere ved borde i restauranter, barer, te-sale osv.) eller i elegante pakker til udstilling på hylder eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) æggehvide (naturlig, ikke frysetørret) Pistacienødder, chokolade / Vanilje...
... beskæftigelsesområder i denne profession; pizzerier, restauranter, campingpladser, natklubber, feriebyer og krydstogtskibe. At blive sin egen chef er stadig muligt takket være en lav initial investering til take-away eller skiver pizzerier og også takket være vores rådgivning og opstart i opstarten af aktiviteter. Hvis "pizza er en kunst", så uddanner vi kunstnere.
...Torrefazione Gourmet producerer kaffe til barer og restauranter og har modtaget den mest prestigefyldte anerkendelse, der kan tildeles en kaffe, "Cup of Excellence". Niveauet af kontrol og udvælgelse, som kafferne gennemgår for at opnå anerkendelsen "Cup of Excellence", har ingen lige i hele kaffeindustrien. Vores kaffer er sporbare gennem hele værdikæden fra dyrker til risteri og udvalgt for deres fremragende kvalitet. For yderligere og dybdegående informationer, besøg venligst vores hjemmeside.
...Torrefazione Gourmet producerer kaffe til barer og restauranter og har modtaget den mest prestigefyldte anerkendelse, der kan tildeles en kaffe, "Cup of Excellence". Niveauet af kontrol og udvælgelse, som kafferne gennemgår for at opnå anerkendelsen "Cup of Excellence", har ingen lige i hele kaffeindustrien. Vores kaffer er sporbare gennem hele værdikæden fra dyrker til risteri og udvalgt for deres fremragende kvalitet. For yderligere og dybdegående informationer, besøg venligst vores hjemmeside.
Italien, Acerra
... de mest klassiske og tidløse italienske produkter, symbolet for vores smukke land "Pizza". Vi har tre pizza-linjer: Klassiske, Gourmet; Bunde. Med både røde og hvide pizzabunde er det muligt at forberede og skabe sin egen pizza, hvilket gør den velegnet til alle behov: Barer, Pizzeriaer, Hoteller, Restauranter, Distributører af frosne produkter, HORECA-distributører, grossister, Storkøb.
Italien, Riposto
... og salte gastronomiske produkter med en tæt kontrol over produktionsprocesserne. Inden for den søde gastronomi har de frosne cassate og sicilianske cannoli stor betydning. Inden for den salte gastronomi er hovedproduktet de frosne arancini. De fås i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smør og arancini med speck. Som supplement til den salte gastronomi tilbyder Maestro Gourmet: frosne pizzette, frosne fyldte fagottini, frosne supplì, frosne risfrikadeller, frosne cartocciate og frosne calzoni.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play