Italien, Misano Adriatico
137km
...Køkkeneksperter vil sætte pris på vores lækre fløde VIRGILIO. Med sit indhold på 25% fedt vil denne fløde tilføje cremede og smagfulde nuancer til dine yndlingsretter. Prøv den i pasta, supper og desserter for et strejf af raffinement og smag. Tilgængelig i en flaske på 1 liter.
...skæring eller presning, afhængigt af om du ønsker at markedsføre et produkt som hakket, pulp, ternet eller skiver. Mindre flydende og mere fyldig end puré, bruges tomatpulp i mange opskrifter, fra reducerede saucer til fyldt focaccia, fra "calzoni" til grøntsagsgratin og supper. Det resterende sukkerindhold i frugten vurderes også. Frugten vaskes derefter med vandstråler og i tanke for at fjerne eventuelle fremmedlegemer, der stammer fra høsten, grønne dele og uegnede frugter.
Italien, Forlì
140km
... til at lave supper og gryderetter med grøntsager, men kan også bruges til at forberede særlige pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå boghvede er det også muligt at lave fremragende brød. De afskallede boghvedefrø skal ikke blødlægges; det er tilstrækkeligt at skylle dem under rindende vand og koge dem i en gryde med saltet vand (forhold: 1 del boghvede og 2 dele vand) i 20-30 minutter, indtil vandet er helt absorberet.
Italien, San Rocco a Pilli
103km
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Fondi
234km
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Skabe saucer "klar til brug" til hurtigt at lave de mest populære retter fra de kystnære områder i Middelhavet som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Cous Cous, Supper, Vellutate og Polenta. La Tradizione Brug kun de ældste råvarer fra det mediterranske køkken som: Fangst fra Middelhavet FAO 37, Olivenolie fra Itri (lt), Datterino-tomater fra Pachino...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play