...En ret, der bruger klassiske ingredienser, samlet i en frisk og indbydende tilberedning. Denne ret, typisk for Egadi-øerne, anvender den bedste tun, beriget med den uforglemmelige smag af søde og sure løg. En ægte dykning i de enorme smagsmænd.
Italien, Imperia
...Klassisk sauce fra den mediterranske tradition, velsmagende og frisk. En ægte italiensk sauce baseret på tomater, velsmagende udstenede Taggiasca-oliven, gulerødder, selleri, kapers, løg og basilikum. Al den italienske karakter i en kombination, der afspejler den mest passionerede af de mediterranske traditioner. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og...
Italien, San Pietro Clarenza
...Elegant smagfuld tilbehør med intense aromaer, ideel til at kombinere med kødretter eller til at skabe fremragende forretter. Alle auberginer og de øvrige ingredienser vælges individuelt. INGREDIENSER: Friske auberginer (stegt separat i ekstra jomfru olivenolie), friske røde peberfrugter (stegt separat), tomatpuré, kapers, friske gulerødder, løg, FRISK SELLERI, grønne oliven, PINJER, sultana...
Italien, Marciano Della Chiana
... egenskab, der gør det specielt: det indeholder ikke Allina. Dette gør det helt fordøjeligt og efterlader ikke den nogle gange ubehagelige lugt. Kort sagt, et hvidløg, der er kyssevenligt. For at lave denne sauce har vi brugt hele planten af aglione fra blomst til løg. Det har resulteret i en frisk, sød og delikat smag. Derfor anbefaler vi at varme det op i et par minutter, inden du hælder det over pastaen. Perfekt til at krydre enhver type pasta, især de traditionelle Pici, eventuelt med tilsætning af svampe og pølse eller kapers og ansjoser eller Guanciale Stagionato.
Italien, Palagonia
... cassata, siciliansk ricotta og pistacie cassata, mini ricotta cassate. Søde smørbare cremer, pistacie, mandel, hasselnød, nougat, kaffe, citron. Marmelader af citron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løg, ferskner, tomat, appelsiner og gurkemeje, citron og ingefær. Ekstra konserver af kaktusfigner, pærer med valnød og kanel, af morbær. Typiske sicilianske fødevarer, patéer, pasta...
Italien, Orta Di Atella
Virksomheden Del Prete i Orta di Atella (Caserta) er specialiseret i forarbejdning og handel med frisk hvidløg, løg og skalotteløg. Grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, er Del Prete nu i fjerde generation. Den begyndte med handel med hvidløg og nødder, for senere at gå videre til produktion, forarbejdning og salg af frisk og tørret hvidløg, og til sidst, gennem import- og eksportvirksomheden, til import og eksport af løg, hvidløg, skalotteløg og gulerødder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play