Italien, Castegnato
...Castelvedere specialiserer sig i produktionen af påskeæg til salg i cash & carry, grossister, supermarkeder, konfektureoutlets, caféer og dagligvarebutikker.
Italien, Bronte
...400 gram hvid chokolade bearbejdet med ren pistacie pasta, en elegant og stemningsfuld æske, en overraskelse der hvert år er forskellig og dragende. Bacchos påsketilbud til både store og små. Ingredienser: sukker, kakaosmør, mælkepulver, pistacie pasta 10% (ristede og raffinerede pistacienødder, klorofyl E141, curcumin E100), valleproteinpulver, emulgator: sojalecithin, vaniljeekstrakt.
Italien, Castel D'azzano
...Den godehed og glæden ved Bauli-chokolade Først vil den søde Bauli-chokolade overraske dig. Derefter, en af de mange overraskelser, som altid er forskellige, der vil fylde dine børns fester med smil. En endnu mere kærkommen påske I hvert æg finder du en blød bamse, der er klar til at blive krammet, fra den nye kollektion dedikeret til junglens smådyr: mange uimodståelige hvalpe, der straks vil...
Italien, Torino
Sperandri er bestemt en af de mest værdsatte chokoladebutikker i byen Torino. Specialiseret i produktionen af den ekstruderede gianduiotto, den klassiske cremino skåret i hånden og den bløde nougat, der udelukkende er lavet med Piemonte IGP-hasselnødder. Udover klassikerne fra den torinesiske chokolade-tradition, inkluderer de mange tilbud til offentligheden hånddekorerede påskeæg, et bredt...
Italien, Monchiero
...hasselnøddemasse) Smørepastaer med 55% hasselnødder og kun 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller mælk) og vanilje. Hasselnøddetærter (hasselnødder, sukker, æg) Chokolade og chokoladeprodukter kombineret med hasselnødder. Praliner, plader, plader med hele hasselnødder, påskeæg. Vi kan levere emballager, der er velegnede til detailhandel, eller større formater til bagerier og isbutikker. For større mængder er det muligt at tilpasse opskrifterne til kundernes behov.
Italien, Monteroduni
... teknologi, men at tage sig af de ting, vi laver, og dem, der er omkring os, forbliver den livsfilosofi, der inspirerer os hver dag. Det er derfor, vi stadig bliver rørt, når vi smager på en chokolade eller en konfekt lavet, som vores forældre ville have ønsket det, eller når en ven betror os sin gave til at blive lagt i et påskeæg. Fødevarevirksomheder i dag skal følge standardiserede procedurer, opnå certificeringer, 'kontrollere forsyningskæden', og alle ser ud til kun at være bekymrede for at producere og sælge mere og mere.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play