Italien, Canelli
...Monobloc 'RT-PK' er designet til emballering af flydende og tætte produkter, såsom yoghurt, probiotika, mælk, flydende fløde, saucer, sirupper og smørbare cremer, i flasker og glas med plastikkapsler, der er fortrådte med skruetræk eller tryk. Maskinerne omfatter: Fyldestation, enkelt eller multitop. Fyldningen sker med et volumetrisk system ved hjælp af roterende pumper i rustfrit stål aisi 316...
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.
Italien, Ferrazzano
...Gourmet håndlavet smørbar fløde med siciliansk pistacie 35%. Uden mælk og uden smags- eller farvestoffer. En unik og ægte smag, med en uforvekslelig aroma og helt håndlavet cremede konsistens. Ideel til morgenmad og snackpauser. Prøv det til at fylde panettone og pandoro og forskønne desserter. Med ekstra jomfruolivenolie. Produceret i vores laboratorium Ferrazzano...
...Burrata, en ost med trådformet dej, produceres i Puglia, især i byen Andria. Denne håndlavede trådformede dejpose, der indeholder et hjerte af Stracciatella, er i dag en af de bedste specialiteter fra Puglia. Ingredienser: Mælk, fløde, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løbe, uden konserveringsmidler. Typer og Formater OPBEVARINGSFREMGANG: 15 DAGE Kode: BURRATP.
Italien, Reggio Emilia
Italien, Cadorago
...Produktion af mælkesyrebakterier, frysetørrede eller frosne, til enhver behov, til direkte og indirekte inokulering. Mælkesyrebakteriestartere til yoghurt, oste (hårde, halv-hårde og bløde), fermenteret mælk, fløde, smør og enhver anvendelse inden for mejeriindustrien. - Lyofast består af frysetørrede mælkesyrebakteriekulturer, der er specielt udviklet til direkte inokulering under...
Italien, Civitavecchia
... dagen; morgenmaden indtages hver morgen i køkkenet og er altid inkluderet i værelsesprisen: friske croissanter med fløde, marmelade eller fuldkorn; mælk (dyr eller plantebaseret), kaffe, te, yoghurt, småkager, forskellige snacks; den typiske italienske søde morgenmad. At bo på Bed & Breakfast Michelangelo er den ideelle løsning for dem, der skal tage færger til Sardinien eller Barcelona, eller for...
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
... aromatisk, med infusion af vilde bær. Den hvide myrte, en blanding af bær og blade, er meget duftende og aromatisk, med en let bitter smag, der gør dette produkt unikt i sin art. Derudover kan vi nævne vores nougatcreme, lavet af en kombination af aromaer og en base af fløde, mælk og sukker, som gør dette produkt helt særligt. Filu e ferru-cremen, derimod, er en kombination af creme og sardisk grappa, som gør dette produkt unikt og specielt, en god alternativ til den mere kendte whiskycreme. Vi skal også nævne vores håndlavede myrte- og ingefær-limonadekarameller, med en balsamisk kerne indeni.
Italien, Jesi
... Trilobata og Pistacchio di Bronte. Vi bruger ikke billige hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, men kun frisk fløde. For at hjælpe miljøet forsøger vi at købe råvarer fra virksomheder med kort afstand: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Vores skeer, ligesom mange af beholderne (kopper osv.), er lavet af genbrugsmateriale og er alle biologisk nedbrydelige.
Italien, Bolzano
PERI SRL er den italienske filial af Bayerische Milchindustrie eG, en førende producent i Bayern af mejeriprodukter, såsom konventionelle og økologiske pulverprodukter til industrien, friske produkter til detailhandelen og engros, såsom smør, oste og ostekugler, mozzarella og UHT-produkter som syrnet fløde, flødeskum, kaffecreme og mælk. Alle produkter fra PERI SRL fremstilles med den største...
Italien, Schio
...leben...), mælk modtagelseslinjer (rengøring, de-aeration, tælling, køling), degasatorer/deodorisatorer til mælk og juice (med aroma-genvindingsanordning), procesautomatisering (også på eksisterende anlæg til modernisering), komplette anlæg til produktion af drikkevarer baseret på koncentreret juice, nøglefærdige anlæg til mælkebehandling (produktion af drikkemælk, fløde, smør, oste, yoghurt...), komplette anlæg til vallebehandling, anlæg til produktion af mælkebaserede drikkevarer, kaffe (cappuccino-drinks osv.), anlæg til produktion af øl.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... fremstilling af is med mælk eller frugt. Deres sammensætning giver isen blødhed, cremede egenskaber og en fremragende volumenforøgelse. Tuttacrema er en linje af klassiske pastaer, der er velegnede til at smage is med mælk og fløde, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling af puristiske ingredienser, omhyggeligt afmålt efter opskrifterne fra den klassiske venetianske tradition. Albert srl har opnået kvalitetscertificering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
Italien, Rossano
...PEPERCHOC (chokolade og chili). Derudover præsenterer vi et udvalg af grappa med smag af laurbær, fennikel og lakrids. Som det sidste præsenterer vi vores nyhed LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Vores produktion foregår strengt håndværksmæssigt i hver fase af bearbejdningen. Likør med lakrids 25% vol; Fløde med lakrids 18% vol. (ingredienser: mælk; sukker; alkohol; ren lakrids); Likør med chokolade (ingredienser: vand, sukker, alkohol, ren lakrids, kakao, naturlige aromaer). Fennikel (ingredienser: vand, sukker, alkohol, vild fennikel). Meget særlig er også den harmoniske smag.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play