Italien, Cortazzone
... specialiteter både søde og salte. I virksomhedens laboratorium produceres der dagligt piemontesiske bagværk og produkter som Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... for blot at nævne nogle få. Blandt de piemontesiske specialiteter produceres også Bagna Cauda med hasselnøddeolie, valnøddeolie eller i den klassiske version med olivenolie, typiske piemontesiske konserver som giardiniera...
... tradition. Cooperativaen har altid haft følgende mål: Den fælles forarbejdning af alle oliven, der leveres af medlemmerne, i overensstemmelse med de bedste olivenolie-teknikker, ved at forberede de nødvendige anlæg og udstyr; Bevarelse og fælles salg af det produkt, der opnås ved forarbejdning af oliven. Under olivenhøsten leverer medlemmerne dagligt oliven, og forarbejdningen af disse sker inden...
...porcini-svampe, olivenolie, grøntsagscremer og trøffelaromatiserede olier. Den iværksætteridé, der ligger til grund for virksomheden, stammer primært fra virksomhedens ejer og hans børn, som, ud fra en oprindelig passion for trøfler og jagten på dem, har besluttet at realisere idéen om at gøre verdens opmærksom på de rigdomme, vores land tilbyder. I dag eksporterer virksomheden sine produkter både inden for og uden for EU, og den er certificeret med BIO og ISO 9001.
Italien, Marsala
... udelukkende i hånden, derefter defolieres de og overføres dagligt til møllen til maling inden for 24 timer. Olien udvindes koldt og overføres straks til rustfrie ståltanke, som sikrer perfekt opbevaring for at fremhæve arven fra vores region.
... tilgængeligheden hos ejere og medarbejdere gør miljøet imødekommende og familiært. Menuen tilberedes dagligt baseret på de typer fisk, der er tilgængelige på markedet. Hver dag tilbydes en smagsprøve på retter, der harmonerer med hinanden, for at sammensætte en uforglemmelig frokost eller middag.
Italien, San Gennaro-Lucca
... 500 kvintaler om dagen, efter at der er blevet taget endnu mere moderne maskiner og udstyr i brug. Det ekstra jomfruolivenolie fra Lucca er Frantoio Lenzis typiske produkt. Derudover produceres der et DOP ekstra jomfruolivenolie og et olivenolie aromatiseret med citron, kaldet "Limonolio".
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play