Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blanding af pasteuriserede æg, sukker, mel "0", amerikansk mel, vand, kakao 22/24%, aromaer. FARFILLING: Frisk fløde, mascarpone i pulver (33%), pasteuriseret æggeblomme, sukker. BAGNING: Vand, sukker, aroma kaffe 70°, frysetørret kaffe. Opbevaring ved -18° Produkt skal tøes op.
...Frisk ost med en indpakning af pasta filata, der indeholder et cremet hjerte af fløde og stracciatella. Blød, men elastisk og smagfuld. Fås både i 100% bøffelmælk og 100% komælk, afhængigt af smag og behov.
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.
Italien, Noci
...Stracciatella er en oste-specialitet typisk for produktionen i Apulien, bestående af bløde, håndtrukne strimler af trækost og fløde; denne specialitet kan bruges til at blive spist frisk eller som tilbehør til salater, forretter eller gourmetpizzaer uden behov for at blive krydret, takket være dens ekstremt mælkeagtige smag.
Italien, MILANO
...IL PANDORO MAGNIFICO 1000 G En simpel og værdifuld opskrift, med ingredienser af den bedste kvalitet blandet perfekt. Hemmeligheden bag dens blødhed er valget af den fine "beurre de Bretagne", et smør med en frisk og raffineret smag, der udelukkende er produceret af udvalgt fløde fra den franske Bretagne. KONFEKTION MED 6 1 STK = EURO 7,00 1 PALET 20 KONFEKTIONER MED 6 MINIMUMSORDRE 15 PALETTER UDLØB 30/04/2025...
...Burrata, en ost med trådformet dej, produceres i Puglia, især i byen Andria. Denne håndlavede trådformede dejpose, der indeholder et hjerte af Stracciatella, er i dag en af de bedste specialiteter fra Puglia. Ingredienser: Mælk, fløde, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løbe, uden konserveringsmidler. Typer og Formater OPBEVARINGSFREMGANG: 15 DAGE Kode: BURRATP.
Vores håndlavede konditori producerer klassiske traditionelle sicilianske søde sager som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søde sager med frisk ricotta, fløde, chokolade, pistacie, marcipan, samt håndlavede panettoni og påskeduer. En begrænset produktion af typiske sicilianske søde sager, tilgængelig fra et familiedrevet siciliansk konditori, der forbereder søde sager i sit eget værksted...
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
Italien, Jesi
... Trilobata og Pistacchio di Bronte. Vi bruger ikke billige hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, men kun frisk fløde. For at hjælpe miljøet forsøger vi at købe råvarer fra virksomheder med kort afstand: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Vores skeer, ligesom mange af beholderne (kopper osv.), er lavet af genbrugsmateriale og er alle biologisk nedbrydelige.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... sikrer absolut hygiejnisk sikkerhed, samtidig med at smag og egenskaber ved den friske frugt bevares uændret over tid. Vores homogeniserede flydende blandinger, sammensat af mælk, sukker og fløde i nøje afmålte mængder, er velegnede til isfremstilling med en soft-ice maskine. Vi har også en specifik linje af pulverprodukter baseret på gelificerende og emulgerende stoffer til varm eller kold...
Sciascia Caffè i Rom er en historisk institution, der blev grundlagt i 1919 i Prati-kvarteret. I dag, ligesom dengang, vil I allerede ved indgangen blive overvældet af de betagende dufte, der udsendes fra de forskellige friskristede blandinger, som kan købes både som hele bønner og malet til enhver husholdningsmaskine, med levering over hele verden. Blandt de mange tilbud er der ren kaffe eller serveret i en blomst af mørk chokolade, også med frisk fløde, den fremragende gran cappuccino, den mørke chokolade tilberedt af Sciascia Caffè, smoothies af økologisk frugt, appelsinjuice og meget mere.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.
Italien, Bologna
Granarolo er den vigtigste italienske producent af frisk mælk. Gruppens forretning er opdelt i 3 hovedområder: mælk og fløde; yoghurt og mejeriprodukter, samt andre produkter (f.eks. dessert, smør, æg, béchamel). Med opkøbet af Yomo-gruppen har forretningsporteføljen set en betydelig vækst inden for yoghurtområdet, og med opkøbet af Lat Bri åbner der sig yderligere vigtige udviklinger inden for mejeriprodukter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play