Belgien, Wommelgem
...Blanding af duo chokoladeæg med fyld af hasselnøddecreme. Mørk chokolade indeholder mindst 50% kakaotørstof. Mælkechokolade indeholder 33% kakaotørstof og mindst 14% mælketørstof. Hvid chokolade indeholder 26% kakaotørstof og mindst 22% mælketørstof.
Belgien, Braine-l'Alleud
...Påskeklokkerne ringer, og vores haver er bombarderet med chokoladeæg. Entusiaster vil kaste sig over dem, da smagen af mørk chokolade kombineret med den cremede praliné i dette lille æg er en fornøjelse!
Belgien, Westerlo
En bundet chokoladefabrikant. Praliner: flødepraliner, pralinés, ganacher, trøfler, frugt og nødder. Chokolade: stænger, bouchées, mousse, corina-kager, caraques. Sæsonvarer: dekorerede praliner, påskeæg, fyldte sæsonæg, fødselsdagskager...
Belgien, Hermalle-Sous-Argenteau
... dit skræddersyede chokoladeprojekt! Vi kan levere chokolade i alle former. Sortimentet dækker et bredt udvalg af produkter. Prøv for eksempel vores assorterede napolitains, praliner eller plader. De kan fås i flere smagsvarianter og former. Kender du de ristede mandler? En delikatesse: de er dækket af smeltende chokolade og kakaopulver, pakket i meget praktisk individuel emballage! Vi er også specialister i fremstilling af mange sæsonbestemte produkter såsom pralinerede påskeæg og kaffebønner dækket af et fint lag smeltende chokolade.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play